10 Pigtail Kapsels om nu te proberen

Als je aan pigtails denkt, neemt je geest waarschijnlijk een trip down memory lane. Je denkt meteen aan hoe dit kapsel een favoriet van je was toen je 10 was. Tegenwoordig zou je er waarschijnlijk niet aan denken om je haar in dat kiddie-kapsel te stylen, maar we kunnen je misschien van gedachten veranderen omdat (samen met een aantal op de jaren 90 geïnspireerde trends), pigtails terug zijn met een wraak! Yup, je hebt ons goed gehoord. Pigtails zijn terug! Er is echter een manier waarop dit kapsel kan worden gedragen om een minder jeugdige look en feel te garanderen.

Om dit kapsel fris, modern en, nou ja, volwassen te houden, style ze op een meer modieuze manier. En natuurlijk, vul je kapsel aan met een trendy outfit die bij je past. Bekijk 10 moderne en volwassen manieren om pigtails te dragen:

1. Lage Pigtails

brunette vrouw die lage pigtail paardenstaarten buiten draagt
Nette en eenvoudige manier om de lage pigtail-look te rocken.

Simpel is vaak het beste als het gaat om throwback trends. We houden van deze klassieke low pigtails look en hoe gemakkelijk het is om te maken. Voeg een verfijnde draai toe aan deze pigtails-stijl door een 1-inch haarlok rond de basis van elke pigtail te wikkelen. Dit voegt een gepolijste afwerking toe aan de look en een beetje een meer volwassen draai!

2. Ongedaan gemaakte lage pigtails

roodharige vrouw die lage varkensstaarten draagt
Maak schattige lage pigtail paardenstaarten met een besmeurde textuur. Voeg lange pony’s toe om het gezicht te omlijsten en verzacht de look. Foto credit: indigitalimages.com

Maak de look los voor een meer ongedaan gemaakte en gemakkelijke afwerking. Deze look is rommelig en chique, en moeiteloos op die felbegeerde off-duty modelmanier. Voeg wat extra textuur toe aan je stijl door de look af te maken met een mist van Suave Droge Textuur Finishing Spray.

3. Hoge Pigtails

pigtails hoog
Style je pigtails aan de bovenkant van je hoofd voor een grote hoogte!

Voeg wat hoogte toe aan je klassieke pigtails-stijl door je pigtails hoger op je hoofd te dragen. Bereid je strengen voor door ze te wassen met een volumizing was- en verzorgingssysteem zoals TRESemmé Full Fiber Volume Shampoo en Conditioner.

4. Ongedaan gemaakte Fishtail Gevlochten Pigtails

pigtails fishtail stukjes
Probeer deze ongedaan gemaakte fishtail-stijl voor een meer relaxte look.

Het opnieuw creëren van deze look draait allemaal om het gebruik van je vingers om de vlechten te pannenkoeken om een volledig ongedaan gemaakte chique afgewerkte look te creëren. Trek een paar stukjes haar rond je gezicht en werk de vlechten echt uit elkaar terwijl je ze uit elkaar trekt om textuur en beweging toe te voegen.

5. Zig-Zag Deel

pigtails zigzag vlecht
Overweeg deze funky zigzagstijl. Foto credit: indigitalimages.com

Neem het ver terug naar de jaren 90 met een zigzaggedeelte. Gebruik een kam om een zigzaggedeelte te maken dat begint aan de bovenkant van je hoofd bij je haarlijn en helemaal naar beneden gaat tot aan de nek van je nek. Gebruik doorzichtige haarbanden om de pigtails vast te zetten om ervoor te zorgen dat alle focus op de zigzagfunctie blijft.

6. Franse Vlecht Pigtails

pigtails Franse vlechten
Begin je stijl in Franse vlechten en breid ze uit tot gewone varkensstaarten.

Deze combinatie-stijl begint als Franse vlechten en eindigt als gewone varkensstaarten. Overweeg deze hybride look voor een trainingsles of een informele dag boodschappen doen.

7. Gevlochten Pigtails

pigtails glad gevlochten
Kam je strengen naar beneden in een gladde gevlochten pigtail-stijl.

Kam je strengen naar beneden voordat je ze vlecht in deze multidimensionale gevlochten pigtails-stijl. Begin met een 5-strengs vlecht, zet de vlecht halverwege vast en maak de look af met een klassieke 3-streng. Dit is een andere hybride stijl die een visueel onverwachte draai geeft.

8. Verdraaid

pigtails gedraaid
Draai de stijl om voor een coole twisted look.

Alleen deze stijl Ziet er ingewikkeld, maar het is eigenlijk super eenvoudig te maken. Begin met het vastzetten van je lage paardenstaarten met dunne haarbanden en draai ze vervolgens allemaal door de basis om deze gedraaide afwerking te creëren.

9. Hollandse vlechten

pigtails hollandse vlechten
Overweeg om twee trends in één te combineren met deze combinatiestijl.

Deze look is zo Insta-waardig als maar kan! Deze pop-up 3D Nederlandse vlechten voegen een trendy element toe aan je look en maken overuren om ook je highlights te laten zien! Zorg ervoor dat je je vlechten uit elkaar trekt om een super driedimensionale stijl te creëren.

10. Accessorize

pigtails gevlochten bedels
Accessorize uw stijl met een handvol charmes.

Bij twijfel, accessorize! Deze prachtige vlechten hebben kleine bedels verspreid over die een dosis persoonlijkheid toevoegen aan een klassieke stijl. Dit is een geweldige manier om in te spelen op de trend terwijl je toch je unieke look laat zien.

Op zoek naar meer haartips en -trucs? Volg ons meer dan @AllThingsHairUS!