10 kerstkapsels voor zwart haar om te vieren

Dit is het seizoen van over-the-top glam en show-stopping kapsels, vooral als het gaat om kerstkapsels voor zwart haar. Nu families worden herenigd, vrienden weer bij elkaar zijn voor vakantie soirees en geliefden weer samen feestjes plannen, is het hoog tijd voor wat extra haarstyling. Toch moet je ook je haar beschermen tegen het koude weer en deze kapsels zullen precies de truc doen.

De feestdagen zijn het perfecte moment om je stijl een tandje hoger te zetten. Blijf lezen om geïnspireerd te raken door 10 kerstkapsels voor zwart haar:

1. Teruggeknipt

Kerstkapsels voor zwart haar naar achteren geknipt
Lik je strengen terug en voeg een mooie clip toe. Foto credit: Instagram.com/euniceasiedu

Lik je lokken terug van je gezicht met behulp van Dove Versterkte Texturen Definiëren N ‘Moisture Styling Gel. Een klein beetje van deze gel gaat een lange weg en slechts een dubbeltje-formaat hoeveelheid zal meer dan genoeg zijn voor elke kant van je haar. Gebruik een kam om het haar van je gezicht af te borstelen en beveilig elke kant met een vakantie-geschikte haarclip.

2. Volumineuze kerstkapsels voor zwart haar

Kerstkapsels voor zwart haar volumineuze krullen
Ga groot of ga naar huis.

De feestdagen zijn de beste tijd om groot te gaan of naar huis te gaan met een indrukwekkend kapsel. We houden van het volume van deze krullen en hoe gemakkelijk deze stijl het middelpunt van elke outfit zal worden. Voeg voor extra definitie een extra beschermingslaag toe met een finishing spray zoals de Nexxus Maxximum Afwerking Mist.

3. Updo met een twist

Kerstkapsels voor zwart haar updo
Upgrade een klassieke updo.

Upgrade een klassieke vakantie updo door een schattige haarclip toe te voegen aan de basis van de stijl. Dit is een eenvoudige manier om het eruit te laten zien alsof je veel moeite hebt gedaan zonder feitelijk meer tijd moeten budgetteren voor je haar.

4. Getextureerde krullen

Kerstkapsels voor zwarte haar getextureerde krullen
Voeg wat textuur toe aan je krullen.

Borstel zachtjes door je krullen met een kam om deze getextureerde look te creëren. Dit is een stressarm kapsel dat geen onderhoud vereist. Ideaal voor lange nachten van het vieren van de feestdagen!

5. Hoogglans Krullen

Kerstkapsels voor zwart haar
Boost de glansfactor in je haar deze feestdagen.

Geef je krullen deze feestdagen een flinke boost op de glansafdeling met een hoog glanzend krullend kapsel. Suave Professionals Define &Shine Serum Gel | zal het geheim zijn van hoogglans krullen die een statement maken.

6. Bloemige accenten

Kerst kapsels voor zwart haar mini bloemen
Kies voor een bloementhema.

Voeg een sierlijk bloementhema toe aan elke outfit door kleine bloemen over je krullen te strooien. Pak een klein boeket baby’s adem van je lokale bloemist en strooi de toppen door je haar!

7. Sprankelende kerstkapsels voor zwart haar

Kerstkapsels voor zwart haar
Voeg bij twijfel een hoofdband toe.

Als je tijd nodig hebt en weet dat je dit jaar van kantoor naar een vakantiefeest rent, overweeg dan een elegante hoofdband. Dit is een van de gemakkelijkste kerstkapsels voor zwart haar. Gooi het in je tas en doe het op in de badkamer voordat je het kantoor verlaat om naar je feest te gaan.

8. Kroon vlecht

Kerstkapsels voor zwart haar kroon vlecht
De kroonvlecht is een vorstelijke en trendy toevoeging aan elke outfit.

Een kroonvlecht is een mooie aanvulling op elke vakantieoutfit. Deze kunnen een beetje lastig zijn om te maken, dus zorg ervoor dat je een of twee keer oefent in de weken voor Kerstmis! Deze stijl helpt ook om je uiteinden weggestopt en veilig te houden, wat altijd helpt bij het bestrijden van droogte.

9. Ballerina Bun

Kerst kapsels voor zwart haar ballerina knot
Een krullende draai aan het klassieke ballerinabroodje.

Vier je krullen door ze omhoog te trekken in een volumineuze en krullende draai aan een klassiek ballerinabroodje. Maak de stijl met een mist van Nexxus Gewichtloze Stijl Ultra Lichte Haarspray om de look op zijn plaats te houden.

10. Getextureerde krullen

Kerst kapsels voor zwart haar afro bangs
Combineer je afro bangs met een vleugje rode lipkleur.

Combineer je krullen met een felrode pop van lipkleur! Deze klassieke look is een gemakkelijk kerstkapsel voor zwart haar voor elk vakantiefeest dit seizoen.

Denk je erover om een van deze kerstkapsels voor zwart haar uit te proberen? Zorg ervoor dat je ons tagt over @AllThingsHairUS met de resultaten!