10 Gemakkelijke Herfst en Winter Franse Vlecht Kapsels

We zijn vlechtliefhebbers hier bij Alles wat met haar te maken heeft: We houden van alles, van gecompliceerde vijfstrengs weefsels tot fishtail-vlechten tot easy-peasy Franse vlechtkapsels. Eigenlijk zou je de meeste dagen waarschijnlijk minstens één van ons zien met ons haar teruggestopt in charmante Franse vlechten, ook wel de throwback van het jaar uit de jaren ’90 genoemd.

We zijn geobsedeerd door Franse vlechtkapsels omdat ze textuur toevoegen aan een normaal kapsel. Als je zelf een vlechtliefhebber bent, moet je onze favoriete casual Franse vlechtenkapsels bekijken, omdat ze een geweldig startpunt zijn voor de meer gecompliceerde looks die je waarschijnlijk op straat hebt gezien.

Lees verder om onze top Franse vlechtkapsels te zien:

1. Rommelige Franse vlecht

Franse vlechtkapsels om te dragen tijdens het weekend rommelige vlecht
Hoe rommeliger hoe beter.

Dit is onze babystapjes iteratie van Franse vlechtstijlen. Als je het nodig hebt, hebben we een stapsgewijze zelfstudie die je laat zien hoe. We houden van deze rommelige versie omdat fouten welkom zijn! Ze voegen meer textuur toe en versterken die tousled afwerking. Voor Franse vlechten zoals deze, raden we aan om haar uit de douche te bereiden met Nexxus Styling Mousse Plus. Het kan helpen om meer volume te geven aan de kruin van je hoofd, en ook helpen om je gevlochten stijl vast te houden.

2. Chique Franse vlecht paardenstaart

Franse vlechtkapsels om te dragen tijdens het weekend gevlochten paardenstaart
Hoe elegant is dit?

Deze paardenstaart is de eentje, toch? Het is zo eenvoudig maar zo elegant. Krijg deze look door je haar te vlechten zoals normaal, beginnend bij je haarlijn en terug te werken. Wanneer je de kruin van je hoofd bereikt, stop dan met het toevoegen van meer haar aan de vlecht. Werk in plaats daarvan de rest van de weg naar beneden af als een normale driestrengs vlecht. Wanneer de vlecht compleet is, bind je al je haar, inclusief vlecht, in een lage paardenstaart. Bonuspunten voor het bedekken van je haarband met een klein stukje haar.

3. De weggestopte Franse vlecht

Franse vlechtkapsels om te dragen tijdens het weekend weggestopte vlecht
Kortere strengen zijn gemakkelijker op te bergen.

Wist je dat wanneer je een standaard Franse vlecht doet, er een kleine opening ontstaat tussen de vlecht en je hoofdhuid? Deze kleine opening maakt het mogelijk om de vlecht naar binnen te stoppen. Deze techniek werkt het beste op korter haar, waar minder op te bergen valt. Gewoon haar vlechten zoals gewoonlijk tot aan de uiteinden. Neem vervolgens het kleine staartje van je vlecht en vouw het op en in die opening. Pin het op zijn plaats en je gaf jezelf gewoon een updo in vijf minuten.

4. Frans gevlochten half Updo

Franse vlechtkapsels om te dragen tijdens het weekend strandvlecht
Voor onze favoriete beach babes.

Voor een eenvoudige beachy stijl, probeer deze Franse gevlochten halve updo. Het laat je lange haar los en houdt je haar uit je gezicht. Om die winderige sfeer te krijgen, begin je met knarsen in TRESemmé One Step Wave voor golvend haar. Dan, gewoon Frans-vlecht naar beneden, overgaand in een driestrengs vlecht onder de kruin van je hoofd. Trek de schakels van je vlecht uit elkaar om hem los te maken (ook bekend als “pancaking”) om een bredere en vollere look te creëren.

5. Frans-gevlochten doosvlechten

Franse vlechtkapsels om te dragen tijdens het weekend kroon vlecht
Vlechten voor dagen.

Als je doosvlechten rockt, moet je proberen Franse vlechten toe te voegen. We zijn dol op deze half-up gevlochten kroon. Om de look te krijgen, begin je deze stijl als een normale Franse vlechtkroon, en als je eenmaal je voorhoofd bent gepasseerd, stop dan met het toevoegen van meer secties in de vlecht en schakel over naar een driestrengs vlecht totdat je de achterkant van je hoofd bereikt. Om het te voltooien, beveilig je het indien nodig met haarspelden.

6. Doorboorde omgekeerde Franse vlecht

Franse vlechtkapsels om te dragen tijdens het weekend doorboorde vlecht
Het edgy gevlochten kapsel.

Wie zegt dat je je haar niet kunt doorboren? We zijn een beetje geobsedeerd door deze te-cool-voor-school-look. Haarpiercings zijn eigenlijk gewoon kleine oorbellen die door een vlecht zijn geknoopt, dus ze worden op hun plaats gehouden en zijn een look die terrein heeft gewonnen in het festivalcircuit. We houden van hoe strak deze hele stijl eruit ziet, dus om dezelfde e te krijgenffect, begin met het föhnen van je haar steil. Je kunt je haar voorbereiden met TRESemmé Keratin Smooth Shine Serum voor nog gladder, zachter haar. Volg dan deze tutorial voor het maken van een omgekeerde vlecht, waarbij je de piercings toevoegt terwijl je bezig bent!

7. Duelleren half-up Franse vlecht

Franse vlechtkapsels om te dragen tijdens het weekend dubbele vlechten
Twee keer zo leuk!

Wil je een double-trouble kapsel? Bekijk hoe cool het effect is als je Franse vlechten parallel aan elkaar combineert. Deze stijl begint alsof je Franse vlechtvarkens maakt, een look die enorm is op beroemdheden, sociale media en andere stijlsterren. Wanneer je bij je oren komt, stop dan met het toevoegen van haar en vlecht gewoon helemaal naar beneden. Kopieer aan de andere kant om deze geweldige look na te bootsen.

8. Extra-volumineuze Franse vlecht

Franse vlechtkapsels om in het weekend te dragen de Nederlandse vlecht
Volumineuze vlechten, here you come.

Wil je direct volume toevoegen aan je vlecht? Maak er een Hollandse vlecht van! Dit kapsel is vergelijkbaar met een Franse vlecht, maar in plaats van overhands te vlechten, vlecht je eronder. Werk deze stijl af met een goede dosis haarlak, omdat het helpt om je vlecht op zijn plaats te houden, maar zonder het stijve gevoel.

9. Dubbele Franse vlechten

Franse vlechthaar dubbele vlechten
Waarom stoppen bij één Franse vlecht als je er twee kunt hebben?

Verdubbel op Franse vlechtkapsels en draag je haar in gevlochten varkensstaarten met een iets uit het midden geplaatst deel. Gebruik een lichte aanraking van haargel om je randen glad te strijken en te stylen en deze vlechten vol vertrouwen te wiegen.

10. Franse Vlecht bun

Frans vlechthaar lage knot
Voer je Franse vlechtstijl in een laag broodje.

Deze gevlochten knot is een elegante twist op een klassiek Frans vlechtkapsel. Begin met het afsnijden van je haar in een diep zijgedeelte en vlecht het totdat je de achterkant van je hoofd en de nek van je nek bereikt. Draai je haar vervolgens in een knot en zet het vast met een haardas en bobby pins!

We hopen dat we je genoeg Franse vlechtinspiratie hebben gebracht om thuis te proberen!

Volg ons meer dan @AllThingsHairUS voor meer kapselinspiratie!