10 ideeën voor Boho-Chic Messy Buns om vast te pinnen en opnieuw te creëren

Kun je niet naar Coachella? Geen zorgen, want je voelt die boho vibes dagelijks! Volgens het Trends Report van Pinterest en onze Instagram-feed zijn rommelige boho-chic broodjes dit voorjaar enorm. Dus we vonden 10 stijlvolle en gemakkelijke manieren om ze te rocken. Lees verder om bohemien updo’s te ontdekken die in 10 minuten of minder kunnen worden nagemaakt!

#1: Houten Accessoires

Moderne hippies hebben alles te maken met wellness en ecologie, en de modewereld doet zijn best om bij deze filosofie en esthetiek te passen. Tussen al het greenwashen door is het geweldig om kleine en daadwerkelijk duurzame merken te vinden. Deze edgy, houten haaraccessoires zijn trendy als de hel en zijn perfect te combineren met linnen kleding en rieten tassen. De tip is dus om kleine merken te ontdekken om je stijl op te fleuren.

#2: Game-Changing Chin-Length Bangs

Als je denkt dat updo’s niet jouw ding zijn, moet je waarschijnlijk een paar lange knallen krijgen! Het is schokkend hoe ze het gezicht omlijsten en speelsheid toevoegen aan elke updo. Kinlange knallen drijven de aandacht weg van groot voorhoofd of mollige wangen. Bovendien groeien ze prachtig uit. En, natuurlijk, lange knallen maken boho, rommelige broodjes zien er gewoon geweldig uit!

#3: Asymmetrische Bun

Asymmetrische vormen zijn in zwang. Een opzettelijk onperfect broodje als dit benadrukt alleen vrouwelijkheid en gevoel voor stijl. Zorg ervoor dat je de juiste balans van rommeligheid in je look vindt. Modellen rocken chaotische kapsels omdat ze perfecte wenkbrauwen en een vlekkeloze huid hebben. Het is een heel dunne lijn tussen elegantie en onzorgvuldigheid.

#4: Multifunctionele Haarsjaal

Het hebben van een schattige zijden sjaal opent een hele nieuwe deur naar creatieve sjaalkapsels. Je kunt het om een broodje wikkelen of zelfs invlechten. Het is zo’n interessant accent om mee te spelen! Zorg ervoor dat de kleuren en patronen van je sjaal overeenkomen met je kleding. Of doe wat je wilt, meisje, als je stijl mix ‘n’ match is!

#5: Side Bun Experimenten

Veelzijdig, eenvoudig en altijd fantastisch, iedereen heeft een zij knot nodig in zijn haarstylingsarsenaal. En het pronkt prachtig met baby, zonovergoten hoogtepunten. Speel met textuur en accessoires, beveilig met bobby pins en werk af met volumizing spray. Makkelijk als 1, 2, 3!

#6: Twee Buns Mohawk

“Deze getextureerde updo is perfect voor elke gelegenheid”, zegt haargoeroe Michael Gray, de maker van dit kapsel. Helemaal mee eens! U kunt het niveau van feestelijkheid aanpassen door glanzende accessoires toe te voegen. Als je haar niet zo lang is, gebruik dan een cheatcode in de vorm van een donutbroodjesmaker. Laat het je kleine geheim zijn.

Gerelateerd bericht: Beheers deze 4 stijlvolle knotkapsels met onze stapsgewijze tutorials

#7: Infinity Braid als detail

De infinity vlecht ziet er geweldig uit en klinkt geweldig, dus het is zeker de moeite waard om onder de knie te krijgen (hier is een goede tutorial van YouTube). Dit verfijnde, gevlochten meesterwerk kan worden gebruikt om een rommelige knot te accessoriseren, volgens het idee van Michael Gray. Het voegt meteen mysterie en stijl toe aan je kapsel, omdat kleine details ertoe doen.

#8: Textuur is de sleutel

Boho-diva’s hebben goede textuurproducten nodig om ervoor te zorgen dat hun lokken volumineus en beachy zijn. We raden aan om aandacht te besteden aan mousses voor dun haar, texturizing finishing sprays en haarkrimpen om het gewenste wortelvolume te creëren. Trouwens, stylisten raden zeezoutsprays aan omdat ze het haar gehoorzaam en beheersbaar maken; de hele updo kan worden vastgezet met een paar bobby pinnen.

#9: Godin Vibes

Vlechten met kralen zijn ideaal voor de bohemian-geïnspireerde look. Kies gouden of houten accessoires om dit schattige en elegante beschermende kapsel na te bootsen. Sterke fixatiegels helpen je om slankheid te bereiken, maar je kunt je broodje er ook uit laten zien als een rommelige trek. Laat altijd ruimte voor fantasie, want alles kan!

Gerelateerd bericht: Vlechten met kralen: Kapsels voor een mooie en authentieke look

#10: Flower Power

Echte hippie-chic is onmogelijk zonder bloemenhaaraccessoires. Deze tedere stijl van Amalia Berglund verdient speciale aandacht omdat het perfect is voor alle speciale evenementen, van zwembadfeest tot bruiloft. Trouwens, boho-trends zijn al jaren dominant in bruidshaarstyling omdat ze ons romantisch laten voelen als niets anders.

Voel je de elegantie van deze boho-chic rommelige broodjes? Het draait allemaal om vrij voelen en er vrij uitzien, zonder strakke elastieken of strenge normen. Veel plezier!

Uitgelichte afbeelding via Instagram