10 beste nachtelijke kapsels om te creëren voordat je gaat slapen

We hebben allemaal hetzelfde aantal uren op een dag, maar op de een of andere manier kunnen velen van ons niet genoeg tijd vinden om aan ons haar te besteden. Dit is wanneer handige nachtelijke kapsels binnenkomen. Elk meisje zou een paar kapsels moeten kennen die ze de avond ervoor kan opzwepen en wakker kan worden met de perfecte stijl. Met deze hacks kun je ook de hete tools overslaan en je haar een kans geven om te gedijen zonder hitteschade! Dat is een win-win in ons boek.

Hulp nodig hebben? We hebben je hieronder gedekt met deze eenvoudige en stijlvolle nachtelijke kapsels.

1. Bed Head Waves

nachtelijke kapsels: bedgolven
Word wakker met de perfecte golf.

Dit nachtelijke kapsel is een van onze go-to-ideeën wanneer we gewoon niet de energie hebben om onze lokken te strijken. Dit golvende kapsel kun je in je slaap doen! Trek gewoon je vochtige haar terug in een dikke driestrengs vlecht, ga slapen en word wakker met perfect onvolmaakte golven.

2. Vlecht uit

nachtelijke kapsels: vlecht uit
Perfecte stijl voor natuurlijk krullend haar.

Dit is een van de gemakkelijkste nachtelijke kapsels voor natuurlijk krullend haar. Maak ’s nachts cornrows op je haar en maak ze ’s ochtends los om deze look opnieuw te creëren. Chic, volumineus en gemakkelijk te dragen, je kunt niet fout gaan!

3. Rommelige kom gesneden

overnight kapsels: messy bowl cut
Verander je kom gesneden in deze interessante look.

De kom is terug, en geloof het of niet, er zijn tal van manieren om het er elke dag nieuw uit te laten zien. We houden van dit nachtelijke kapsel dat je eigenlijk gewoon in de ochtend kunt doen. Spray je haar met een droogshampoo zoals de Dove Refresh + Care Volume en Fullness Droogshampoo om overtollige olie op te vangen en je lokken op te ruwen tijdens het stylen om deze edgy afwerking te creëren.

4. Rommelige Pixie

overnight kapsels: rommelige pixie
Pixie gone wild – op een goede manier natuurlijk!

Creëer eenvoudig deze look terwijl je gooit en draait en schapen telt. In de ochtend is het tijd voor de finishing touch! Gebruik een gel om je haar te boetseren in de richting waarin je wilt dat het valt. Een rommelige stijl als deze is de ultieme makkelijke overnight stijl!

5. Ringetjesgolven

nachtelijke kapsels: ringetjesgolven
Een wash and go die ’s nachts gebeurt. Foto credit: indigitalimages.com

Nadat je je haar ’s nachts hebt gewassen, maak je spoelen op delen van het haar. Trek ze ’s ochtends uit elkaar om korte ringelgolven te onthullen. Dit is een ander no-heat kapsel dat je lokken een pauze geeft van herhaaldelijk gestyled te worden.

6. Curly Pixie ongedaan gemaakt

overnight kapsels: krullende pixie
Getextureerde krullen. Foto credit: indigitalimages.com

Er is iets met de doorleefde look van krullen waardoor je textuur opvalt. Definieer je krullen ’s nachts met een gel, zoals de TRESemmé Flawless Krullen Definiërende Gel, en raak de lakens. Word ’s ochtends wakker met getextureerde en ongedaan gemaakte krullen.

7. Slanke knot

nacht kapsels strakke knot
Word wakker met strak haar. Foto credit: indigitalimages.com

Je hebt toestemming om met nat haar naar bed te gaan, zolang je deze look maar wilt bereiken. Laten we het voor de zekerheid bij vochtig haar houden. Strijk je haar terug tot een lage knot en bedek het ’s nachts met een zijden sjaal om je haar strak en op zijn plaats te houden.

8. Slanke bovenste knoop

nacht kapsels strakke top knoop
Eenvoudig en chique broodje.

Dit is een nachtelijk kapsel dat je de hele week kunt dragen, zolang je een effectieve onderhoudsroutine hebt om te slapen. Verzamel je haar in een hoge knot en slaap ’s nachts op een zijden kussensloop om je stijl te behouden.

9. Spiraal krullen

overnight kapsels: spiraalvormige krullen
Kussen zachte nachtkrullen.

Deze look is voor sommigen misschien een beetje oncomfy, maar sommigen zeggen dat schoonheid de pijn waard is. Zet je haar ’s nachts met kleine permanent staafjes om deze look thuis na te bootsen. Het resultaat? Mooie kurkentrekkerkrullen die er behoorlijk natuurlijk uitzien!

10. De Twist Out

overnight kapsels: twist out
De perfecte krullende stijl.

Draai je haar in tweestrengs twists met een gel of stylingcrème voor grip. In de ochtend, loslaten en fluff! Dit is een klassieke manier om volume en definitie toe te voegen aan je krullen.

Denk je erover om een van deze nachtelijke kapsels uit te proberen? Zorg ervoor dat je de resultaten met ons deelt via @AllThingsHairUS!