13 redenen waarom zomerkapsels voor lang haar (nog steeds) de jam zijn

Geloof het of niet, maar de zomer komt binnenkort in volle hevigheid aan. Lange zonnige dagen liggen voor de deur en we beginnen na te denken over alle kapsels die we het hele seizoen zullen dragen. In onze opgewonden verwachting voor warmere dagen, creëerden we deze collectie zomerkapsels voor lang haar. We hebben vlechten, updo’s en de strandgolven van je dromen voor je klaarstaan. Klaar om te duiken in een seizoen van zonnebrand en poolparty’s? Wij ook. Lees verder voor een volledige collectie zomerkapsels voor lang haar:

1. Strak en recht

zomerkapsels voor lang haar strak steil
Op zoek naar de makkelijke zomerkapsels voor lang haar? Gebruik de juiste combinatie van haarproducten voor deze strakke stijl.

Laat deze zomer het jaar zijn waarin je je lokken het hele seizoen strak en recht draagt. Als strak en recht een tegenspraak lijkt met de altijd aanwezige luchtvochtigheid die in de zomermaanden met je haar rommelt, dan moet je investeren in een glanscrème. Suave Professionals Avocado + Olijfolie Smoothing Leave-In Conditioning Cream geeft je haar die extra boost van strakke glans waar je naar op zoek bent.

2. Zijdezachte golven

zomerkapsels voor lang haar zijdezachte golven
De lange zijdezachte strengen waar je altijd van droomde.

Vocht is de sleutel wanneer je een zijdezachte stijl wilt creëren. Gebruiken Nexxus Hydra-Light Gewichtloze Vochtshampoo en Nexxus Hydra-Light Gewichtloze Vochtconditioner tijdens de zomermaanden om je lokken een sterke shot vocht te geven.

3. De Bloemendroom

zomer kapsels voor lang haar kant deel half rug
Stop je haar terug met een bloeiende bloem.

Niets zegt zomer als een verse bloem achter je oor. Speld je haar terug met een bobby pin en stop een bloem in de stijl voor een extra zomers tintje.

zomer kapsels voor lang haar kant deel geborstelde golven
Zorg voor een stylingroutine die het allemaal kan.

4. De meest veelzijdige golven

zomer kapsels voor lang haar rommelige ruimte knotjes
Breng je strandgolven naar een ander niveau.

Vlecht je vochtige haar in driestrengs vlechten om deze nachtelijke golven te creëren. Ze zien er prachtig uit als ze versleten zijn en kunnen de komende dagen ook worden gestyled en gerestyled.

5. Getextureerde space buns

zomerkapsels voor lang haar losse lage knot
Maak je zomerse lokken avondklaar.

Wikkel je tweede of derde dag golvende strengen in getextureerde ruimtebroodjes. De zomer is het moment om te experimenteren met leuke en flirterige kapsels.

6. De Avond Edit

zomer kapsels voor lang haar lang los natuurlijk
Pak het hete gereedschap weg tot de winter weer aanbreekt.

Dit is een gemakkelijke manier om je haar avondklaar te maken na een lange dag op het strand te hebben gelegen. Verzamel gewoon je golven in een chique lage knot.

7. Houd het natuurlijk

zomer kapsels voor lang haar gemakkelijk lange golven
Er is geen limiet aan het aantal manieren waarop u deze golven kunt stylen.

Dit is het seizoen van het aan de lucht drogen van je haar en het achterlaten van de hete gereedschappen achterin je schoonheidskast. Laat je natuurlijke textuur al het woord doen en bewaar je uitgebreidere stylingroutines voor de koudere wintermaanden.

8. De gemakkelijkste golven

vrouw golvend haar
Gebruik je krultang om de perfecte krullen te creëren.

Wikkel je strengen rond een grote krultang en houd ze daar 20 tot 30 seconden per keer vast. De resultaten zullen relaxte oversized golven zijn die kunnen worden versleten of vastgepind in welke stijl dan ook die je stemming vangt.

9. Alles klaar

zomer kapsels voor lang haar brunette drie streng gevlochten hoed
Haal je zieke vlechtvaardigheden net op tijd voor de hitte tevoorschijn.

Op zoek naar iets formelers? Of je nu een zomerbruiloft op komst hebt of je bent gewoon een ‘krul je haar op een dagelijkse basis soort meisje, dit is de look voor jou. Gebruik je krultang om een mooie gegolfde stijl te creëren die geschikt is voor elke gelegenheid.

10. De Vlechtdagen

gevlochten updo
Versla de hitte met deze eenvoudig gevlochten updo.

Koel af door je haar van je nek te houden. Trek je strengen in een driestrengs vlecht die langs één schouder naar beneden valt en gebruik een hoed met brede rand om de zon op afstand te houden.

11. Versla de hitte

zomer kapsels voor lang haar lange rechte hoed
Investeer in de juiste accessoires voor die dagen dat je het gewoon niet kunt.

U wilt de hitte op de gemakkelijkst mogelijke manier verslaan wanneer de temperaturen beginnen te stijgen. Maak een gewone Franse vlecht, maar als je de staart tot het einde vlecht, stop je deze onder de basis van de stijl. Je blijft achter met een mooie, volumineuze gevlochten updo.

12. Zomervriendelijke accessoires

zomer kapsels voor lang haar strand golf natuurlijke blonde
Sla de producten over en ga voor de klassieke stijl.

Investeer in wat trendy zomeraccessoires voor die dagen dat je helemaal geen styling wilt doen.

13. De originele strandgolfSla de gimmicks en producten over en kies voor de originele strandgolf – de natuurlijke textuur die je haar krijgt van de zon en zout water.