10 tweelaagse kapsels die uw haarstylist ook zal goedkeuren

Een tweelaags kapsel lijkt misschien een beetje ouderwets, omdat stylisten over de hele wereld aanmoedigen om je haar in meerdere lagen te knippen. Hoe meer hoe beter is echter niet altijd een zekere manier om uw sloten te moderniseren en te upgraden. Snijd ze in twee lagen en je zult de schoonheid van minimalisme waarderen!

Dus, wanneer heb je een tweelaagse snede nodig en welke soorten van deze snit zijn er? Onder de meest trendy varianten moeten de mullet cut en het step haircut als eerste worden genoemd. Mullets zien er een beetje retro uit, ze hebben een korte volumineuze bovenkant en een langere onderste laag. Een step cut lijkt erg op moderne gelaagde stijlen. Het enige verschil is dat stapkapsels lagen hebben die niet blenden, ze zijn goed gedefinieerd. Zie beide en vele andere voorbeelden van tweelaagse kapsels hieronder.

#1: Lang tweelaags kapsel

#2: Tweelaags kapsel met lange zijknalen

#3: Ashy Beach Waves met twee niveaus

#4: Tweelaagse schouderlengte cut

#5: Lange lagen met subtiele bruine highlights

#6: Gemarkeerd tweelaags kort kapsel

#7: Aardbei Blonde Lang Gelaagd Haar

#8: Tweelaags Bob-kapsel met bangs

#9: Taille-lengte kapsel met kortere lagen

#10: Medium Mullet-achtig kapsel

Korte of lange, tweelaagse kapsels, als je het vergelijkt met zwaar gelaagde stijlen, hebben ook veel “volgers”. Dergelijke stijlen zien er erg vrijgevochten en onconventioneel uit. Ze stralen een bijzondere charme uit. Wil je een uniek kapsel hebben dat je in elke omgeving zal uitblinken? Dit was een retorische vraag. Je hebt het net gevonden, toch?