10 kapsels die bewijzen dat permanenten met bangs er onberispelijk uitzien

Moderne permanenten met knallen hebben niets gemeen met verouderde kroesachtige looks trendy in de jaren 70-80, wees niet bang. Fringe kan op tientallen manieren worden gestyled en we kunnen niet anders dan deze 10 briljante idee├źn delen die we de laatste tijd hebben gevonden. Check en laat je inspireren voor je nieuwe krullende snit en stijl!

Misschien kom je meer te weten over verschillende soorten krullen in ons vorige artikel over permed haar. Spiraalvormige permanenten zijn de meest populaire van hen. Ze kunnen strak of los zijn, hoe dan ook, dergelijke spoelen en golven zien er onberispelijk uit. Nu zul je nog meer verrast zijn, want permed locks kunnen worden gecombineerd met straight bangs! Het hebben van permanenten betekent dus niet dat je pony gekrompen, pluizig en weerbarstig zal zijn. Je mag het altijd onaangeroerd laten en de rest van het haar verwerken. Laten we eens kijken naar enkele flatterende voorbeelden van korte, middellange en lange permanentstijlen met verschillende bang-typen!

#1: Springerige spiraal permanent met bangs

#2: Lange spiraalvormige permanent met rechte knallen

#3: Kort losjes gepermanent haar met asymmetrische franje

#4: Lang permed haar met bangs cut short

#5: Nat uitziende krullende bob met lange dunne franje

#6: Rommelige Permed Pixie met Curly Side Bangs

#7: Voluminous Permed Bob met Bangs voor fijn haar

#8: Undercut met Permed Top en Langere Fringe

#9: Big Shaggy Permed Krullen met Messy Bangs

#10: Schouderlengte Permanent met Oog-Grazende Franje

Het gemak van het dragen van haar permanent met knallen was een inzicht voor ons en zal mogelijk dezelfde fascinerende ontdekking voor u zijn. Ik hoop dat dit artikel al je twijfels heeft weggenomen “om de voorste stukken te knippen of niet te snijden”, en je hebt hier je ideale ponytype gevonden. Bekijk gerelateerde berichten hieronder om meer krullende haarinspiratie te krijgen!