10 Anti Frizz-producten om te proberen

Niets kan zorgen voor een bad hair day zoals kroezen. Natuurlijk houden we allemaal van een beetje extra textuur, maar all-over kroesachtige kapsels? Niet zozeer. Als je dagelijks worstelt met kroeshaar, wil je misschien een aantal nieuwe manieren overwegen om de fuzz te bestrijden. Om je te helpen, delen we een lijst met enkele van de beste anti-kroezenproducten voor kroeshaar; ze zullen zelfs je kroesachtige kapsels helpen, inclusief post-shampoo wonderwerkers en enkele permanente oplossingen.

Frizz control neemt een paar verschillende producten en shampoo en conditioner zijn de eerste stappen. Zonder frizz control producten zal je kroes nog steeds hier en daar opduiken, zelfs met behandelingen. Kijk vooruit om de beste te zien om zo snel mogelijk aan je douche toe te voegen!

anti kroezen producten op strak haar
Het beste product voor kroeshaar helpt je lokken te gladstrijken en maakt ze beter hanteerbaar. Foto credit: indigitalimages.com

1. Suave Professionals Lavendel + Amandelolie Frizz Kalmerende Shampoo

Suave Professionals Lavendel + Amandelolie Frizz Kalmerende Shampoo is doordrenkt met lavendel- en amandelolie. Ze werken samen om kroezen te verminderen en het haar glad te maken. Niet alleen zal de shampoo kroezen beheersen, maar het laat je haar ook ruiken naar een lavendelveld.

2. Nexxus Frizz Trotseer Actieve Frizz Control Shampoo

Als je frizz-control producten nodig hebt, begin dan met Nexxus Frizz Trotseer Actieve Frizz Control Shampoo. Beschouw het als eens je eerste verdedigingslinie om kroezen onder controle te houden en de effecten ervan op je goede haardag te bestrijden.  De shampoo is siliconenvrij en werkt om je haar en gebroken uiteinden te herstellen, zodat de beschadigde bindingen niet meer kroezen creëren.

3. Dove Nutritive Solutions Anti-Frizz Oil Therapy Shampoo |

Dove Nutritive Solutions Anti-Frizz Oil Therapy Shampoo geeft u spa-achtige resultaten zonder uw huis te verlaten. Het maakt gebruik van een merkspecifieke mix van Nutri-Oils – een gewichtloze mix van argan-, kokos- en amandelolie om het haar glad te maken en kroezen onder controle te houden.

4. Dove Hair Therapy Hydration Spa Hydraterende Shampoo

Dove Hair Therapy Hydration Spa Hydraterende Shampoo is uitzonderlijk hydraterend en luxueus. Het toegevoegde hyaluron serum werkt diep in het cellulaire niveau van het haar om vocht vast te houden, waardoor het haar glad en kroesachtig blijft. Als je wilt genieten van de geweldige hydraterende voordelen van hyaluronzuur, probeer dan een hyaluronzuurshampoo en conditioner.

5. Suave Coconut Hydraterende Shampoo

Kroezenbestrijding begint met het hydrateren van je haar. Probeer hiervoor de Suave Coconut Hydrating Shampoo. Het hydrateert zelfs de droogste streng en laat het glad en grondig gehydrateerd achter. De shampoo zal je kroes onder controle houden, zodat je de beste haardag ooit kunt hebben.

6. SheaMoisture Papaya & Neroli De hele dag Frizz Control Conditioner

De SheaMoisture Papaya & Neroli All Day Frizz Control Conditioner controleert kroezen met neroli, vlierbloesem en sheaboter. De exotische papaja houdt vocht vast aan je haar, wat helpt om kroezen in bedwang te houden en strengen zacht te houden. Het is het beste voor mensen met golvend en krullend haar.

7. Dove Coconut &Hydration Conditioner |

Volg je wasdag op met Dove Coconut &Hydration Conditioner | — het levert een dosis hydratatie voor droog haar, die kroezen onder controle houdt en kalm houdt. Je krijgt ook de hele dag een zoete maar lichte geur van limoen en kokosnoot.

8. SheaMoisture Suikerriet Extract &Meadowfoam Seed Miracle Multi-Benefit Conditioner

Deze conditioner zal je versteld doen staan, vertrouw ons. Het bevat een hydraterende mix met suikerrietextract en weideschuimzaad, zowel het haar gladstrijken als tegelijkertijd kroezen beheersen. Na twee tot vier minuten te hebben gelaten, ziet je haar er gezond en hersteld uit, zonder kroezen.

9. Suave Eenvoudig gestileerd Anti-Frizz Smoothing Serum

Krijg 24-uurs kroezencontrole met Suave Simply Styled Smoothing Serum! Dit lichtgewicht stylingserum houdt vocht vast en biedt kroezenbescherming, zodat je gemakkelijk kunt stylen en restylen.

10. Nexxus Ultralight Smooth Frizz Defy Cream Serum

Nexxus Ultralight Smooth Frizz Defy Cream Serum beschermt tegen kroezen en vochtigheid door een onzichtbare, ademende barrière rond elke streng te vormen voor maximaal 72 uur glad, zacht haar.