12 Beste haargroeiproducten die u in 2023 op Amazon kunt bestellen

Ik had al lang sinds ik het als tiener kort knipte moeite met het laten groeien van mijn haar. Nu ben ik een wandelend reclamebord voor al deze magische merken die ik een paar jaar geleden in mijn routine heb opgenomen. Dit zijn gewoon mijn gelukkige vondsten, niet gesponsord en eerlijk beoordeeld. Bovendien zijn al deze haargroeiproducten beschikbaar op Amazon, dus je kunt ze in een paar klikken bestellen.

12 Haarproducten waar ik van hou en terugkoop

Het belangrijkste wat mensen me vragen, als ik ze vertel dat ik een haarstylist ben, is: “Hoe kan ik gemakkelijk moeiteloos mooi haar hebben?” Het antwoord is “gezond” haar. Gelukkig hebben we nu sociale media en het maakt het vinden van nieuwe haargroeiproducten om te proberen veel gemakkelijker, maar na dit artikel kun je je zoektocht beëindigen, naar haarverzorging, tenminste. Hier is alles wat je nodig hebt om je haar in te stellen voor een goede haardag en je manen te helpen gezond en veerkrachtig te worden.

GHD Slimme Tools

Hun merknaam staat voor Good Hair Day, en jongen, ze liegen niet. Alle GHD-tools zijn als het hebben van slimme tools voor je haar. GHD Air Dryer droogt je haar niet alleen supersnel; het maakt gebruik van geavanceerde technologie om vocht vast te houden voor glanzende, minder kroesachtige resultaten. Met hun platina plus stijltang is het super eenvoudig om met je haar te zwaaien en te krullen, evenals met de gebogen randen. In wezen personaliseert het voor u terwijl u stylet; de warmte wordt 250 keer per seconde gecontroleerd om de dikte van uw haar en de warmte dienovereenkomstig te analyseren.

Mijn Kitsch Satijn Scrunchies

Gooi alle haarbanden die je al zo lang kent weg en vervang ze door deze Kitsch exemplaren! Het maakt me niet uit hoe oud je bent; je kunt altijd een scrunchie rocken. Het de hele tijd dragen van je haar kan schade veroorzaken door te worden getrokken en getrokken, en zelfs gewoon vatbaar voor knakken als gevolg van regelmatig materiaal op haarbanden. Nu, met zijden scrunchies, zijn ze naadloos, dus je krijgt nooit een deuk in je haar. Slaap met je haar in een lage paardenstaart, verzameld met een zijden scrunchie – Poof! Geen schade, en je hoeft ’s ochtends niet opnieuw te stylen!

OLLY Onmiskenbare Schoonheid Gummy

Mmmm. OLLY gummies smaken zo lekker; Ik eet ze altijd na mijn avondeten. Ik vergeet ze niet te nemen omdat ze mijn verlangen naar dessert doden. Het is de alles-in-één schoonheid gummy voor haar, huid en nagels met Keratine, Biotine, Vitamine C en E. Het nemen van dagelijkse multivitaminen kan levensveranderend zijn, dus ik raad je aan om degene te vinden die voor jou werken. Ik geef er de voorkeur aan dat mijn haargroeiproducten goed smaken!

TRESemmé Instant Recovery Masker

Iedereen heeft een maskerdag nodig. Ik ben geobsedeerd door dit Tresemme Instant Recovery Mask. Nu maken ze het in pakketten, dus het is draagbaar voor op reis en je gebruikt niet te veel van het product! Ik gebruik dit graag minstens één keer per week. Een paar manieren om masking-and-go in je dagelijkse stijl op te nemen, probeer het in te vlechten of gooi je haar in een knot. Het is ook altijd leuk om het in de sportschool te houden; de warmte helpt om het product te activeren en je ruikt lekker.

Color Wow Producten

Dit merk is de heilige graal geweest in mijn haarverzorgingsroutine. Hun shampoo en conditioner hebben geen onnodige ingrediënten die opbouw in je haar en op je hoofdhuid veroorzaken, waardoor je haar superschoon en glanzend wordt. De wascyclus is voor iedereen anders, maar dit is een zachte, lichte lijn die op vrijwel iedereen werkt. Ik shampoo mijn haar twee keer, zorg ervoor dat ik alle gebieden heb bedekt, spoel, knijp en breng de conditioner aan van de middelste schacht tot de uiteinden. Meestal maak ik koffie en doe ik mijn make-up terwijl mijn haar “tulband” het grootste deel van het water opneemt, en als ik klaar ben om te föhnen, dompel ik mijn haar – van wortels tot uiteinden – met de Color Wow Dream Coat, of, als ik mijn haar aan het drogen ben, doe ik Dream Coat Curly in mijn haar. Werkt als een droom, no pun intended.

Aquis Microvezel Haar Tulband

Deze Aquis haartulband heeft een haak aan het ene uiteinde en een knoop aan het andere kant waardoor het zo gemakkelijk is om de maling gaande te houden. Ondertussen is je haar uit de weg en droogt het uit, wat geweldig is omdat ik zeker weet dat ik niet de enige ben die ’s ochtends een mijl per minuut gaat. Ik ben ’s ochtends het meest productief, dus deze tijdbesparende hacks zijn het extra geld waard dat nodig zou zijn om de producten op deze lijst te krijgen. Dat is ook niet het enige voordeel; het is de ideale manier om je haar te drogen omdat normale handdoeken te ruw zijn!

De Hollywood Silk Solution Kussensloop

Slapen op een zijden kussensloop zal letterlijk je leven veranderen – het deed het voor mij! Het vermindert de hoeveelheid tijd om je ’s ochtends klaar te maken, je wordt wakker met kroesvrij en kreukloos haar. Als er een nacht is dat ik met mijn haar nat moet gaan slapen, verbetert de zijden kussensloop mijn krulpatroon echt! Ook voorkomt het fijne lijntjes en rimpels op het gezicht. Moet ik nog meer zeggen?

De natte borstel

Je haar is het meest kwetsbaar als het nat is, dus je moet voorzichtig zijn. De juiste haarborstel kan je favoriete haargroeiproducten worden. De ventilatie op de Epic Quick Dry borstel is geweldig en helpt de droogtijd te versnellen. Het werkt met elk type haar. Ook omhelst het je hoofdhuid met zijn gebogen vorm, waardoor de poetservaring aangenamer wordt.

Ik hoop dat je hier iets nieuws hebt geleerd over haargroeiproducten! Vergeet niet dat consistentie de sleutel is. Hou van je haar en behandel het goed; we zijn allemaal verschillend, dus personaliseer, indien nodig. Volg mij op Instagram @samatonee voor meer haartips!

GHD Slimme Tools
Mijn Kitsch Satijn Scrunchies
OLLY Onmiskenbare Schoonheid Gummy
TRESemmé Instant Recovery Masker
Color Wow Producten
Aquis Microvezel Haar Tulband
De Hollywood Silk Solution Kussensloop
De natte borstel