12 Curtain Bangs op krullend haar dat je wilt recreëren

Als je op zoek bent naar verandering, maar niet klaar bent om lengte op te offeren, zijn gordijnkloppen een geweldige manier om interesse toe te voegen aan je kapsel. Je KUNT het allemaal hebben! Ze kunnen lang of kort worden gesneden; zwaar om je look volledig te veranderen of slechts een paar gezichtsbepalende krullen die je gelaatstrekken accentueren. Het is gebruikelijk dat de voorste haarlijn van nature korter wordt dan de omtrek op krullend haar. Knallen helpen babyhaar en camouflagebreuk en dunner worden te combineren.

Klaar om gordijnknales te rocken? Bekijk deze 12 unieke manieren om krullende gordijnbangs te dragen om wat inspo te krijgen voor je volgende reis naar de salon.

#1: Curtain Bangs op Lange Krullen

Gordijn knallen in combinatie met het middelste deel voegen vorm en interesse toe aan dit lange haar. Door slechts een paar krullen te knippen, kun je kiezen of je ze naar voren wilt dragen of van je gezicht wilt hebben. Gebruik pin-curl clips aan de wortel tijdens het drogen aan de lucht voor extra volume.

#2: Korte Curly Bob met Curtain Bangs

Een korte, taps toelopende krullende bob met gordijnstoten combineert natuurlijk voorkomend babyhaar met de rest van haar kapsel. Gebruik zachte, sulfaatvrije shampoos en conditioners om het vochtgehalte op de wasdag te behouden.

#3: Curtain Bangs op Dikke Krullen

Krullen met een hoge dichtheid kunnen zwaar aanvoelen wanneer ze dezelfde lengte dragen als uw omtrek. Gordijnslagen openen het gezicht en creëren een meer flatterende vorm. Door een paar krullen rond je haarlijn te kronkelen terwijl je nat aan het stylen bent, kun je hardnekkige krulpatronen sturen waar je wilt dat ze gaan.

#4: Gordijn knallen met zijdeel

Door wat lengte te verwijderen, knallen toe te voegen en te hervormen, veranderde deze transformatie haar uiterlijk volledig en bracht de aandacht op haar ogen. Voor een luchtige, volumineuze look, diffuus haar in alle richtingen (ondersteboven, van links naar rechts, zelfs omhoog kijken). En, omarm een beetje kroes!

#5: Curtain Bang Shag

Niets laat textuur meer knallen dan een geweldig krullend shagkapsel en highlights. Voor dit krultype hark je je gel door natte krullen en breng je vervolgens een schuim over de bovenkant aan om het haar op te zwellen, de definitie te verzachten en volume toe te voegen. Droog met een diffuser.

#6: Baby Curtain Bangs

Krullende gordijnknales kunnen goed werken op elke haarlengte, kort haar is geen uitzondering. Deze dame kon inderdaad niet meer gelijk hebben toen ze gordijnslagen doorknipte. Baby knallen op super krullend haar omlijsten haar gezicht perfect. Probeer stylingcrème onder gel aan te brengen op zeer nat haar. De stylingcrème zorgt voor vocht terwijl de gel een lange levensduur geeft aan je wash and go.

#7: Leefde in Curtain Bangs

Frizz is onze vriend! Zelfs algehele en opzettelijke kroezen zorgen voor volume op fijne krullen. Draai je hoofd om en met je vingers die nooit je hoofdhuid verlaten, maak je kleine cirkelvormige bewegingen om het uit de wortel te schudden. Deel haar in het midden voor een uitgebalanceerd volume.

#8: Balayage Curtain Bangs

Tone-on-tone balayage pronkt met je unieke krulpatroon. Donkere wortels voegen dimensie toe en (bonus!) maken hergroei minder opvallend. Onderzoek haarstylisten voordat je je fragiele krullen kleurt. Een ervaren stylist zal begrijpen hoe hij balans en dimensie op getextureerd haar kan creëren.

#9: Wavy Bangs op Long Shag

Korte binnenlagen met gekrulde knallen geven het wortelgebied veel textuur en beweging op deze ongelooflijke shag. Zodra het haar voor 75% droog is, knijp je zachtjes de crunch uit je stylers terwijl je diffundeert om een vollere, zachtere look te creëren.

#10: Super Krullende Knallen

Strakke krullen stapelen zich op elkaar en creëren een moeiteloze vorm. Deze geaccentueerde franje heeft vrouwelijkheid, waardoor een kort kapsel veelzijdig plezier krijgt. Als je volheid wilt, gebruik dan haarolie of serum om krullen te scheiden nadat ze droog zijn. Voor een strakkere look laat je krullen in grotere gedefinieerde krulklompen.

#11: Full Bang op Short Curls

Het uitgroeien van een kort kapsel kan leuk zijn, waarbij je onderweg verschillende lengtes omarmt. Hier werden de zijkanten en achterkant iets korter gesneden waardoor een zeer vol knalgebied overbleef. Nadat je je styler op nat haar hebt aangebracht, krullen je met een microvezeldoek om overtollig water te verwijderen en de droogtijd te versnellen.

#12: Krullend Gordijn Bang Updo

Speld je haar op in een knot of ananas en laat kortere stukjes uitvallen om een updo te verzachten. Om krullen tussen de wasdagen door te verfrissen, gebruik je een sprayfles om je haar nat te maken en met net genoeg stylingcrème, schuim of gel om wat slip toe te voegen, begin je met vingerspoelen, krullen voor krullen. Luchtdrogen of diffuus zweven zonder storende krullen voor maximale definitie.

Krullende knallen kunnen absoluut recht worden gedragen. Als je pony’s echter recht zijn gesneden, kunnen ze korter zijn dan gewenst zodra ze opkrullen! Golvend haar kan tot 5% krimpen, krullend haar kan tot 30% krimpen en super krullend haar kan tot 75% krimpen als het eenmaal volledig droog is. Ik recommend het vinden van een haarstylist die specifieke krullende haartraining heeft om je te begeleiden tijdens je krullende bang reis.

Wanneer ze droog worden gesneden en aangepast aan uw krultype, kunnen gekrulde gordijnslagen een laag drama zijn met minimale inzet. Wanneer je klaar bent om ze uit te laten groeien, mengen ze gewoon met je vorm en helpen ze om het volume in het algemeen te bieden. Voor meer krullende haartips, bekijk @curlsbysarahdee_ op IG!