12 Chick Bow Kapsels voor alle gelegenheden

Haaraccessoires zijn een dubbeltje op een dozijn! Ze zijn verkrijgbaar in alle kleuren, maten, vormen en prijzen! Dus hoe weten we welk accessoire een must have is? Volg de trends!

Het toevoegen van een accessoire aan je dagelijks leven is een van de eenvoudigste manieren om je stijl te verbeteren, er goed uit te zien en je goed te voelen, toch? Met de trendsettende zwarte strik die overal in Hollywood opduikt en feesten in overvloed, is het tijd om een paar eenvoudige manieren te leren om boogkapsels in je routine op te nemen!

Hoe maak je haarstrikken van linten

Strikken in het haar zien er misschien prachtig uit, maar ze zijn gemakkelijk te maken met alleen een mooi lint naar keuze. Hier zijn de stappen die u moet volgen:

Stap 1. Gebruik lint naar keuze, knip 2 stroken op de gewenste lengte van het accessoire;

Stap 2. Drievoud 1 van de voorgesneden linten en plaats bovenop het tweede, volledige lint;

Stap 3. Bind de twee vast met een kleiner lint of kralentouw en zet vast;

Stap 4. De strik kan met een Bobby pin in het haar worden vastgemaakt.

Voor degenen die de kant-en-klare strik willen die gemakkelijk kan worden vastgemaakt, heb ik The Everyday Bow gemaakt, een eenvoudig accessoire dat elke dag kan worden gedragen, ongeacht wat er op je pad komt! De Everyday Bow is verkrijgbaar in 2 maten en is gemaakt van moerbeizijde om super zacht te zijn voor je lokken!

Nu dan heb je je strik klaar, welk strikkapsel moet je stylen? Hier zijn enkele geweldige ideeën om te kopiëren!

#1: Grote boog op een lage pony

Bind onderweg een grote strik in een lage of hoge paardenstaart! Bevestig het haar eenvoudig in een lage paardenstaart met behulp van een kleine loperband onder het achterhoofdsbeen. Bind vervolgens de grote 8″ Everyday Bow of je zelfgemaakte strik rond paardenstaart, en ga!

#2: Fishtail Braid met een Strik

De kleine 5″ Everyday strik met dezelfde eenvoudige stropdasfunctie zorgt ervoor dat deze in alle haartypes en lengtes kan worden gedragen. Zoals deze leuke fishtail vlecht! Begin met een zijdeel en begin met een omgekeerde Franse vlecht die doorloopt naar de andere kant van het hoofd. Begin aan het einde van de vlecht een Fishtail-stijl vlecht met de rest van het resterende haar. Het boogaccessoire aan het einde ziet er perfect uit op punt.

#3: Chic en strak

Naast casual kleding en een on-the-go lifestyle, kunnen strikken ook worden gedragen voor chiquere gelegenheden, zoals de rode loper! Deze prachtige gevlochten paardenstaart is gemaakt door Bridget Brager, een haarstylist voor de sterren!

#4: Kort en krachtig

Maak je geen zorgen, mijn short hair gals, jij kunt deze look ook dragen! Met een eenvoudige minipony of een kleine vlecht ziet het accessoire er schattig uit aan de zijkant voor een perfect geplaatste look! Voor haar dat te kort is om te pony of vlecht, gewoon elastiekje een klein stukje haar waar je de boog wilt zien. Bevestig vervolgens de kleine strik rond de minipony met de twee stropdassen.

#5: Klaar voor Parijs

Wie is er nog meer geobsedeerd door Emily In Paris?! Dit schattige personage heeft een heel nieuw randje aan de mode gegeven en natuurlijk maakt een strik haar look compleet! Lily Collins, een van de heetste actrices in Hollywood, koos een zwarte hoofdbandachtige strik voor haar rode loperpremière.

#6: Rommelige Paardenstaart

Er zijn zoveel leuke manieren om een accessoire te gebruiken, zelfs als het haar vies is! Een van mijn favoriete looks is om mijn haar in een ontspannen rommelige paardenstaart te gooien en het accessoire gewoon toe te voegen aan mijn humeur!

#7: Houd het Edgy

Trends gaan van casual en unone naar strak en chic! Een hoge, gestructureerde paardenstaart is een go-to styling look die bij elke gelegenheid gedragen kan worden. Om een edgy twist toe te voegen, neem je een klein deel van de pony en vlecht je het. Bevestig het gevlochten en niet-gevlochten haar samen met een elastiekje en voeg je favoriete string, kralen of ketting toe aan het einde van de paardenstaart. Het toevoegen van een strik en een cool lint zorgt voor de perfecte look.

#8: Te schattig

Een hoge paardenstaart en een strik? Wat is er niet om van te houden! Probeer op een felle hoge pony je accessoire of Everyday Bow aan de voorkant van de pony toe te voegen in plaats van aan de achterkant. Of je nu de deur uitgaat om te yoga of naar een vergadering rent, deze look zal je zeker op straat laten stoppen!

#9: Kort en Chic Kort Kapsel

Kort haar wordt in de saaie categorie geplaatst of moeilijk om mee te werken, vaak omdat het moeilijk te stylen kan zijn. Dus ik wil iedereen aanmoedigen om chic te blijven! Accessoires zijn je beste vriend na een grote hak! Veeg gewoon de zijkanten omhoog en in een elastiekje, houd het los en zacht en voeg dan een kleine strik toe om de look af te maken!

#10: Half Up met een zwarte strik

Deze perfecte look is zo geweldig voor de dagelijkse drukte! Je kunt niet fout gaan met een zoete eenvoudige opgeveegde stijl en een eenvoudige zwarte strik om erbij te horen. Neem alleen het kroongedeelte van het haar en laat de knallen achter of haarlijnstukken aan de voorkant. Zet het haar laag vast met een elastiekje, voeg vervolgens een zachte golf toe aan het haar dat is weggelaten en voeg je kleine Everyday Bow toe.

#11: Rode Strik in haar

Hoewel ik dol ben op het uiterlijk van een zwart zijdeachtig lint, is het mooie van zelfgemaakte strikken voor haar dat je ook een streep kunt gebruiken die bij je kleding past. Deze rode strik in haar is een elegante editie van de rode kleding en zou er ook geweldig uitzien met wit en marineblauw.

#12: Boog uit haar

Voor bijzonder bekwame en dikharige dames is het maken van een strik van haar ook een leuke variant om te proberen. Hier kunnen de ideeën variëren van een Minnie-stijl haar strik knot, zoals die hieronder, tot een kleine haarboog aan de ene kant of achter je knot en haarboog uit half omhoog half naar beneden pony.

Als je het maken van strikken van haar onder de knie wilt krijgen, kan deze eenvoudige tutorial van Missie Sue helpen:

Ik hoop dat je hebt genoten van deze kapsels met een strik en zal overwegen om dit accessoire aan je arsenaal toe te voegen. Voor meer haarinspiratie volg je mijn kanaal @jill901.