13 lange shag kapsels voor verschillende haartypes

Wanneer je denkt aan een lang shagkapsel, stel je je waarschijnlijk een korte en ongelijke gelaagde (maar draagbare) ‘do’ voor. Wist je dat je ook de lange versie van een shag kunt krijgen? Zo niet, dan heb je het lange shagkapsel nog niet ontmoet! Maak je geen zorgen, want we laten je een aantal manieren zien waarop je het lange shagkapsel kunt verwijderen, of je nu dikke, golvende of zelfs dunne lokken hebt. Iedereen krijgt een shag! We hebben lange shagkapsels verzameld die voor iedereen hieronder werken:

1. De Runway Long Shag Haircut

lang shag kapsel: catwalk stijl
Steel een look vers van de catwalk. Foto credit: indigitalimages.com

Deze catwalklook is een must-have als je op zoek bent naar iets met een frisse en gemakkelijke sfeer. Tip van Ed: Wrijf het haar tussen je handen om de textuur een beetje wakker te maken en die doorleefde uitstraling te creëren.

2. De Faux Shag

lang shag kapsel: faux shag
Fake it till you make it.

Nog niet klaar om lange lagen te krijgen? Fake de look om te zien hoe het eruit zou zien door lange en korte golven op je haar te creëren met een stijltang. Als je liever hitteloos gaat, zijn grote rollen ook een geweldige manier om deze look te testen.

3. Het dunne lange shagkapsel

lang shag kapsel: De Thin Shag
Omarm je strengen.

Heb je dun haar en ben je er dol op? Dit is een voorbeeld van hoe je het lange shagkapsel in je voordeel kunt laten werken. De sleutel is lagen, lagen, lagen als het gaat om het bereiken van deze eenvoudige maar prachtige stijl.

4. De dikke shag

lang shag kapsel: dik shag Aziatisch haar
Dik en golvend. Foto credit: indigitalimages.com

Combineer dik haar met dikke golven op je lange shag cut. Maak het af met lange knallen om de ultieme boho-chic stijl te creëren. De perfecte look voor luchtige en leuke persoonlijkheden die met hun look een statement willen maken.

5. De Gekrulde Shag

lang shag kapsel: gekrulde shag
Wissel golven in voor krullen.

De opties zijn eindeloos als het gaat om het stylen van je shagkapsel. Wissel in plaats daarvan golven in voor losse krullen. maak het af met losse krullen die speciaal zijn afgestemd op de uiteinden van je haar voor een verhoogd effect.

6. De Lob Shag

lang shag kapsel: lob
De perfecte lengte.

Heb je een lobkapsel met laagjes op tweededagshaar? Gebruik een droogshampoo zoals Love Beauty en Planet Coconut Water &Mimosa Flower Droogshampoo tussen de wasbeurten door wat gruis toevoegen om het uiterlijk van een shagkapsel te versterken.

7. Het alledaagse lange shagkapsel

lang shag kapsel: de tousled stijl
Nieuwe look, nieuwe jij.

Geef je kapsel een nieuwe look door een lange shag geïnspireerde stijl te creëren. Voor textuur en vasthouden, spray met TRESemmé Compressed Micro Mist Hairspray Texture Houd niveau 1. Dit zal u voorzien van de langdurige stijl van uw #hairgoals.

8. Lange ruige lagen

lang shagkapsel: ruige lagen
Lang en vol textuur.

Voeg het ruige effect toe aan je lange haar met behulp van de backcombing-techniek aan je uiteinden. Het krullen van de uiteinden van je haar is een andere geweldige manier om een gelaagd effect te creëren. Om het ultieme gelaagde effect te creëren, kam je een aantal van je krullen uit om een golvend effect te creëren terwijl je de beste krullen strakker laat.

9. Het Grunge-effect

lang shag kapsel: grungy haar met pony's
Breng je look naar nieuwe hoogten.

Kies voor deze grungy doorleefde textuur. Krijg de meeste textuur met deze look door gebruik te maken van TRESemmé Droge Textuur Finishing Spray. Dit is het perfecte product voor het toevoegen van textuur aan uw haar die kan worden opgebouwd naar uw wens voor de dag.

10. Fijn haar Shag

lang shag kapsel: fijn haar
Fijn en vol.

Gebruik lange en licht ruige lagen om fijn haar het uiterlijk van een meer volumineuze look te geven. Het toevoegen van een contrast van lichte en donkere highlightkleuren die een natuurlijk ogende mix creëren, is een andere geweldige manier om dimensie aan je look toe te voegen.

11. Extra lang shag kapsel

lang shag kapsel: extra lang haar
Body toevoegen met ruige lagen. Foto credit: indigitalimages.com

Geef je lange steil haar meer body met een ruige stijl. Vraag je stylist om lange lagen om de look te creëren. De sleutel voor het verhogen van deze look is om nog meer lagen naar de voorkant van je manen te hebben in tegenstelling tot de achterkant van je manen.

12. Lange Shag en Bangs

lang shag kapsel: bruin haar
Wissel het af met een franje. Foto credit: indigitalimages.com

Voeg lagen voor body toe aan je lange shag cut en maak het af met een fris gesneden franje. Knallen zijn de perfecte manier om een gezicht in te lijsten, vooral voor mensen met langere voorhoofden. Als je niet voor een full-on bangs kapsel wilt gaan, kun je zelfs kiezen voor curtain bangs.

13. Balayage Shag

lang shag kapsel: balayage
Gooi er wat kleur in. Foto credit: Dvora

Voeg dimensie toe aan je lange ruige lagen met balayage. een tijdloze haarkleur die er geweldig uitziet op verschillende teinten. Ook is balayage de perfecte neutrale toon voor dagelijks gebruik.