10 coole ideeën voor koffiebruine haarkleur

Als je een brunette bent, ben je hier zeker aan het juiste adres. We hebben een aantal echt geweldige kapsels en haarkleurideeën die er geweldig uit zullen zien voor jou. Koffiebruine tint is ravissant, of het nu vast is, verdund met highlights of gewassen in een lichtere zachtere toon aan de uiteinden.

Koffiebruine haarkleurideeën

#1: Zwart koffiehaar met Ombre Highlights

Deze ombre look is geweldig voor brunettes die wat romige karamel highlights willen toevoegen. Elizabeth Gillies ging voor zachte krullen om te pronken met de zachte vloeiende overgang van kleur die haar gelaatstrekken echt flatterend accentueert.

koffiebruine haarkleur met highlights

Jaguar PS / Shutterstock.com

#2: Gebrande koffietint met asbruine tint

Maria Canals-Barrera heeft een prachtige donkerbruine haarkleur geassocieerd met de tint van gebrande koffiebonen. De lichtere asbruine tinten voegen het de diepte en dimensie toe, in dit voorbeeld versterkt door de gekrulde textuur. Je kunt Maria’s look ook gemakkelijk krijgen. Krul je haar gewoon met een krultang weg van het gezicht.

medium koffie bruin haar

Helga Esteb / Shutterstock.com

#3: Koffiebruine haarkleur voor blondines

Een echt geweldige manier om wat drama aan je lokken toe te voegen, is door koffiehaarkleur te mengen met donkerblonde balayage-highlights. Ziet Laura Nativo er niet geweldig uit met haar tweekleurige lokken? Het is zo gemakkelijk voor blondines om de look na te bootsen en slechts een beetje koffietint te introduceren!

koffiebruine haarkleur met blonde highlights

Phil Stafford / Shutterstock.com

#4: Donkere espresso haarkleur en dramatische krullen

Mila Kunis heeft een echt coole donkere espressokleur geprobeerd met een lichte plagerij van een lichtere goudbruine tint aan de uiteinden. Dramatische krullen, sierlijk naar één kant geveegd, zijn een geweldig kapsel om te proberen met deze kleur.

donker koffiebruine haarkleur

DFree / Shutterstock.com

#5: Koffiebruine haarkleur vervagen in karamel

Jennifer Widerstrom laat ons zien hoe prachtig een mix van koffie en karamel er op je lokken uit kan zien. Het is een goede manier om je gezicht te verzachten, je ogen te benadrukken zonder een risico om je jaren toe te voegen. Jennifer heeft haar lokken gestyled in gemakkelijke moeiteloze krullen om ze te laten zien. Deze look werkt zo goed voor de lente, maar het kan ook je koele dagen opwarmen!

koffiebruine haarkleur met karamel highlights

Helga Esteb / Shutterstock.com

#6: Kopertint voor donker haar

Roodharigen kunnen ook aan boord komen met de koffie haarkleurtrend. Hoe geweldig ziet Michelle Defraites eruit met zo’n warme toon voor haar zijdezachte lokken? Een koffiehaarkleur gaat over in een verfijnde donkere kopertint wanneer deze wordt gemengd met een rode tint.

roodachtige tint van koffiebruine haarkleur

Helga Esteb / Shutterstock.com

#7: Prachtige donkerbruine koffiebruine haarkleur

Als het gaat om koffietinten, hoeven ze niet midden of licht te zijn. Zoe Saldana heeft de mooie donkere koffie haarkleur, en het werkt gewoon zo goed met haar huidskleur. Haar rommelige kant fishtail is ook behoorlijk onweerstaanbaar!

donkere espresso haarkleur

Helga Esteb / Shutterstock.com

#8: Diepe en effen Mokka haarkleur

Ariel Winter heeft een zeer trendy koffie mokka haarkleur en ziet er onberispelijk uit. Het flatteert haar roze huidskleur zo goed en brengt haar ogen echt naar voren. Style krullen, golven of idealiter rechte lokken. Je kunt echt elke look trekken met deze tint!

zeer donkere koffiebruine haarkleur

DFree / Shutterstock.com

#9: Koffiebruine haarkleur met chocolade highlights

Koffiebruin is al jaren populair, en daar is een reden voor! Ze zijn geweldig als basiskleur die kan worden afgezet door “heerlijke” hoogtepunten of ombre. Ming Na Wen laat ons een heerlijke koffie- en karamelmelange zien.

chocolade highlights voor koffiebruine haarkleur

Helga Esteb / Shutterstock.com

#10: Roodachtige strepen op donkerbruine basis

Hannah Simone gaat voor een rijke en exquise mix van bruinen om haar lange lokken te verwennen. Een zachte vervaging van donker koffiebruin in de zachte chocolade wordt gekruid met roodachtige strepen, gestrooid over haar prachtige manen.

koffiebruine haarkleur met karamel highlights

Jaguar PS / Shutterstock.com

Nou, zoals je ziet, is je keuze met koffiebruin echt breed. Zorg ervoor dat je dit seizoen nieuwe haarkleurideeën uitprobeert!