10 Beste Tik Tok Hair Trends om te proberen

Wanneer mensen Tik Tok overwegen, denken ze meestal aan dansen. Ik heb een paar maanden geleden een poll gedaan op mijn Instagram-account. Ik was zo verrast om erachter te komen dat veel mensen geen idee hadden van het bestaan van schoonheidsgerelateerde inhoud op Tik Tok. Dus, met dat in gedachten, gaan we het vandaag hebben over de nieuwste Tik Tok-haartrends.

#1: Haarkleur wisselaar

Een Tik Tok Effect Trend maakt gebruik van Harajuku, Golden Brown, Red en Hazel tinten om te zien hoe mensen eruit kunnen zien met verschillende haarkleuren. TikTok suggereert meer dan 1,4 miljoen video’s over dit onderwerp.

Grote contentmakers zoals @EmmaChamberlain, @BryceHall en @LaurenZsideyt hebben deze trend gebruikt. Het wordt op verschillende manieren vertegenwoordigd door makers van inhoud. Sommigen van hen raden aan: “Als je een brunette bent, gebruik dan dit filter om er blond uit te zien”. Anderen veranderen hun kleur tegelijkertijd omdat ze zo van de kleurtint houden.

Als je twijfelt of je je haar roze en blauw moet verven en van tevoren wilt zien hoe je eruit gaat zien nadat je haar is geverfd, gebruik dan kleurtint op Tik Tok of probeer visuele make-over van The Right Hairstyles.

Klik op Hazel Tint in de video om andere Tik Tok-haartransformaties te zien.

@rosymelina

##createforacause IK HOU van de laatste🙈❤️ ##moodflip ##haircolorchange ##foryoupage

♬ Freak van Doja Cat. Op soundcloud – coen💗

#2: Ik denk dat ik krullend haar heb: #Curls Check

Deze trend begon met #curlscheck die Aussie-producten gebruikten en er zijn meer dan 1,7 miljard video’s over dit onderwerp.

Meisjes hadden geen idee dat hun golvende haar krullend was. Na het volgen van enkele Tik Tok haartrucs, beseften ze het volledig.

De originele video van @thedaniellelife die vrouwen laat zien hoe ze krullend haar goed kunnen borstelen en drogen met een T-shirt in plaats van een handdoek, werd meer dan 4.410 keer gebruikt. Zo deelden duizenden Tik Tokers hun eigen verbluffende resultaten.

@liz_mclaren01

Curly headed##InMyAEJeans ##RamsayReacts ##UmbrellaChallenge ##LookalikeEdit ##ChiliDogYum ##curlyhairtutorial ##curlyhair ##curlscheck ##curls

♬ origineel geluid – Danielle Elizabeth

#3: Curtain Bangs

We kunnen niet ontkennen dat gordijn knallen er geweldig uitzien als ze correct zijn gestyled. Ze zijn een van de grootste Tik Tok-haartrends die zijn begonnen dankzij Instagram-blogger Matilda Djerf.

Berichten over het onderwerp zijn divers. Sommigen van hen overtuigen je ervan dat je gordijnknalen moet krijgen. Anderen laten zien hoe je gordijnbangs op de juiste manier kunt stylen. Trend #curtainbangs heeft meer dan 198,2 miljoen video’s verzameld.

Wat ik zeker van Tik Tok heb geleerd: om het haar van Matilda Djerf te hebben, is het niet nodig om naar een kapsalon te gaan en lagen te laten doen. Een beetje droogshampoo en misschien een krultang doen het.

@livpamp

hoop dat dit nuttig is! ! ##curtainbangs ##foryou ##EmilyinParis ##Levitating

♬ Vergetelheid – Grimes

#4: Blonde Bangs

Als je bekend bent met Tik Tok, dan zul je deze haartrend waarschijnlijk herkennen.

Modeblogger en Tik Tok-ster @Brittany.Xavier transformeerde haar kapsel door enkele contrasterende face-framing highlights toe te voegen, wat haar meer dan een half miljoen views opleverde.

Ze droeg zo’n kapsel tot de trend omsloeg. Ze nam in augustus afscheid van haar blonde knallen en maakte een nieuwe haartransformatievideo.

@brittany.xavier

nieuw haar 💁🏻 ♀️ ##hair ##hairtransformation

♬ origineel geluid – Trey Dreamz 🌩

#5: Krullende Haar Sok

Dit is waarschijnlijk mijn favoriete Tik Tok haartrend, die ik nog moet uitproberen. Het gebruik van een lange sok om krullend haar te creëren lijkt een beetje vreemd totdat je versteld staat van de resultaten. En dan denk je dat je het misschien gewoon doet.

#Curlyhairsock heeft meer dan 257,5k views, maar ik weet zeker dat deze trend meer aandacht heeft gekregen dan het op het eerste gezicht leek.

  1. Borstel je haar.
  2. Scheid het haar in 4 secties.
  3. Doe een sok tussen 2 haardelen en kriskras heen en weer rond de sok.
  4. Gebruik een haarelastiek aan het einde om sok en haar vast te zetten.
  5. Herhaal het.
  6. Fix haar met een spray.
  7. Laat ’s nachts staan.
@jasmindesilind

Deze ##curlyhairsock trend was behoorlijk succesvol😲 Btw ik word vandaag 20, dus Happy Birthday voor mij🎂

♬ Swag Circulatie – Cyrus

#6: De snelste manier om haar te binden zonder haardas

Ik had het niet voor mogelijk gehouden. Ik had hiermee veel haarelastieken kunnen besparen. @thatmissychick op TikTok heeft het juiste idee over wat we allemaal dachten toen we deze video voor het eerst zagen met meer dan 1,9 miljoen likes.

Gebruikers vroegen de maker van de hack, Tik Toker @h_kyung_176, om een langzame tutorial en de nieuwe video kreeg nog eens 3,6 miljoen likes met meer dan 4,4 miljoen views.

Na een paar pogingen is dit wat ik bedacht heb.

  1. Pak je haar alsof je het in een paardenstaart stopt.
  2. Gebruik je duim en wijzende vinger om een gat in het midden te maken tussen je hoofd en paardenstaartgebied.
  3. Steek je paardenstaart in het gat en trek hem om.
@thatmissychick

##stitch met @h_kyung_176 leer elke dag iets nieuws op TikTok ##beautyhacks ##hairhacks ##hair ##WellDone ##WeWinTogether ##fyp ##xyzbca ##foryou ##awesome

♬ origineel geluid – Missy

#7: Duivelshoorns

Ik wil graag toegeven dat ik van deze trend hou. Maar ik zou zo bang zijn om dit op mij te doen. Ze noemen het Duivelshoorns. Makers knippen centimeters van hun haar om hoorns te maken. Cool maar gedurfd en een beetje gek!

@montanas.roses

Ik ben gezwicht en deed het 😈 # #fyp # #hairtransformation # #ChemicalHearts # #GoSkate

♬ als je dit geluid gebruikt je homo – AUGGIEAUGGIEAUGGIE

#8: Douchehaar

Heb je ooit geprobeerd het haar te verzamelen dat eraf valt na een douche? Deze Tik Tok-haartrend met @Karli_Killa kreeg meer dan 5,9 miljoen likes voor 192 dagen van het verzamelen van haar haar.

Na deze video had de hashtag shower hair challenge meer dan 372,7 miljoen video’s. Ik denk dat je een aantal behoorlijk geweldige hairextensions van een aanstaande pruik zou kunnen maken. Dus wordt haaruitval nu als trendy beschouwd?

@karli_killa

##showerhairchallenge ##hairchallenge ##haircollecting ##hair ##hairstyle ##haircut ##blonde ##hairtutorials ##hairdye ##haircolor ##extensions ##tutorial

♬ Zeg I Yi Yi – Ying Yang Twins

#9: Kan ik je haar zien in 360?

Waar was Tik Tok toen ik een knipbeurt wilde, maar het niet goed kon uitleggen aan mijn stylist? Deze trend suggereert dat Tik Tokers hun ‘do’s onder verschillende hoeken laten zien, zodat alle details kunnen worden vastgelegd. Zie hoe @jetthejem kleine stukjes van haar haar heeft genomen, er kralen op heeft gezet en het vlechten heeft gedemonstreerd door 360 ° van haar haar te doen.

@jetthejem

Reageer op @princessexplosionmurder5 💜💜 ##ProblemSolved ##hair ##beads ##blackgirlhair ##360hair

♬ origineel geluid – 🦒Jetta Strayhorn🦒

#10: Alexa Demie Haar

Alexa Demi, van Euphoria, werd direct na deze release een idool. Haar make-up en haar werden een op hol geslagen trend en Tik Tokers probeerden haar look na te bootsen. De meest populaire look is haar updo met een kleine krul aan de zijkant.

Ik wacht op het volgende Euphoria-seizoen en de aankomende trends van Alexa Demie.

@rejectedcheetahgirl

✨H A I R ✨inspireerde miss alexa demie en haar team🥺💖 ##makeup ##hair ##hairtutorial ##fyp ##foryoupage ##goodbye2019 ##nyemakeup

♬ daddy issues – favsoundds

Zoals je kunt zien, zijn er minstens 10 prachtige Tik Tok-haartrends die ongelooflijk viraal zijn geworden door korte video’s op dit populaire platform. Sommigen van hen zijn nuttig, anderen zijn heel vreemd, maar ze kunnen allemaal je kapsel stijlvol en zeker creatief maken.

Uitgelichte afbeelding via Pexels