13 Beste kapsels voor fijn steil haar in 2020

Wanneer je fijn haar hebt, is het vinden van het juiste kapsel dat helpt bij het creëren van een vollere en dikkere afwerking geen gemakkelijke prestatie, en droogshampoo is je beste vriend. Het verkeerde kapsel zorgt ervoor dat je fijne haar er superfijn uitziet en droogshampoo helpt vettigheid – die je lokken samenklontert – op afstand te houden. Het juiste kapsel daarentegen kan helpen bij het creëren van de haartextuur die u wilt. Vooral fijn haar is een textuur die niet zonder zijn eigen voor- en nadelen is. Probeer een van de kapsels voor fijn steil haar hieronder die helpen het uiterlijk van fijne, dunne lokken op haar dat recht wordt gedragen te verbergen. Lees verder:

1. Geblondeerde Blonde Snit

kapsels voor fijn steil haar: bleekblond
Wit uit. Foto credit: indigitalimages.com

Experimenteren met bleekblond haar kan ervoor zorgen dat je steil haar er fijn en dun uitziet. Een licht en luchtig kort kapsel zal helpen om een vollere look aan je stijl te geven.

2. Stompe snede

kapsels voor fijn steil haar: stomp geknipt
Een stompe snede om volle uiteinden te creëren. Foto credit: indigitalimages.com

Een stompe hak kan helpen om je haar er veel dikker uit te laten zien dan het in werkelijkheid is. De sleutel hier is om ervoor te zorgen dat je haar niet te veel vet verzamelt, wat niet in je voordeel zal werken. Proberen Dove Refresh + Care Volume &Fullness Droogshampoo om te helpen op dit gebied.

3. Kom Gesneden

kapsels voor fijn steil haar: bowl cut
Een opvallende snit voor elk haartype. Foto credit: indigitalimages.com

Op zoek naar trendy kapsels voor fijn steil haar? Probeer deze bowl cut. De gestapelde en gelaagde snit aan de achterkant zorgt voor een vollere afwerking op deze komsnede.

4. Donzige textuur

kapsels voor fijn haar: borstelig
Soms kun je je look veranderen. Foto credit: indigitalimages.com

Niet de hele tijd van pin-steil haar? Fake de look van voller haar op een korte snit door deze bossige textuur te creëren. Na het föhnen van je haar, kam je de uiteinden terug met een borstel. Gebruik een droogshampoo zoals Dove Refresh +Care Detox en Zuiver Droogshampoo om overtollige olie te weken om de look te behouden.

5. Gekrulde Bob

kapsels voor fijn steil haar
Geef je steil haar een update. Foto credit: indigitalimages.com

Update je steil haar voor een nieuwe en gemakkelijke look. Voeg een bult toe aan de uiteinden met een krultang om je kapsel een dikkere en vollere afwerking te geven.

6. Bob met Fringe

kapsels voor fijn steil haar: franje
Gordijn knalt in volle werking. Foto credit: indigitalimages.com

Neem de aandacht weg van je fijne haar met pony’s. Als je je zorgen maakt over een mooi uitziende franje, gebruik dan de gordijnknalstijl om het haar uit elkaar te spreiden.

7. Midden deel Bob

kapsels voor fijn steil haar: middendeel
Een middendeel blijft een klassieker. Foto credit: indigitalimages.com

Stylingideeën nodig voor je nieuwe short cut? Een enkele verandering in uw deel kan de truc doen.

8. De Mullet

kapsels voor fijn steil haar: mullet
De perfecte stijl voor fijn haar. Foto credit: indigitalimages.com

Soms gaat het allemaal om het omarmen van de textuur die je hebt. Kies voor dit mullet kapsel dat goed werkt op fijne haartypes.

9. De paardenstaart

kapsels voor fijn steil haar: paardenstaart
Verberg je textuur met een ongedaan gemaakte pony. Foto credit: indigitalimages.com

Niet iedereen kan het uiterlijk van fijn haar verdragen. Gebruik een paardenstaart om je textuur op een stijlvolle manier te verbergen.

10. Korte rechte blonde

kapsels voor fijn steil haar: kort blond
Getextureerd en kort. Foto credit: indigitalimages.com

Een spritz van zoutspray kan de boel een beetje opschudden op gladde steil kapsels voor fijn steil haar. Gebruik een zoutspray zoals Love Beauty en Planet Coconut Milk &White Jasmine Salt Spritz Texture Spray om textuur te creëren en fijn haar er vol uit te laten zien.

11. Zijdeel

kapsels voor fijn steil haar zijdeel
Verberg fijne gebieden met een short cut. Foto credit: indigitalimages.com

Hier is een truc die elk meisje met fijn haar moet weten: als je merkt dat je haar maar aan één kant fijn is, gebruik dan een zijdeel om meer haar aan dat deel van je hoofd toe te voegen. Probeer deze truc op een van je favoriete kapsels voor fijn steil haar.

12. Getextureerd haar

kapsels voor fijn steil haar: getextureerd haar
Gebruik kroes om de gewenste textuur te creëren. Foto credit: indigitalimages.com

Heb je van nature krullend haar dat de neiging heeft om te pluizen nadat je eindeloos veel tijd hebt besteed om ervoor te zorgen dat het recht blijft? Laat je kroes in je voordeel werken, omdat het helpt bij het creëren van textuur en het uiterlijk van dikker haar.

13. Ongelijke snede

kapsels voor fijn steil haar: ongelijk
De gekartelde rand gesneden. Foto credit: indigitalimages.com

Probeer deze gekartelde randsnede op fijn haar. We denken graag dat dit kapsel is geïnspireerd op trappen. Toch is het een van onze favoriete kapsels voor fijn steil haar.