10 flirterige manieren om een paardenstaart met bangs te dragen

Op de ochtenden dat je meer tijd besteedt aan het indrukken van de snooze-knop dan aan het klaarmaken, is er maar één antwoord als het gaat om je haar: een gemakkelijke paardenstaart met knallen. Het opgooien van je haar in een schattige en flirterige paardenstaart duurt minder dan een minuut, en je zult zowel stijlvol als trendy zijn wanneer je een set knallen in je stijl verwerkt.

Lees verder om inspiratie op te doen en onze favoriete flirterige manieren te zien om een paardenstaart met knallen te dragen:

1. Slanke knallen

paardenstaart met knallen strakke knallen
Gebruik slechts een klein beetje haarproduct om je pony’s te stylen.

Een belangrijke reden waarom veel vrouwen proberen weg te blijven van knallen is vanwege het onderhoud. Niet alle haartypes drogen goed aan de lucht als het gaat om een set slanke knallen, dus we begrijpen de bezorgdheid. We raden aan om haarproducten te gebruiken om je pony’s op hun plaats te houden en het stylen veel gemakkelijker te maken. Gebruik slechts een vleugje Suave Max Hold Sculpting Gel om je knallen op hun plaats te stylen! Dit zorgt ervoor dat je lokken blijven waar je ze neerzet – ongeacht je haartype.

2. Korte paardenstaart

paardenstaart met bangs side bangs kort haar brunette
Laat deze look werken met korter haar.

Trek je bob omhoog in een paardenstaart op het middenniveau en laat je knallen naar beneden. Dit is zowel een zoete als effectieve manier om je haar van je nek te krijgen. We houden van deze look voor alles, van de sportschool tot het kantoor, voor hoe chique het eruit ziet, terwijl je ook het grootste deel van je haar weghoudt van je gezicht.

3. Ontspannen

paardenstaart met bangs side bangs ontspannen haar
Dit is het moment om de sprong te wagen en knallen te krijgen.

Profiteer van je ontspannen haar en maak van deze gelegenheid gebruik om bangs in je stijl op te nemen. Deze zachte swept-to-the-side look is chique en gemakkelijk te onderhouden.

4. Zijdelings geveegd

paardenstaart met bangs side bangs
Deze look werkt ook met side bangs.

Deze stijl werkt met knallen van alle soorten. Veeg je zijslagen in de richting waarin ze van nature vallen en verzamel vervolgens de rest van je haar terug in een paardenstaart. Overweeg deze stijl als je op zoek bent naar een relaxte look die je haar een “ik ben net naar het strand gegaan” gevoel geeft.

5. Bijgesneden bangs

paardenstaart met knallen rood haar bijgesneden knallen
Draag ‘em extra short.

Vraag je stylist om je volledige pony’s net iets korter te knippen en draag deze stijl met een set bijgesneden knallen. Cropped bangs zijn een edgy en onverwachte manier om je gezicht in te kaderen en mee te doen aan de bangs-trend. Door de rest van je haar terug te vegen in een paardenstaart, krijg je je haar echt weg van je gezicht terwijl je toch een statement maakt met je lokken.

6. Volwassen

paardenstaart met bangs lange knallen hoofdband
Gebruik deze look terwijl je je knallen laat groeien.

Als je bezig bent met het uitgroeien van je pony’s, is dit een geweldige manier om die ongemakkelijke fase te maskeren en de aandacht te vestigen op de rest van je haar. Langere knallen zijn toch nog steeds knallen? Deze kinlange stijl is zacht en gemakkelijk en leent zich voor een scala aan kapsels.

7. Extra volume

paardenstaart met bangs vol knallen volume
Plaag je kroon voor een beetje extra volume.

Gebruik een plagerige kam om het haar aan de kruin van je hoofd te plagen voor een extra vleugje volume. Veel vrouwen wijken af van paardenstaarten omdat ze liever wat volume in hun strengen hebben. Door het haar aan de kruin te plagen, stel je jezelf in staat om wat volume te bereiken terwijl je toch de paardenstaartstijl omarmt.

8. Accessorize

paardenstaart met knallen bloemen lage pony side bangs
Speel met kleuren en texturen door bloemen aan je stijl toe te voegen.

Voeg wat extra detail toe aan je look door je paardenstaart te accessoriseren. Speld een verzameling stoffen bloemen in de voorkant van je stijl om de look echt te laten knallen. We houden van deze look voor een zomerse bruiloft of zelfs een babyshower!

9. Volledige bangs

paardenstaart met bangs donkerbruin haar volle pony's
Vraag je stylist om een dikke set volle knallen.

Het spreekt voor zich dat deze stijl er geweldig uitziet met een volledige set knallen. Houd je lokken gehydrateerd, gezond en glanzend door ze te wassen en te conditioneren met TRESemmé Vochtrijke Shampoo en TRESemmé Vochtrijke Conditioner.

10. Zijdelings geveegd

paardenstaart met pony's geborsteld naar de zijkant brunette
Borstel je knallen opzij.

Borstel je pony’s opzij voor een iets meer casual en gemakkelijke stijl. Dit is een ideale look voor wanneer je je knallen uitgroeit en ze die tussenliggende ongemakkelijke fase raken waar je niet weet wat je ermee moet doen.

Denk je erover om een van deze stijlen te proberen? Zorg ervoor dat je een foto maakt en tag ons over @AllThingsHairUS!