10 Unieke Zwart Gevlochten Updos

Zwart gevlochten updo’s zijn een klassieke go-to voor drukke dagen. Afrikaans haar kan een uitdaging zijn om te onderhouden en te verzorgen, maar vlechten verkorten de stylingtijd en zorgen ervoor dat natuurlijk haar kan worden gestyled zonder hitte of schadelijke producten. Het vlechten van je haar hoeft niet altijd dezelfde saaie stijl te zijn die steeds opnieuw wordt herhaald. We hebben tien unieke vlechten die je kunt proberen als je iets fris en nieuws wilt!

Inspirerende en stijlvolle zwart gevlochten updos

#1: Dubbel gevlochten kapsel voor zwart haar

Een dubbel gevlochten updo zoals deze biedt alle gemak en betrouwbaarheid van vlechten met het extra plezier en de opwinding van het uitproberen van een originele stijl. De twee Franse vlechten zijn bedoeld om als een hoofdband van het ene oor naar het andere om je hoofd te wikkelen. Verzamel het overgebleven haar en zet het vast in een lage zij knot om deze look af te maken.

zwart gevlochten updo met 2 kroonvlechten

Download de tutorial van LegatoGirlGlam!

#2: Zwart gevlochten Updo voor twists of doosvlechten

Dit gevlochten kapsel kan werken met elk type haar, maar het hebben van je lokken in Senegalese Twists zal je het beste resultaat geven. Deze look is eenvoudig thuis na te maken – vlecht gewoon het voorste gedeelte van je haar en bind het samen met het achterste gedeelte terug. Stop de verdwaalde uiteinden op hun plaats en je bent helemaal klaar voor een nacht in de stad!

zwart gevlochten updo voor doos vlechten

Download de tutorial van Alicia James!

#3: Gevlochten hoofdband Updo

Er zijn tal van redenen waarom mensen niet van plastic hoofdbanden houden – ze kunnen hoofdpijn veroorzaken, ze kunnen je haar beschadigen en ze laten die vreselijke deuk achter als ze lang genoeg binnen zijn. Inhalen! De volgende keer dat je hunkert naar een hoofdband voor je natuurlijke lokken, probeer dan gewoon deze schattige trek met een kroonvlecht om hetzelfde effect te bereiken.

zwart gevlochten updo met een hoofdband vlecht

Download de tutorial van Sun Fro Love!

#4: Fun Black Braided Updo voor Micro Braids

Microvlechten kunnen superleuk zijn om te stylen. Probeer deze eenvoudige updo thuis: trek je haar terug alsof je een paardenstaart gaat binden en stop halverwege de trek, waardoor het haar een knot in het elastiek vormt. Vorm het haar zorgvuldig zoals je het wilt en wees op je hoede voor verdwaalde uiteinden.

schattige zwarte gevlochten updo

Download de tutorial van Breanna Rutter!

#5: Marley Hair Updo Kapsel

Deze op Elvis geïnspireerde volumineuze stijl is een moderne kijk op gevlochten updo’s voor zwart haar. Als je na het werk met een paar vrienden naar de bar gaat of op een zaterdagavond naar een club gaat, is dit het perfecte kapsel om iedereen te laten zien dat je leuk, flirterig en klaar bent om te feesten.

fauxhawk zwart gevlochten updo

Download de tutorial van Kyss My Hair!

#6: Twisted Pompadour Zwart Gevlochten Updo

Het komt steeds vaker voor bij updo’s om de voorste stukken van je haar te vlechten. Deze stijl neemt die methode en draait het om voor iets totaal unieks. Frans vlechten vanaf de nek van je nek omhoog kan even wennen zijn, maar de oefening zal de moeite waard zijn als je het coolste kapsel van al je vrienden krijgt.

zwart gevlochten fauxhawk updo voor natuurlijk haar

Download de tutorial van For Us Naturals (F.U.N.)!

#7: Grecian geïnspireerd Updo

Deze greciaans geïnspireerde updo is een beschermende stijl om je delicate strengen te redden van vochtverlies in de vrije natuur. Gebruik aangehechte vlechten voor kort natuurlijk haar verzameld in een kleine pony aan de nek om deze stijlvolle dubbele vlechtlook te bereiken. Zorg ervoor dat je alles op zijn plaats speldt, anders zal het gewicht van de vlecht ervoor zorgen dat deze er meteen uit valt!

mooie zwart gevlochten updo

Download de tutorial van Hercurlzrbadd!

#8: Godin Braids Black Braided Updo

Voor een updo die je dagen zal duren en je haar dwingt om zich te gedragen, probeer deze verfijnde gevlochten stijl. Godinnenvlechten gaan allemaal over het channelen van je innerlijke godin, dus pronk met wat je hebt! Creëer een fantastische look door deze updo te combineren met oorbellen met hoepel en winged eyeliner.

zwart gevlochten updo met cornrows en broodjes

Download de tutorial van HowToBlackHair!

#9: Micro Gevlochten Mohawk

Plan een wilde nacht en begin het goed door thuis een gevlochten Mohawk na te maken. Deze stijlvolle updo zal de aandacht trekken en vereist weinig tot geen onderhoud gedurende de nacht. Als je dit seizoen naar een aantal festivals gaat, kun je deze stijl dagenlang rocken in je tent, zolang je maar een beetje olie meeneemt om de krullen op te frissen.

zwart gevlochten mohawk updo

Download de tutorial van TheChicNatural!

#10: Ghana Black Braided Updo

Als u op zoek bent naar een elegantere kijk op de brondersteunde kapsels voor gelegenheden zoals een familiebijeenkomst of een zondagochtendtrip naar de kerk, probeer deze Ghana-vlechten uit. Zodra je haar is gevlochten, kun je een eenvoudige updo maken door het haar in een grote zijknobbel te draaien.

zwart gevlochten updo met een zijbroodje

Download de tutorial van HowToBlackHair!

Je hebt tien stijlen om uit te proberen, dus wees niet bang om te experimenteren. Ga erop uit en ontdek al je nieuwe gevlochten kapsel mogelijkheden!