10 sportieve kapsels voor korter haar die zowel mooi als praktisch zijn

Gym konijntjes, luister! Voorbij zijn de dagen dat sportieve kapsels voor kort haar neerkwamen op zweterige lokken die lukraak van je gezicht werden geveegd. In plaats daarvan zijn ze vervangen door een schat aan stijlvolle en duurzame looks die je door je HIIT-klasse en op naar de brunch met gemak zullen helpen!

Dus als je op zoek bent naar schattige gymkapsels voor kort haar, ben je hier aan het juiste adres. Pak je groene sap en scroll door onze galerij om te ontdekken hoe je stijlvol kunt blijven terwijl je hurkt, longeert, draait of lift! Blijf lezen om geïnspireerd te raken:

1. Faux Franse Vlecht

sportieve kapsels voor kort haar faux Franse vlecht
Fake it till you make it with this faux French braid.

Heb je je vlechtkunsten nog steeds niet onder de knie? Deze faux Franse vlecht is voor jou het perfecte sportieve kapsel voor kort haar. Verzamel gewoon je haar in kleine paardenstaarten langs de achterkant van je hoofd en voeg onderweg meer kleine stukjes haar toe.

2. Slijt het

sportieve kapsels voor kort haar
Houd het simpel!

Je kunt je haar altijd laten zitten om de luchtcirculatie te behouden en te voorkomen dat je haar te zweterig wordt. Volg je training met een spray van Dove Between Washhes Verhelderende droogshampoo om je lokken nog verser te houden.

3. Cornrows

sportieve kapsels voor kort haar cornrows
Het is niet voor niets een klassieke stijl.

Deze klassieke cornrows-stijl houdt je haar uit je gezicht en zorgt ervoor dat je er schattig uitziet!

4. Gevlochten Updo

sportieve kapsels voor kort haar gevlochten updo
Vlecht en speld je haar op en uit je gezicht.

Als je op zoek bent naar een stijl die zowel trendy is als ideaal voor een zweterige training, zoek dan niet verder. Deze gevlochten updo vergt slechts enkele eenvoudige Franse vlechtvaardigheden en een handvol bobby-spelden. Gebruik zoveel bobby pinnen als nodig is om eventuele korte losse eindjes in te stoppen. Sluit af met een nevel van TRESemmé Compressed Micro Mist Verleng Hold Level 4 Hair Spray om de look op zijn plaats te houden.

5. Ruimtebroodjes

sportieve kapsels voor kort haar space buns
Houd het leuk en eigenzinnig.

Dit eigenzinnige en schattige space buns kapsel is een van onze favorieten. Combineer hem met een hoofdband voor een ultra-sportieve look.

6. Paardenstaart

sportieve kapsels voor kort haar paardenstaart
Gooi het in een paardenstaart!

Deze klassieke paardenstaart is zo eenvoudig als het maar kan. Het is gemakkelijk om onderweg te maken en vereist geen spiegel!

7. Hoge Bun

sportieve kapsels voor kort haar hoge knot
Houd je haar omhoog en uit de weg met een hoge knot.

Wikkel je haar in een hoge knot en zet het vast met een dikke haarband om je look op zijn plaats te houden tijdens je training. Multitask door je haar een haarmasker te laten absorberen terwijl het vastgebonden is! Rennen Kom terug tot leven Haarmasker door je strengen voordat je ze omhoog trekt in een hoge knot.

8. Half-Up Broodje

sportieve kapsels voor kort haar half omhoog
Probeer een half-up stijl.

Als je haar te kort is voor een volle paardenstaart of knot, probeer dan deze half-up stijl!

9. Fontein Pony

sportieve kapsels voor kort haar fontein pony
Probeer eens een leuke klassieker.

Dit is veruit de gemakkelijkste stijl in de collectie en het is niet voor niets een go-to. De fontein paardenstaart is leuk en gemakkelijk en houdt je focus op je training in plaats van afgeleid te worden door haar dat in je gezicht valt.

10. Hoofdband

sportieve kapsels voor korte haar hoofdband knot
Haal het meeste uit sportgerelateerde haaraccessoires.

Gooi bij twijfel je haar in een knot en voeg een hoofdband toe!