10 instructies die u vertellen hoe u doosvlechten kunt stylen

Doosvlechten zijn een prachtige kapselbasis, maar je kunt de schoonheid altijd verbeteren met snelle en eenvoudige stylingoplossingen. De meeste kapsels in dit artikel zijn gemaakt met slechts een paar bobby-pinnen en in een paar eenvoudige stappen zul je het gemakkelijk onder de knie krijgen, volgens de gegeven visuele instructies.

Een hele rij snelle fancy kapsels met doosvlechten is gemaakt op basis van een hoge paardenstaart. De gemakkelijkste stijl die je kunt doen is een hoge paardenstaart omwikkeld met doosvlechten in een volumineuze knot. U kunt ook een paardenstaart maken, deze vervolgens in 3 secties verdelen en elke sectie vlechten om ze verder naar één kant te laten draperen en aan de achterkant van je hoofd te bevestigen.

Omdat je met doosvlechten geen knallen hebt, kun je een illusie maken van knallen met een bouffant-achtig volume. Het kan gemakkelijk worden gemaakt met eenvoudige vlechten of draaiingen voor de voorste vlechten, terwijl de rest los wordt gedragen of wordt opgetild tot een chique updo.

Een dubbele knot is een van de meest elegante kapsels, geschikt voor zowel werk als een avondje uit. Het wordt gedaan als een gewone hoge knot uit een paardenstaart, maar het wordt ook aangevuld met een gewikkelde draai voor de voorste vlechten boven het voorhoofd. Een eenvoudige vlecht, ondersteboven gemaakt die je verder rond je voorhoofd kunt draperen en versieren met een opvallende haarbloem is een ander voorbeeld van een chique gevlochten updo om te maken voor een speciale gelegenheid.

Hoe boxvlechten te stylen

Hier zijn enkele uitgebreide fototutorials die je kunt volgen en fantastische kapsels kunt bedenken voor je nieuwe doosvlechten.

#1: Moderne twist op een ouderwets broodje

Deze glam-look begint met een hoge paardenstaart die in drie delen wordt verdeeld en vervolgens wordt gevlochten en rondgewikkeld om een zijknobbel te creëren die bovenop het hoofd rust. Dit is een leuke en chique stijl voor dagelijks gebruik.

#2: Klassieke High Bun

Wil je weten hoe je doosvlechten kunt stylen voor een alledaagse look? Begin met een eenvoudige paardenstaart en scheid je haar in twee secties. Vlecht ze apart en wikkel ze vervolgens samen in een kaneelbroodje helemaal bovenaan je hoofd. Eenvoudig en lief, stijlen zoals deze kunnen worden aangekleed of aangekleed.

#3: Bumpin’ Haar

Laat de foto’s je niet afschrikken om deze look te creëren. Snijd de voorste stukken af, trek ze voor je uit en draai bovenop je hoofd. Bind je haar terug en gebruik vervolgens twee secties om een gelaagde donut knot te maken. Sluit af met lange oorbellen en een rode lippenstift.

#4: Getextureerd Half-Up Kapsel

Styling box vlechten moeten leuk en moeiteloos zijn. Deel je haar naar de zijkant en pak een bovenste gedeelte voor je toekomstige vlecht. Maak een eenvoudige vlecht aan de zijkant, lus het en speld het uiteinde aan de andere kant. Dit is een schattige look voor casual uitjes, maar wees niet bang om het aan te kleden met een gewaagde lippenstift en een felgekleurde top.

#5: Gevlochten Pompadour

Weet je nog steeds niet zeker hoe je grote doosvlechten moet stylen om een speciale en comfortabele stijl te krijgen? Probeer eens een andere versie van de tijdloze pompadour, een kapsel dat begon in de jaren 1700 – is dat niet zo retro? De pompadour ziet er geweldig uit met de rest van je haar naar beneden of in een paardenstaart. Wees niet bang om het om te schakelen.

#6: Pretzel Bun

Er zijn zoveel manieren om een broodje te stylen, maar onthoud een van de beste manieren om een hoge bun te vormen: gebruik een hoge paardenstaart. Dit houdt je haar op zijn plaats en voorkomt dat het valt, verschuift of losraakt. Dit is vooral belangrijk als je een belangrijk evenement bijwoont en er niet over wilt stressen.

#7: Ingepakt broodje met verdwaalde stukken

Speel met doosvlechten; er zijn veel verschillende kapsels die het beste bij je passen. Gebruik twee grote stukken van je paardenstaart: draai beide om elkaar heen en laat verdwaalde stukken vallen waar ze kunnen. Bobby pins of haarclips helpen je om de hoogte te behouden. Net als een gedraaid ijshoorntje zal deze look zeker bevallen.

#8: De Twister

Sla geen stap over, als je wilt leren hoe je doosvlechten kunt stylen. Het beste met highlights, dit kapsel combineert twee wendingen om een gemakkelijke en speelse updo te creëren die er geweldig uitziet met of zonder lint.

#9: Briljante minibroodjes

Eenvoudig en creatief, alles wat je hoeft te doen om deze stijl te bereiken, is om genoeg minibroodjes naast elkaar te maken om een groot broodje te vormen. Het beste van alles is dat deze broodjes een ongewoon ontwerp van een gewone hoge knot creëren, en als je echt wilt opvallen, voeg dan een uniek paar oorbellen toe.

#10: Elegant Geknoopte Half Updo

Begin met een eenvoudige draai aan de voorkant en speld hem terug. Verzamel vervolgens een paar vlechten van elke kant en bind ze vast op hun plaats.

Styling box vlechten lijkt lastig, maar wees gerust dat je gemakkelijk met deze stijlen omgaat als je de stapsgewijze instructies volgt. Of u nu op zoek bent naar maak een fashion statement met je haar of complimenteer gewoon je gelaatstrekken, je stijl of je persoonlijkheid, probeer deze mooie ‘do’s op maat. Je kunt ook vakjes vlechten updo kapsels aanvinken voor meer inspiratie. En de rijkste selectie gevlochten kapsels in het algemeen kun je hier bekijken.