10 Sideswept Bangs Kapsels op onze radar voor 2023

De vroege jaren 2000 maken een comeback met sideswept bangs kapsels – dit keer met een moderne twist. De nieuwste iteratie van deze oude favoriet is ge├╝pgraded voor de moderne vrouw. 2023 staat in het teken van het omarmen van jouw unieke kijk op klassieke kapsels. Dat geldt ook voor kleur, snit en styling!

Terwijl de 2000-versie van deze stijl helemaal draaide om het rechttrekken van je knallen in de vergetelheid en ze op je voorhoofd te dragen, gaat de upgrade over het beste maken van moderne trends en stylingtechnieken. Lees verder om geïnspireerd te raken door tien manieren om je eigen sideswept bangs kapsels te maken.

Elk van deze stijlen is even uniek als trendy. Door te spelen met je haarkleur, kapsel en stylingmethoden kun je je sidewept bangs-stijl je eigen maken.

1. Tousled Volume

sideswept bangs kapsels tousled
Deze zachte en tousled look is een eenvoudige moderne update. Foto credit: Photoeventshd

staat in het teken van het maken van je unieke stylingvoetafdruk – en dat geldt zowel voor je haar als voor je kleding! Bereik deze super unieke tousled volumineuze look door de textuurfactor in je strengen te versterken. Gebruiken Suave Droge Textuur Finishing Spray om je golven met wat volume en dimensie te laten knallen.

2. Flirterige paardenstaart

sideswept bangs kapsels chique paardenstaart
Mix sideswept bangs met groot volume.

Hoewel elke stijl van knallen kan voelen alsof je een heel specifiek soort stylingverbintenis doet, is dat niet altijd waar! Sideswept bangs zorgen voor een bepaald soort veelzijdigheid. Langere pony’s zorgen voor creativiteit in je stylingkeuzes. Probeer deze flirterige hoge paardenstaart voor een verandering van tempo en gebruik een bobby pin om je pony’s achter je oor te houden voor een retro soort stijl.

3. Pixie

sideswept bangs kapsels pixie
Doe mee aan de trend terwijl je toch je korte strengen behoudt.

Houd je haar bijgesneden terwijl je in de sideswept bangs-trend komt door te kiezen voor deze pixie-stijl. Deze look is rommelig en chique tegelijk en ideaal voor wie de voorkeur geeft aan kortere lokken.

4. Gelaagd

sideswept bangs kapsels zachte lagen
Deze lengte zorgt voor veelzijdigheid.

Leg je strengen laag voor een veelzijdige bangs-stijl die je omhoog of omlaag kunt spelen, afhankelijk van je humeur. Bangs van deze lengte kunnen gemakkelijk in uw stijl worden opgenomen wanneer u uw look wilt veranderen of op volledig scherm wilt worden gedragen wanneer u in de stemming bent!

5. Schokkerige lob

sideswept bangs kapsels blonde lob
Deze stompe snit voegt een cool element toe aan de stijl.

Kies voor een stompe snit en combineer deze schokkerige look met je pony’s voor een supermoderne look. Deze schokkerige snit draait helemaal om de kapseltechniek die je stylist gebruikt, dus zorg ervoor dat je een foto meeneemt voor inspiratie om ervoor te zorgen dat je dezelfde taal spreekt!

6. Verdraaide rug

sideswept bangs kapsels naar achteren gedraaid
Pin je side bangs terug voor een coole, gedraaide look.

Elke knalervaring komt met de onvermijdelijke fase een paar maanden later wanneer je klaar bent om je strengen uit te laten groeien. Ga om met deze overgangstijd door je knallen terug te draaien en vast te pinnen.

7. Bijgesneden

sideswept bangs kapsels bijgesneden
Deze bijgesneden stijl is edgy en cool tegelijkertijd.

Deze bijgesneden, schokkerige stijl is zo modern als het maar kan. Gebruiken Bed Head van TIGI Wax Stick om je haar een boost in structuur te geven. Hiermee kun je je strengen manipuleren in een perfect rommelige stijl.

8. Lief en flirterig

sideswept bangs kapsels zoet en flirterig
Voeg wat volume toe aan de onderkant van je stijl voor een schattige en flirterige look.

Niet alle sideswept bangs stijlen waren bedoeld om edgy te zijn. Deze zoete en flirterige stijl balanceert sideswept bangs met volumineuze uiteinden voor een superzoete stijl.

9. Gevlochten knallen

sideswept bangs kapsels gevlochten
Combineer deze trend ook met je vlechten!

Deze stijl werkt op een reeks haartypes en texturen. Style je vlechten in een diep zijdeel om deze look op je mooie vlechten te bereiken.

10. Pop van kleur

Voeg een vleugje kleur toe!

Trek nog meer aandacht naar je frisse snit met een heldere pop van kleur. Houd je kleur net zo levendig als de dag dat je de salon verliet door het opnemen van Nexxus Kleur Verzekert Langdurige Levendigheid Diep Vocht Masker in je routine. Dit masker laat je strengen elke keer gehydrateerd en helder achter.

Denk je erover om een van deze stijlen te proberen? Zorg ervoor dat je een foto maakt en tag ons over @AllThingsHairUS!