11 verbazingwekkende herfsthaarkleurtrends die enorm zullen zijn in 2021

Het weer wordt koeler en de dagen worden korter. Het is tijd om de zomergarderobe van felle kleuren en tanktops over te schakelen naar de gedempte tinten, gezellige truien en schattige laarzen van de herfst. Maar hoe zit het met het veranderen van je haarkleur? Voor alles van blond tot brunette en balayage tot gedurfde vivids, lees verder voor uw herfst haarkleurtrends voorspeld.

#1: Champagne Blond

Om je zomerblonde in het veranderende seizoen te brengen, warm je het op met een champagneglans. Om deze look te creëren, breng je de highlights alleen rond je gezicht naar voren en gebruik je je natuurlijke kleur voor dimensie en een wortelachtig gevoel. Toon vervolgens vervaagde highlights met een zachte goudblonde om warme ondertonen in je huid en bruine ogen te versterken.

#2: Zoete thee

Voor een frisse herfstversie van aardbeien- of kastanjebruin haar, probeer een vleugje roos toe te voegen aan gouden of koperachtige lokken voor een zoete thee geïnspireerde tint. De toegevoegde koele toon geeft tonnen contrast met behoud van een zachte gembervibe. Dit wordt een nieuwe draai aan de rode / kopertinten die we in de herfst zien oppikken en het laat ook hazelaarogen knallen!

#3: Paddenstoel

Het mengen van warme en koele tinten binnen één look is super modern en voegt interesse en mysterie toe aan je kleur. Deze look werkt het beste voor donkerblonde /lichtbruine schoonheden. Probeer een schaduwwortel die iets warmer is dan je natuurlijke kleur en toonaccenten met behulp van super coole astinten. De warmere schaduwwortel speelt de huidskleur op en de koele dimensie neemt zomerhoogtepunten mee naar de herfst en winter.

#4: Dulce De Leche

Het origineel van Weathers, iemand? Dit seizoen warmen brunettes op met rijke karameltinten. Balayage is mijn go-to techniek om perfect geplaatste stukken te bereiken die zwaarder zijn rond het gezicht voor pop en verspreid over de rug om diepte en dimensie te behouden. Voor extra ooey-kleverige goedheid, vraag om een glans met een vleugje goudkleurig koper voor extra pop tegen chocoladebruin haar!

#5: Levendigheid

Levendige kleuren winnen aan populariteit en dit seizoen gaan ze nergens heen! Om te experimenteren met nieuwe herfst haarkleurtrends, probeer te spelen met moodier tinten in een ombré-effect. Ik krijg alle herfstgevoelens van deze gewortelde koraal balayage. Diepe aquamarijnen, viooltjes en fuchsia’s zullen ook koeler weer schreeuwen, en meerdere levendige en heldere tinten zullen goed samenspelen voor een dimensionale look.

#6: Pasteltinten

Wil je een leuke modekleur proberen, maar ben je op zoek naar iets aan de zachtere kant? Probeer de pastelkleurige familieleden van Vivid in roségoud, babyblauw en staalachtige lavendel. Het toevoegen van een poederachtige of rokerige ondertoon geeft een versleten gevoel dat perfect past bij je favoriete gezellige trui!

#7: Koperen Penny

Met de toenemende populariteit van vivids en modetinten, moeten natuurlijke bases meer punch bevatten om bij te blijven. In rood, maak je klaar om heldere koperen zo glanzend als een nieuwe cent te zien! Om de levendigheid te behouden, ga niet te donker, anders wordt je koper ‘bruin’. Te licht, en je ziet er oranje uit… probeer ergens in het midden te zoeken naar dat echte koper. Om maximale impact te krijgen, gebruik je een glazuur om middenlengtes en uiteinden te intensiveren.

#8: Merlot

Merlot, een naaste verwant van zijn neef bourgondië, zal een meer natuurlijke en moderne sfeer hebben. Probeer dit uit op een donkerdere basis als je iets leuks en trendy wilt, maar het natuurlijk moet houden voor werk of levensstijl. Dit werkt heel goed als een globale kleur voor een diepe en dramatische look of is mooi in een ombré om een iets helderdere punch door de uiteinden te pakken.

#9: Kastanjebruin

Uitgewassen brunettes kunnen dit seizoen opwarmen met een mooie Chestnut Brown. Deze geweldige herfst haarkleurtrend zal flatterend zijn voor meer huidtinten dan een asbruin en is zo reflecterend dat het praktisch gloeit. Vraag om een demi-permanente kleur, die ammoniakvrij is voor maximale glans en geen afbakeningslijn (onzichtbaar groeien!). Je weelderige lokken zien er gezond en nieuw leven in na een zomer vol plezier in de zon!

#10: Warm Zwart

Dit seizoen timmert blauwzwart aan zijn trekken. Betreed warm zwart, een tint met al het drama en zonder alle bagage om hard over te komen of je uit te wassen. Warme tinten leven van nature niet in een echt zwartniveau, dus vraag om het donkerst mogelijke bruin en voeg veel goud- en kopertinten toe. De warmte zal niet lezen als goud en koper, het zal er super warm, rijk en glanzend uitzien. Dit zal vooral flatterend zijn op een lichte huid en bruine ogen.

#11: Zilveren Vos

Prachtig op alle leeftijden, deze winter zullen we zilveren schittering zien. Zilver werkt geweldig als een algemene kleur, als knallende hoogtepunten en zelfs als een manier om op te gaan in je natuurlijke grijze schittering! Hoe meer je je voorlichtr haar, hoe meer een zilvereffect je kunt bereiken. Overweeg ook een masker voor thuis om je kleur te behouden en te voorkomen dat het koperachtig wordt. Mijn favoriet is het nieuwe Color Depositing Mask van Moroccanoil in Platinum. Het zal uw zilveren vos onderhouden tijdens het conditioneren en repareren van voorlichte strengen.

Deze herfst/winter zal passen bij de alles-kan-vibe die we de afgelopen seizoenen vorm hebben zien krijgen. Om relevant te blijven, pak je je pumpkin spice latte en verleg je de grenzen een beetje verder dan je deed voor de zomer of schakel je hem helemaal om. Ga dieper, levendiger of verwissel warme tinten voor koel of koel voor warm. Wat je ook doet, maak het je eigen en veel plezier! Volg mij op Instagram om nog meer herfsthaarkleurtrends voor 2021 te vinden @kellybowenhair en zie mijn spannende herfst make-overs achter de stoel!