10 omgekeerde Ombre-haarkleurideeën voor 2022

Reverse ombre is een geweldig idee als je je look wilt opleuken door iets fris en ongewoons aan je haar toe te voegen. Een beetje meer gedurfde versie van de reguliere ombre, deze haarkleuringstechniek heeft een lichte tint bovenop die overgaat naar donkerdere uiteinden. Met de talloze combinaties van tonen die je kunt selecteren, is reverse ombre een spannende manier om een drop-dead prachtige, unieke look te krijgen.

Omgekeerde Ombre-trend

Dankzij de indrukwekkende veelzijdigheid van de omgekeerde ombre is het gemakkelijk om de tinten te kiezen die het beste bij uw huidskleur passen. Bovendien werkt omgekeerde ombre-haarkleur goed op alle haartypen, dus het is geen wonder dat veel influencers en beroemdheden hebben gekozen voor een omgekeerde ombre-stijl voor een koelere en edgier look.

Als je je wilt aansluiten bij het omgekeerde ombre-leger, zijn hier tien verbluffende ideeën om je een aantal belangrijke inspo te geven voor je volgende afspraak met je colorist.

#1: Rood naar Zwart Omgekeerd Ombre

Felrood is al een statement, dus waarom zou je niet verder gaan door de omgekeerde weg in te slaan? Gitzwart ziet eruit als de beste match voor de vurige tinten aan de bovenkant, waardoor dat spectaculaire contrast ontstaat dat zeker de aandacht zal trekken

#2: Platinablond en Paars

Pastel omgekeerde ombre met platinablonde wortels die transformeren in blauwe en paarse uiteinden ziet er absoluut betoverend uit. Delicate tinten in combinatie met subtiele golven helpen om een romantische look te bereiken.

#3: Blonde naar Red Reverse Ombre

Hier is een cool idee om je lange blonde haar te veranderen. Lichtblond en rood zullen altijd een echte girlie combo blijven, dus let op deze look als je een onderscheidende vrouwelijke vibe wilt bereiken.

#4: Money Piece Versie

Deze dame combineerde twee hete haarkleurideeën – omgekeerde ombre en geldstuk om een verbluffend glamoureuze look te krijgen. Om nog maar te zwijgen, de combinatie van aardbeienblond en bessenroze is echt een geweldige keuze.

#5: Dip Dye Tips

Ga helder met deze oogverblindende omgekeerde ombre haarkleur met lichtblond haar bovenop in combinatie met gele en kauwgom roze tips. Deze lob is ook een perfect voorbeeld van een omgekeerde ombre op halflang haar.

#6: Zeemeermin Haar

We kunnen onze ogen niet afhouden van die mooie en diep ultramarijnblauwe kleur. Zonder enige twijfel is de blauwe omgekeerde ombre een gewaagde keuze, maar het is het proberen waard, vooral als je een koelere teint hebt. Asblond haar bovenop is gekruid met subtiele pastelblauwe lokken voor een soepelere overgang.

#7: Icy Blonde naar Pastel Blue Reverse Ombre

Als je graag groene of blauwe tinten wilt proberen, maar geen zin hebt in intense ultramarijnen en levendige neons, is hier een idee dat de moeite waard is om te kopiëren. Ijzig blond dat opgaat in gedempt, pastelblauw ziet er gewoon schattig uit.

#8: Prachtige Magenta

Nog een uitstekend voorbeeld van blonde omgekeerde ombre, deze verbluffende combo zal zeker hoofden doen draaien! Asblond en sappige magenta werken onverwacht goed samen om een gedurfde maar vrouwelijke look te creëren.

# 9: Awesome Purple Reverse Ombre

Waarom zou je jezelf dwingen om slechts twee kleuren te kiezen voor je omgekeerde ombre als je er drie kunt combineren? Eigenlijk is deze kleurklus nog ingewikkelder dan het lijkt. De top heeft verschillende tinten paars op een roségoudblonde basis die perfect smelt in blauw en vervolgens tot gitzwarte uiteinden.

#10: Oranje Omgekeerde Ombre

Sap je lange platinablonde haar op met deze adembenemende oranje ombre. Als je natuurlijke rode tinten saai vindt, is neonoranje misschien wat je zoekt. Trouwens, deze omgekeerde ombre-oplossing ziet er goed uit, zowel op steil haar als op getextureerde golven.

De verbazingwekkende veelzijdigheid van ombre kapsels stelt u in staat om uw creativiteit en persoonlijke stijl te uiten. Je kunt natuurlijke tinten kiezen of iets ongewoons proberen, zoals groen, dieppaars of levendig rood ombre. De keuze is echt enorm, en we zijn er zeker van dat niet alle mogelijke combinaties zijn uitgevonden, dus er is een kans dat je iets geheel nieuws en unieks bedenkt.

Uitgelichte afbeelding door @nat_doeshair