10 Krullend haar met highlights looks voor 2023

Denk je erover om je stijl dit seizoen te veranderen met een vleugje kleur? Krullend haar met highlights is een geweldige manier om een subtiele zonovergoten look te krijgen, en een statement te maken met dikke of ombré strepen met behulp van een creatieve kleur. Er zijn zoveel highlight-opties dat de helft van het plezier is om naar veel inspo-foto’s te kijken om je perfecte tint te vinden!

Hier zijn 10 manieren om krullend haar met highlights te dragen :

1. Koperen highlights op bruin haar

krullend haar met highlights koperen highlights op bruin haar
Voeg een vleugje pit toe aan je stijl.

De oude, “Oh, ik zat gewoon in de zon” natuurlijk ogende look van koperen highlights op bruin haar wordt bereikt met balayage. Individuele strengen zijn met de hand beschilderd met kleur voor een all-over gloed van hoogtepunten. Praat met je stylist over welke highlightkleuren een gloed in je teint zullen brengen.

2. Zware hoogtepunten

krullend haar met highlights folie highlights
Zware folie highlights zorgen ervoor dat je eruit ziet alsof je je kleur volledig hebt veranderd.

Wil je all over krullend haar met highlights? Vraag je stylist om de foliemethode te gebruiken om highlights te maken. Het haar wordt overal doorsneden; hoe meer folies je stylist gebruikt, hoe intenser de highlights zijn.

3. Ash Blonde en Platinum Hoogtepunten

krullend haar met highlights asblonde en platina highlights
Blond op blond op bruin; hoe chic!

Probeer twee tinten blond: de ene lichter dan de andere op bruin haar. Zorg ervoor dat u SheaMoisture Purple Rice Strength &Color Care Shampoo en Conditioner om te voorkomen dat blonde tinten koperachtig worden. Dit duo zorgt ervoor dat je kleur net zo levendig blijft als de dag dat je de salon verliet.

4. Roségouden Ombré

krullend haar met highlights roségouden ombre highlights
Roségoud voegt roze tinten toe aan elke huidskleur.

Trek de aandacht met roségouden ombré highlights. Deze prachtige mix van blonde en roze tinten zal je krullen benadrukken en ze laten knallen. Het mooie van een kleurenpatroon als dit is hoe gemakkelijk het uitgroeit. Je kunt je salonafspraken uitsparen en een paar keer per jaar bezoeken voor touch-ups!

5. Rode hoogtepunten

krullend haar met highlights rode highlights
Voeg warmte toe aan je haar met rode highlights.

Probeer in plaats van blond rode highlights met bruin haar. Deze combinatie is een mooi en subtiel contrast waardoor je krullen echt opvallen.

6. Karamel Hoogtepunten

krullend haar met highlights karamel highlights

Bleke en medium tinten karamel zorgen voor een zacht, subtiel krullend haar met highlights stijl. Voeg glans toe zonder gewicht met Suave Professionals Keratin Infusie Smoothing Serum. Frizz gaat bye-bye, en krullen zullen nog steeds springerig zijn.

7. Face-Framing Hoogtepunten

hoe maak je je haar dunner brunette bob highlights
Probeer gedeeltelijke face-framing highlights.

Gebruik de balayage- of foliemethode om wat lichte highlights toe te voegen om je gezicht te kaderen. Kiezen voor alleen face-framing highlights is een enorme trend voor 2023! Deze strategisch geplaatste highlights zullen je gezicht onmiddellijk opfleuren.

8. Blonde Ombre Hoogtepunten

rommelige golvende haaraccenten
Kies voor hoogtepunten die meer aandacht vestigen op je golven. Foto credit: Craig Alexander

Meng warme karamel en blonde tinten met je krullen met ombre highlights. Deze zachte mix van kleuren werkt goed met een reeks huidtinten en zal je hele look verzachten!

9. Karamel Highlights op donkerbruin haar

krullende lob karamel highlights
Een burnt-sienna versie vult een bronzy glow aan. Foto credit: Indigitalimages.com

Fleur donkerbruin haar op met karamelkwalen. Kies voor een ombré-techniek die ervoor zorgt dat uw kleuronderhoud zo onderhoudsarm mogelijk is.

10. Subtiele blonde highlights

gedeeltelijke hoogtepunten
Probeer meer een contrast in je gedeeltelijke hoogtepunten.

Verlicht uw algehele look wide zachte blonde highlights. Dit zal helpen om donkerder haar een zonovergoten gloed te geven. Deze stijl stelt je ook in staat om je donkere basis te behouden en de kleurverschuiving op de uiteinden van je haar te richten!

Denk je erover om een van deze stijlen uit te proberen? Zorg ervoor dat je een foto maakt en tag ons over @AllThingsHairUS!