10 Beste bangs voor vrouwen met dun haar

Er zijn een aantal strategische manieren om met fijn haar te werken om de illusie van meer volume te creëren. Door meer body te creëren bij de wortels en in de rest van je haar, kun je dikkere en voller uitziende lokken faken. Kapsels zoals pony’s voor fijn haar zijn een geweldige manier om je look te veranderen. Met de juiste snit- en stylingtechnieken kun je fijnere lokken versterken om ze dikker te laten lijken en je haar de veerkracht en het volume te geven waar je naar hunkert. We hebben een verzameling manieren samengesteld om pony’s te dragen voor fijn haar die je naar het dikke haarkamp zullen duwen. Als je wilt meedoen aan de bangs-trend, maar je weet niet zeker hoe je het het beste kunt aanpakken, lees dan verder om erachter te komen hoe je dunne knallen op lang haar kunt bereiken.

Alleen omdat je dun haar hebt, betekent niet dat je moet afdwalen van knallen. Bekijk deze top bangs voor dunne haarlooks.

1. Split Bangs

bangs voor fijn haar split bangs Aziatisch haar
Scheid ze in het midden.

Een geweldige manier om een set volledige knallen aan te passen zodat het fijner haar flatteert, is door het te stylen door het in het midden te splitsen, ook wel een gordijn te maken. Je pony zal opgaan in de rest van je haar en minder een scheiding creëren tussen je pony’s en de rest van je stijl, waardoor je het meeste uit je prachtige fijnere lokken haalt.

2. Zijkanten gewept en geplaagd

bangs voor fijn haar zijkant geveegd
Duw je knallen weg om wat volume te creëren.

Een snelle en gemakkelijke manier om je wortels een beetje voller te maken en tegelijkertijd de illusie van dikker haar te creëren, is door de wortels van je pony’s te plagen. Veeg je knallen opzij en gebruik een kam om alleen de wortels van je strengen te plagen om ze een vleugje volume te geven. Gebruik een sterke haarlak om de geplaagde wortels op hun plaats te houden voor een volume dat de hele dag door niet slijt. Wij houden van Dove Style+Care Extra Hold Haarlak.

3. Bijgesneden knallen

bangs voor fijn haar bijgesneden
Draag ze verder naar achteren.

Vraag je stylist om meer van je haar in je pony’s te verwerken om een beetje een dikkere pony te creëren. Voeg nog meer volume toe aan je haar door te kammen Suave Professionals Stevige controle Stimulerende mousse door je wortels als ze nog vochtig zijn van je douche.

4. Piecey Thins Bangs

bangs voor fijn haar piecey
Een piecey look vereist om te beginnen minder haar.

Doe mee aan de piecey bangs trend. Het beste deel van deze stijl is dat het niet te veel van je haar verbruikt. Je hebt tonnen overgebleven strengen om mee te werken. Behoud die fragmentarische look met een lichte spritz van TRESemmé Volumizing Hair Verdikking Spray over de hele stijl.

5. Gelaagde bangs voor dun haar

bangs voor fijn haar gelaagd
Gebruik verschillende lengtes om de illusie van meer haar te creëren.

Lagen zijn een geweldige truc om te gebruiken als je meer lichaam en beweging aan een stijl wilt toevoegen. Vraag je stylist om subtiele lagen in je pony’s te snijden. Zelfs een dunne laag franje lijkt dikker in combinatie met de beweging die gepaard gaat met een gelaagde stijl.

6. Gevederde dunne knallen

bangs voor fijn haar gevederd
Makkelijk en zacht.

Meng gevederde franje in de voorste lagen van je stijl. Dit zorgt voor een zachte en eenvoudige look die elk haartype flatteert. De gevederde look maakt je pony extreem draagbaar, of je je haar nu omhoog of omlaag draagt.

7. Schokkerige knallen

bangs voor fijn haar schokkerig
Trek een dubbele verklaring.

Overweeg om een stijl te kiezen die niet veel haar vereist, zoals deze schokkerige knallen. Trek het dubbele van de verklaring door een sterke dosis textuur toe te voegen en te spuiten TRESemmé Droge Textuur Finishing Spray en kam het door je haar.

8. Stompe snede

bangs voor fijn haar stomp geknipt
Hoe brutaler, hoe beter.

Laat je knallen de leiding nemen en kies een gedurfd, bot kapsel om te pronken met je prachtige gevederde lokken. Kiezen voor een stompe knal zorgt voor een dikkere look.

9. Enigszins ongelijk

pony's voor fijn haar enigszins ongelijk
Het creëren van een enigszins ongelijke look voegt textuur en body toe. Foto credit: Roisin Murphy

Beslissen om voor een ongelijke snit te gaan, zal je zeker laten opvallen in de menigte. Deze snit voegt meteen textuur en drama toe aan je stijl, maar ga niet overboord.

10. Bijgesneden

bangs voor fijn haar bijgesneden
Ga voor die bevredigende bijgesneden karbonade. Foto credit: Roisin Murphy

Als je je extra onbevreesd voelt, raden we de cropped bang-stijl aan. Deze korte lengte zal alle hoofden laten draaien. Bovendien zijn de babybangs kort genoeg dat je je geen zorgen hoeft te maken dat ze stuk voor stuk worden.

Als die looks je er niet van overtuigen dat knallen voor fijn haar een geweldig idee zijn, dan weten we niet wat wel! Probeer dit jaar een nieuwe bang-stijl uit en voel je zelfverzekerd in je fijne haar.