10 inspirerende grijze haarblogs om te volgen op Instagram in 2023

De #GrayHairMovement gebeurt overal om ons heen! Ik heb een gastvrije stam van gelijkgestemde vrouwen gevonden en nodig je uit om samen met mij deel uit te maken van de #GrayHairTransition sociale media over te nemen. Met de wereld van stijl, mode en haar voor ons uitgestippeld in echte techno-kleur, was ik meteen gebiologeerd door de dappere en mooie vrouwen die al hun zilveren haarreizen deelden. Bekijk 11 blogs over grijs haar die je leuk zult vinden en waar je dol op zult zijn!

1. Nikol Johnson Sanchez @freshbeautystudio

Nikol is een van de oorspronkelijke leiders in de grijsharige beweging. Een model, schoonheidsexpert en online influencer, ze is iemand om in de gaten te houden, als je echt wilt begrijpen hoe je gracieus grijs kunt worden. Haar YouTube-video’s zijn ook een geweldig hulpmiddel, dat ons allemaal door de stappen van haar eigen overgang leidt en tegelijkertijd inspiratie biedt voor onze eigen overgang.

2. Annika von Holdt @annikavonholdt

Annika is een bekroonde auteur en lifestyleblogger. Haar stijl is onmiskenbaar en de beelden die ze deelt beloven een leven vol schoonheid, reizen en rust. Na het bezoeken van haar Instagram-feed en website, wil je haar geheimen voor een goed geleefd leven ontdekken. Als een toegevoegde bonus is haar steun aan de grijze haarbeweging inspirerend voor ons allemaal, ongeacht waar we ons bevinden in onze overgang.

3. Grombre.com @grombre

De eerste regel van de bio van dit account op Instagram zegt het al: “Going grey with (grohm) (bray). Een radicale viering van het natuurverschijnsel grijs haar”. Je zult deze blog over grijs haar willen volgen om de nieuwste foto’s van vrouwen in hun overgang te zien. Ze bieden t-shirts met uitspraken zoals “Let Your Silver Do the Talking” en “Salt &Pepper On Top” die vrouwen helpen hun natuurlijke schoonheid te vieren. Ik denk dat ik het volgende shirt op mijn aankooplijst weet!

4. Silvina Neder @silvinaneder

Mevrouw Neder is een icoon op zich, nadat ze zichzelf opnieuw heeft uitgevonden in haar 40’s toen ze besloot haar levensdromen na te jagen en haar natuurlijke grijsharige schoonheid te omarmen. Ze beschrijft zichzelf als een model, acteur en yogastudent, evenals een mentor voor het leven en gedroomde baanprestaties. Haar website citeert haar als volgt: “Nu wil ik andere mensen helpen om dapper te zijn om zich bewust te zijn van wat ze willen en om hun dromen te volgen. Mijn doel is om iedereen die daartoe bereid is, te inspireren om de persoon te worden die ze willen zijn.” Dit is een perfecte aanvulling op de grijze haarbeweging en bevestiging van waarom Silvina een influencer is om in deze ruimte in de gaten te houden.

5. Nina @Naturally_Graysful

Nina is nummer vijf op mijn lijst van Instagrammers om te volgen in de Gray Hair Movement. Haar opbeurende berichten en doordachte opmerkingen zijn een constante bron van aanmoediging voor degenen onder ons die beginnen aan deze natuurlijke haarreis. Ik raad je ten zeerste aan om haar pagina te bekijken voor inspirerende afbeeldingen, citaten en opmerkingen.

6. Regina Burton @burtonregina

Regina is een internationaal model, mode-icoon en zakenvrouw die haar draai heeft gevonden tussen de grijze haar influencers. Haar tijdloze schoonheid en unieke stijl worden versterkt door haar zilverachtige lokken. Ze zorgt ervoor dat we allemaal onze ware kleuren in het leven willen laten zien.

7. Grece Ghanem @greceghanem

Grece jetsett over de hele wereld van New York naar Montreal terwijl ze haar glorieuze outfits en glamoureuze grijze bob draagt. Ze is de belichaming van stijl en luxe onder de beweging. Ze laat een grootstedelijke kant van mode zien die ik in de gaten wil houden, nietwaar?

8. Linda Rodin @lindaandwinks

Laat me je tegen het einde voorstellen aan Linda Rodin, de styliste achter het merk Linda and Winks. Dit is een lifestyle bedrijf voor de hondenliefhebber in ons allemaal, waar mevrouw Rodin een beroep doet op haar miniatuur zilveren poedel, Winks als haar inspiratie om een speciale lijn hondenhalsbanden en riemen te produceren. Deze producten, gemaakt van kunstleer en 100% voorgewassen katoenen denim, zijn de perfecte aanvulling op Linda’s stijl en schoonheid, allemaal benadrukt door haar grijsharige looks. Niet alleen voor de dierenliefhebber, dit is een account dat je allemaal wilt volgen vanwege het pure plezier en de frivoliteit die het vertegenwoordigt.

9. Lisa Maynard @Beauty101byLisa

Het hoeft niet gezegd te worden dat Lisa mooi is. Veel van haar foto’s zijn opvallend. Als je naar lisa’s foto’s kijkt, wil je ook meedoen aan de grijze haarbeweging. Ik bedoel, als we er allemaal zo uit kunnen zien op 50 (ik ben drie jaar weg dus iets om naar uit te kijken) waarom zouden we het dan niet doen? Ze heeft ook een gevoel voor stijl dat uniek is voor haar eigen stijl die ik bewonder.

10. Dian Griesel @silverdisobedience

Ten slotte is Dian Griesel op nummer 11 een echte rebel die gelooft dat schoonheid tijdloos is. Ze is een model en influencer en deelt haar dagelijkse meditaties met de wereld. Haar grijze haar blog is gevuld met prachtige beelden van vreugde en het leven ten volle te leven. Ik raad ten zeerste aan om haar te bekijken voor dagelijkse inspiratie, ongeacht waar je bent in je grijze haarovergang.

Als je eenmaal naar deze beweging begint te kijken, weet ik dat je net als ik zult merken dat er geen tekort is aan geweldige vrouwen (en sommige mannen) die de weg banen voor de rest van ons die zich willen aansluiten bij de grijsharige beweging. Het is vanwege hun openheid en moed dat ik de moed heb gehad om mijn eigen overgangsfoto’s te plaatsen.

Dus als je stiekem gedachten hebt over het doorbreken van de haarkleuringsmodus en het verkennen van je natuurlijke haar, ongeacht de kleur, kun je er zeker van zijn dat deze vrouwen er zullen zijn om je te ondersteunen. Ik ben verwelkomd in de beweging en ik ben nog maar ongeveer 90 dagen bezig met de overgang.

En als je je wilt aansluiten bij de beweging, zal ik in de Instagram-wereld klaar staan om je cheerleader te zijn en je te helpen van de daken te schreeuwen: “Hey wereld, dit is The Authentic Me!”

Lange Natuurlijke Grijze Bob
Zeemeermin Natuurlijk Grijs Haar
Natuurlijke Ombre voor grof haar
Krullende grijze bob voor vrouwen ouder dan 50
Natuurlijk Grijs Twa Kapsel
Golvend grijs kapsel voor medium haar
Platina witte korte paardenstaart
Messy Grijze Top Knoop Voor Oudere Vrouwen
Hoge grijze paardenstaart voor tweede dag haar
Windgeveegde golven voor fijn haar
Leigh Ann Newmans Transitieproces