11 fantastische Aziatische kapsels en hoe ze te bereiken

Veel Aziatische meiden klagen dat hun haar lichaam en textuur mist. We hebben allemaal onze haarklachten, waar sommigen van ons jaloers op zijn hoe natuurlijk glanzend en steil Aziatische haartypes kunnen zijn. We zouden doden (oké, misschien niet doden, maar zeker proberen vrijwel elke stylingtip) voor zo’n glans! Hoewel het meeste Aziatische haar rechter, dikker en dichter is dan andere haartypes, staat het ook bekend als een uitdaging om te stylen vanwege het gladde oppervlak van de lokken. Of je nu los wilt komen van je standaardstijl of hulp nodig hebt bij het creëren van iets nieuws, wij helpen je. Klik door onze galerij om een aantal fantastische te ontdekken Aziatische kapsels die u gemakkelijk kunt bereiken:

Geweldige Aziatische kapsels om te proberen

Aziatische kapsels met knotjes
Ballerinabroodje. Foto credit: indigitalimages.com

Nette Ballerina Bun

Begin met droog en klittenvrij haar en trek lokken in een hoge paardenstaart aan de kruin. Zet de paardenstaart vast met een haardas en spray met een haarlak om vast te houden. Met de vrije uiteinden van de paardenstaart draai je het haar totdat je uiteinden volledig zijn gedraaid. Terwijl je aan de uiteinden vasthoudt, rol je je gedraaide paardenstaart in een knot. Je haar moet worden gedraaid en om de basis van de paardenstaart worden gewikkeld. Voeg haarspeldbochten toe om je knot op zijn plaats te houden en spritz Tresemmé TRES TWO Extra Hold Haarlak om je flyaways te temmen.

Aziatische kapsels lob
De glanzende look van Aziatisch haar pleit voor strakke Aziatische kapsels. Foto credit: indigitalimages.com

Botte Bob

Om deze look te bereiken, begin je met het aanbrengen van stylinglotion op droog ontward haar. Begin met het afsnijden van het bovenste gedeelte en begin eerst met de onderste helft van je haar. Neem je eerste kleine stukje van je haar en strijk je haar plat. Zet dit proces door in je haar en eindig met Tresemmé TRES TWO Extra Hold Haarlak.

Aziatische haarkrimpen
Krimp is terug! Probeer ze op je haar. Borstel ze uit voor een zacht effect. Geweldige manier om textuur toe te voegen aan Aziatische kapsels. Foto credit: indigitalimages.com

De Krimp

We houden ervan hoe de krimp je haar een beetje explosie uit het verleden geeft, omdat het een algehele textuur creëert die plat haar kan opvullen. Begin met het spritzen van je haar met TRESemmé Thermal Creations Warmte Tamer Spray om schade door het krimpijzer te voorkomen. Snijd vervolgens het bovenste gedeelte van je haar en knip of speld het uit de weg. Klem in stappen van drie seconden het krimpijzer op een klein deel per keer vast en werk de lengte van het haar af. Nadat je het onderste gedeelte hebt voltooid, ga je naar boven en voltooi je het. Hier is het leuke deel: maak die krimp los en geniet van je nieuw gemaakte volume. Laat je vingers door je haar gaan om de krimp iets te scheiden, plaag het haar een beetje om een zachtere look te creëren en spritz met Dove Style + Care Extra Hold Haarlak in te stellen.

Aziatische haar piecey bangs
Textuur centraal! Voeg textuur toe aan je haar met dit rad kapsel. Foto credit: indigitalimages.com

Lange en rechte lagen

Sommige van de heetste Aziatische kapsels hebben poker-steil haar dat tijdloos en chic is. Verdeel op schoon, droog, klittenvrij haar de lokken in hanteerbare secties en breng een hittebeschermend middel aan. Neem een klein stukje haar en begin het haar van de wortels recht te trekken en naar de uiteinden te trekken. Het gebruik van een fijntandige kam tijdens het indrukken van de stijltang zal helpen bij een gelijkmatige verdeling en ervoor zorgen dat u afwerkt met rechte sloten.

Aziatisch haar half omhoog
Probeer een half up paardenstaart als je zin hebt in een trend. Foto credit: Dvora

Hoge paardenstaart

Borstel je haar om ervoor te zorgen dat het glad en klittenvrij is. Om deze look te bereiken, trek je het haar helemaal tot aan het midden van de kroon en zet je het vast met een paardenstaarthouder. Je kunt hoger gaan (genie-stijl), als je wilt. Soepel op een Suave Professionals Marokkaanse Infusie Styling Olie voor glans.

Aziatische haarlob
Draai de voorkant van een lange bob om om dimensie toe te voegen. Foto credit: indigitalimages.com

Schokkerig en omgedraaid

Als je haar dun is, zal het volume dat uit dit kapsel wordt gehaald ervoor zorgen dat je haar dikker lijkt. Op vers gewassen, vochtig haar ontwar je je lokken met een breedtandige kam om breuk te voorkomen. Breng een stylinglotion aan op je haar, die helpt de vorm te behouden tijdens het föhnen, samen met wat hittebeschermend middel. Breek de bovenkant van je haar af en begin met föhn het onderste gedeelte met een ronde borstel. Zodra je het hele hoofd hebt voltooid, snijd je de bovenkant van het haar opnieuw ter voorbereiding op het vlak strijkproces. Begin met het rechttrekken van je haar in kleine secties terwijl je de uiteinden naar buiten veegt in plaats van eronder. Nadat u dit proces op het hele hoofd hebt uitgevoerd, brengt u een houdspray aan voor wat beweging.

Aziatische bangs hoofdband
Heb je een korte crop? Geef het een update met knallen. Foto credit: Dvora

Kort gewas met bangs

Deze look voegt een getextureerde afwerking toe aan je korte kapsel. Bereid het haar voor met een hittebeschermend middel en begin te krullen met een tang met kleine loopjes, sectie voor sectie, beginnend bij de uiteinden van je haar en het opwindend tot aan je wortels. Als je klaar bent, ga je gang en maak je die krullen los met je vingers.

Aziatische haar shag
Sexy en on point shag kapsel. Foto credit: indigitalimages.com

De Shag

Omdat de shag op je schouders valt, is deze stijl geweldig als je halflang haar hebt.  Na het wassen en ontwarren, aanbrengen Suave Luxe Style Infusie Volumizing Souffle Mousse tot vochtig haar. Föhn je haar terwijl je je handen gebruikt om de uiteinden te knijpen, waardoor textuur ontstaat. Spuit wat mousse in je om op te zetten en eventuele flyaways te kalmeren.

middendeel lage bun
Undone lage knot ziet er super schattig uit met een middendeel. Foto credit: indigitalimages.com

Ongedaan gemaakte lage bun

Om deze look te creëren, begin je met het schuiven van haar in een lage paardenstaart. Verdeel de vrije uiteinden van je paardenstaart in twee secties, pak een sectie en stop het in een knot of knoop. Pak het andere gedeelte en draai de helft van het haar (van paardenstaarthouder tot middenlengte) en speld dat deel vervolgens in de knot. Met het haar dat overblijft van dat gedeelte, begin je te plagen met een kam die de stukjes haar een individuele aanraking geeft.

Aziatische updo losse strengen
Gebruik je golven om je gezicht in te kaderen. Foto credit: indigitalimages.com

Golvende Updo

Creëer wat getextureerde, natuurlijk ogende golven in je haar door de lokken in een opwaartse richting te knarsen tijdens het föhnen. Zodra het haar droog is, speld je het haar sectie voor sectie op of breng je het allemaal omhoog en zet je het vast met bobby-pinnen om een golvende updo te creëren. Maak de look af met holding spray om je golven op hun plaats te houden.

Aziatische haar bob
Houd het simpel met een bob kapsel. Foto credit: indigitalimages.com

Schouderlengte Bob

Geef je rechte bob een beetje een stijlvolle krul. Breng warmtebeschermend middel aan tot handdoekdroog en ontward haar. Blaas met een peddelborstel je hele hoofd in secties van de wortel tot de punt om volume te creëren. Plaats vervolgens een ronde borstel helemaal aan het einde van elke sectie en rol de borstel rond tussen je vingers tijdens het föhnen om een licht gekrulde bocht aan de uiteinden te creëren. Om af te sluiten, spray met wat haarlak om vervelende flyaways te temmen.

Welke van deze Aziatische kapsels ga jij proberen?