10 kerstfeest kapsels die je dit seizoen kunt dragen

Het vakantieseizoen kan soms aanvoelen alsof het neerkomt op een marathon van aankleden, een gewaagde rode lip aanbrengen en steeds weer iets vinden om met je haar te doen. Tussen kantoorvakantiefeesten, familiebijeenkomsten en feesten met vrienden kan het vermoeiend zijn om alle outfitwisselingen bij te houden en al die uren doorgebracht op ongemakkelijke hakken. Geen zorgen: deze collectie eenvoudige kerstfeestkapsels om te bereiken is gemaakt om je te inspireren met 10 volledig veelzijdige kapsels om uit te kiezen. Deze kerstfeestkapsels werken voor elke gelegenheid op je agenda dit seizoen en zijn, het beste nog, allemaal gemakkelijk te maken.

Bespaar jezelf wat tijd en dat last-minute klauteren en lijn je stijlen nu op voor alle feestjes in je agenda. Lees verder:

1. Een extra dosis volume

Kerstfeest kapsels volumineuze updos
Geef je updo een extra dosis volume met een van deze eenvoudige kerstfeestkapsels.

Verhoog een klassieke updo door het een extra dosis volume te geven terwijl je je stijl creëert. Gebruik een plagerige kam om het haar aan je kruin terug te kammen om een bouffant-stijl te creëren als basis voor je updo. Verzamel vervolgens je strengen terug en bind ze in een lage knot om de look af te maken. Dit is een van onze favoriete kapsels voor een kerstfeest omdat het tegelijkertijd elegant en speels is.

2. Strak en recht

Kerstfeest kapsels rechte brunette
Draag je kerstfeesthaar strak en glanzend.

Geef je steil haar een strakke en glanzende finish door haarolie in de onderste helft te kammen. We houden van het gebruik Love Beauty en Planet Hope and Repair Kokosolie > Ylang Ylang 3-in-1 Benefit Oil om zachtheid en hanteerbaarheid toe te voegen aan onze strengen voor eenvoudige styling en slanke resultaten.

3. Een Throwback-stijl

Kerstfeest kapsels retro brunette updo
Overweeg retro krullen vastgepind in een gemakkelijke updo.

Pin retro krult op in een lage updo voor een gedurfde en impactvolle throwback-stijl. Zorg ervoor dat je je stijl afmaakt met een mist van TRESemmé Compressed Micro Mist Hairspray Verleng Hold Level 4 om de look de hele nacht op zijn plaats te houden.

4. De gemakkelijkste golven

Kerstfeest kapsels rode ombre golven
U kunt deze golven in 5 minuten of minder maken.

De beste kerstfeestkapsels zijn kapsels die je in 5 minuten of minder kunt maken. Meer tijd besparen op je haar betekent meer tijd besteden aan het genieten van je gezin, toch? Creëer deze gemakkelijke golven door je stijltang te gebruiken om supereenvoudige stijltangkrullen te maken. Laat ze productvrij zodat ze uitvallen in een gemakkelijke en losse textuur.

5. Faux Natuurlijke Krullen

Kerstfeest kapsels medium bruine krullen
Fake it till you make it.

Geef de illusie van natuurlijke krullen af door een 1-inch krultang te gebruiken om krullen te maken die in afwisselende richtingen wervelen. Je kunt deze krullen naar beneden dragen, ze gebruiken als basis voor een ingewikkelder gevlochten kapsel of ze opspelden tot een gemakkelijke updo.

6. Verhoog het volume

Kerstfeest kapsels groot volume brunette
Hoe groter hoe beter.

Gebruik je haarborstel om klassieke krultangkrullen te vernieuwen en veel volume te creëren. Hoe meer je je krullen uitborstelt, hoe groter de stijl zal zijn. De perfecte moeiteloos ogende stijl voor alle evenementen deze feestdagen.

7. Het zijgedeelte

Kerstfeest kapsels lange kant deel krullen
Een pleidooi houden voor een verandering van onderdeel.

Een eenvoudige manier om je stijl in slechts een paar seconden te vernieuwen, is door je onderdeel naar de andere kant te veranderen. Door je haar naar de andere kant te draaien, geef je je stijl een totaal andere look en bereik je tegelijkertijd een groot volume.

8. Laat los

Kerstfeest kapsels lange losse golven
Laat je golven lang en los.

Draag je golvende lokken lang en los voor een gemakkelijke en relaxte stijl die voor alles werkt, van een familiediner tot een late avond met vrienden. Deze veelzijdige stijl vertaalt zich ook goed in een prachtige alledaagse look!

9. Markeer je krullen

Christmas party kapsels omgedraaide krullen
Pronk met je natuurlijke textuur.

Geef je krullen extra definitie door met de Duif Krullen Definiërende Mousse terwijl ze nog vochtig zijn van je douche. Deze mousse zorgt ervoor dat je krullen soepel drogen met extra definitie.

10. Perfect gestyled

Kerstfeest kapsels blonde lob volume krullen
Style je lob tot in de perfectie.

Deze getextureerde lob is eenvoudig te maken en zal je belangrijke punten scoren op de haartrendafdeling. Gebruik een grote krultang met loop om oversized krullen te maken en zorg ervoor dat je ze in afwisselende richtingen maakt om een rommelige en gestructureerde sfeer te behouden.