10 Cool Mushroom Haircut en Bowl Cut Stijlen voor

Het paddenstoelenkapsel (a.k.a. de bowl cut) maakt een grote comeback. Het paddenstoelkapsel draagt voorlopig zijn traditionele stijve en strakke look.  Kapsels die boordevol textuur zitten zijn de It Girl look van het seizoen, en het moderne paddenstoelkapsel is er daar een van.

Als je denkt dat paddenstoelengeknipt haar uitsluitend vrouwengebied is, denk dan nog eens goed na. Mannen dragen deze look al vele jaren. Wil je meedoen aan deze feilloos gestileerde ‘do?’ Lees verder voor meer informatie over het stylen van het paddenstoelenkapsel.

Bekijk 10 manieren om een paddenstoelensnit te dragen:

1. Opzettelijke kroezen

paddenstoel kapsel kroes
Probeer deze avant-garde look. Foto credit: indigitalimages.com

Hoewel de meesten van ons veel tijd besteden aan het vermijden van kroezen, kun je altijd een meer high fashion, avant-gardistische benadering volgen en een opzettelijk kroesachtige look kiezen. We houden ervan hoe deze trend werkt met een kort kapsel in het bijzonder.

2. Rommelig en Edgy

paddenstoel kapsel rommelig
Probeer deze rommelige en edgy versie. Foto credit: indigitalimages.com

We houden van het rommelige en edgy effect van deze aan de lucht gedroogde textuur. Was gewoon je haar en ga! Deze stijl vereist geen producten of styling en we houden van de minimalistische routine die inspireert. Makkelijker – of koeler – dan deze stijl wordt het niet.

3. Gevederd

paddenstoel kapsel gevederd
Het gaat ons allemaal om deze losse textuur.

Het effect en de nauwkeurigheid van deze stijl hangt echt af van je stylist. Wanneer je naar de salon gaat, praat dan met je haarstylist over het gebruik van een point-cutting techniek om deze gevederde randen te bereiken. Deze look is zacht en mannelijk tegelijk.

4. Scherpe randen

paddenstoel kapsel scherpe randen
Deze botte snee is op dit moment een rage. Foto credit: indigitalimages.com

Deze stompe snit bevindt zich helemaal aan de andere kant van het spectrum! We houden van de scherpe randen voor een strakke en nette uitstraling. Het is belangrijk om te onthouden dat een knipbeurt als deze behoorlijk wat onderhoud vereist. Bereid je voor om je stylist minstens elke 6 weken te bezoeken.

5. Steek recht

paddenstoel kapsel ontspannen rechte
Maak een statement met een stick straight textuur. Foto credit: indigitalimages.com

Zet het een stap in de strakke richting met deze stick-straight stijl. Deze multi-length stijl is langer aan de bovenkant en korter aan de onderkant voor een multidimensionale look. De schokkerige knallen die in deze look zijn verwerkt, tillen de hele stijl naar een ander niveau.

6. Bijgesneden bangs

paddenstoel kapsel bijgesneden knallen
Zoet de stijl met een set bijgesneden knallen. Foto credit: indigitalimages.com

Neem de stijl in een zoetere richting met de eenvoudige toevoeging van bijgesneden knallen. Deze micro bangs omlijsten je gezicht perfect en houden je gezicht open en helder! Het is een geweldige manier om een pony aan je paddenstoelensnede toe te voegen zonder de rest van je look te overweldigen.

7. Neon Blauw

paddenstoel kapsel blauw
Til je tint een tandje hoger. Foto credit: indigitalimages.com

Veel plezier met je kleur en je snit door te kiezen voor deze neonblauwe haarkleur. Deze color-cut combinatie is zo edgy als het maar kan. Dit is een andere stijl die nogal wat onderhoud vereist, zowel in de kleur- als snijafdeling!

8. Strak en glanzend

paddenstoel kapsel glanzend
Versterk de glans. Foto credit: indigitlimages.com

Geef je champignonsnede wat bolwerk en een dosis glans door je stijl af te maken met een mist van Bed Head van TIGI Headrush Shine Hair Spray. Het maakt niet uit met welke stijl paddenstoelensnit je gaat, je hebt een hoogglans afwerking die het veelbetekenende teken is van supergezond haar.

9. Punk

paddenstoel kapsel punk
Breng het terug naar een punkrockfase. Foto credit: indigitalimages.com

Het paddenstoelenkapsel is de perfecte gelegenheid om die jaren 90-achtige punkrocktrend te rocken. Overweeg deze throwback-stijl als je openstaat voor iets edgier en meer out of the box.

10. Veelkleurig

paddenstoel kapsel gemarkeerd
Speel met je kleur en je lengte. Foto credit: indigitalimages.com

Geef je verse snit wat diepte en dimensie door ook met je kleur te spelen! Deze highlights voegen veel dimensie toe aan je kapsel en geven dunnere lokken een dikkere en volumineuzere uitstraling.

Leer hoe je een paddenstoelenkapsel kunt stylen in 5 eenvoudige stappen:

Aziatische vrouw met korte zwarte golvende getextureerde paddenstoel kapsel stijl
Kom gesneden met extralegale voordelen. Foto credit: Allyson Alapont

Stap 1: Begin met schoon haar.

Was het haar met een volumineus haarverzorgingssysteem om je paddenstoelkapsel te voorzien van lichaam en volume. Begin met het wassen van haar met Love Beauty en Planet Volume en Bounty Coconut Water &Mimosa Flower Shampooen volg dan op met Love Beauty en Planet Volume en Bounty Coconut Water &Mimosa Flower Conditioner.

Stap 2: Stapel op de textuur.

Om de textuur te verbeteren tijdens het stylen van korte paddenstoelkapsels, kunt u ervoor kiezen om royaal een product aan te brengen zoals Suave Droge Textuur Finishing Spray door je hele haar.

Stap 3: Ruw-droog.

Droog je champignonkapsel ruw door een föhn te gebruiken met het concentratiemondstuk eraan. Terwijl je droogt, gebruik je je hand om je haar bij de wortels op te tillen en je vingers om je lokken ruw te touspen. Als je van nature krullend of golvend haar hebt, gebruik dan eerst een ronde borstel om je textuur recht te trekken.

Stap 4: Voeg (nauwelijks daar) krullen toe.

Gebruik een krultang van één inch om losse, dikke krullen te maken. Neem niet de moeite om voor perfect uitgevoerde ringetjes te gaan!

Stap 5: Scrunch en finish.

Knijp je uiteinden om volledige, stukjes golven te creëren in je paddenstoelkapsel.

Denk je erover om dit kapsel uit te proberen? Zorg ervoor dat je de resultaten met ons deelt via @AllThingsHairUS!