15 diverse kapsels voor lang natuurlijk haar

Veel zwarte beroemdheden rocken tegenwoordig ontspannen zwarte lokken, omdat ontspannen haar er adembenemend uitziet in elk eenvoudig of verfijnd kapsel. Blootstelling aan agressieve chemicaliën is echter zeer schadelijk voor je lokken, terwijl natuurlijke zwarte kapsels net zo prachtig en opzichtig kunnen zijn als kapsels voor ontspannen haar. Natuurlijkheid is de belangrijkste haartrend in 2023, dus waarom zou je de unieke textuur en het fantastische volume van natuurlijk haar niet in je voordeel gebruiken?

Trendy kapsels voor lange krullen

Hier zijn ideeën van de beste stijlvolle kapsels en kapsels voor kinky coils. Lees dan snel verder!

1. Excentrieke twee pieken omhoog

Shingai Shoniwa is een fan van extravagante updo kapsels voor natuurlijk haar. Het kan een volumineuze vlinderdas zijn van natuurlijk haar; andere keer is het een extreem volumineuze gevlochten knot of lang natuurlijk haar dat rechtop staat… Welnu, shingai’s natuurlijke kapsels zijn een gezicht om te onthouden en onder de indruk van te zijn. Denk je dat je moedig genoeg bent om zoiets te proberen?

updo voor lang natuurlijk haar

Featureflash / Shutterstock.com

2. Boomvlechten en kinky golven van schouderlengte

Jill Scott neemt haar toevlucht tot boomvlechten om haar natuurlijke krullen uit te breiden en om netjes vlechten langs de lijn van haargroei te regelen. Ze krijgt een stijlvol natuurlijk kapsel dat elke dag gedragen kan worden of omgetoverd kan worden tot een avond downdo dankzij een prachtig met juwelen versierd haarstuk.

schouder-lengte natuurlijk kapsel

Helga Esteb/ Shutterstock.com

3. Lage Pony Van Box Braids

Keri Hilson heeft alle haarkleuren, texturen en lengtes getest en ziet er prachtig uit in elke look, op elke foto. Een van Keri’s meest showiest optredens die we ons herinneren was op de “Riddick” L.A. première. De zangeres presenteerde haar statement onder-de-taille doos vlechten.

lange doos vlechten

s_bukley/ Shutterstock.com

4. Volumineus kapsel voor lang natuurlijk haar

Gekamd natuurlijk haar is extreem mooi. Yaya Da Costa heeft vaak gemakkelijke natuurlijke kapsels met haar zwarte lokken die eruit zien als een zachte, volumineuze wolk rond haar gezicht. Merk op dat het beter is om je natuurlijke haar te kammen als het 80% droog is om het risico op haarbreuk te verminderen.

lang kapsel voor natuurlijk haar

Debby Wong / Shutterstock.com

5. Geavanceerde updo van dunne doosvlechten

Amber Riley wisselt haar ontspannen kapsels af met beschermende do’s voor lengtebehoud. Omdat doosvlechten zijn erkend als het meest langdurige beschermende kapsel, kan een zeldzame beroemdheid het weglaten. Amber’s updo van doosvlechten ziet er cool uit en in harmonie met haar ketting en outfit.

doos vlechten updo

s_bukley / Shutterstock.com

6. Verschillende krullen en een gevlochten hoofdband

Weelderige zwarte krullen van gemiddelde en lange lengtes zijn altijd extreem volumineus en nogal omvangrijk. Als je ze iets van het gezicht wilt tillen, gebruik dan een hoofdband. Oprah Winfrey kiest voor een gevlochten hoofdband en slaagt daarin met een stoer krullend kapsel voor zwart haar.

medium natuurlijk kapsel

DFree / Shutterstock.com

7. Lange Krullenpony

Ashanti pronkt met het contrast van texturen – de onberispelijke slankheid en donzige krullen verzameld in een lange pony aan de achterkant van haar hoofd. We weten niet of de krullen echt, verlengd of gewoon als pony zijn bevestigd, maar ze zien er best geweldig uit!

paardenstaart voor lang natuurlijk haar

s_bukley / Shutterstock.com

8. Lang natuurlijk kapsel met een asymmetrische twist

Corinne Bailey Rae geniet van het rocken van haar lange natuurlijke krullen in verschillende trendy kapsels. Een veeg naar één kant is gemakkelijk te doen en het ziet er erg schattig uit. Sommige krullen van Corinne zijn gedefinieerd, terwijl andere pluizig en onduidelijk zijn. Het kapsel creëert een beeld van een fragiel en verfijnd meisje.

asymmetrisch kapsel voor lang natuurlijk haar

s_bukley / Shutterstock.com

9. Sexy Krullende Updo

Als je je delicate gezicht ovaal en sierlijke halslijn wilt accentueren, til dan je natuurlijke krullen op tot een sassy updo. Jada Pinkett Smith rockt een soort hoge pony met dunne piekerige uiteinden en gevlochten hoofdband.

natuurlijk haar updo

JoeSeer / Shutterstock.com

10. Two-Tone Paardenstaart idee voor lang natuurlijk zwart haar

Jordin Sparks kiest ervoor om haar krullen te tonifiëren met de mooie lichtbruine tint die haar huidskleur en donkerbruine ogen complimenteert. Het is een manier om wat pit toe te voegen aan je trendy natuurlijke kapsels. Jordin maakt geen extreem strakke pony en pronkt met haar schattige krullende textuur van wortels tot uiteinden.

natuurlijk krullend kapsel voor lang haar

DFree / Shutterstock.com

Populaire Long Natural HaiRCUTS

11. Gelaagd kapsel voor lange krullen

Meisjes met natuurlijk haar, die ernaar streven om langere krullen te laten groeien, weten dat lengtebehoud een lang en moeizaam proces kan zijn. Bovendien is het jammer dat door de krul kinky haar er drie keer korter uitziet dan het in werkelijkheid is. Tegelijkertijd is een knipbeurt een manier om je krullen een mooi silhouet te geven. Het gelaagde kapsel van Kelly Rowland is daar een goed voorbeeld van.

gelaagd kapsel voor natuurlijk haar

Featureflash / Shutterstock.com

12. Afgerond kapsel voor zwart haar

Een kapsel met een afgerond silhouet vormt je haar tot een soort koele wolk. En hoewel sommige vrouwen een hekel hebben aan het idee van groot haar, ziet het er harmonieus uit en flatteert het veel Afro-Amerikanen. Lillie McCloud presenteert haar schattige variant van een afgerond kapsel.

afgerond kapsel voor medium nauraal haar

LillieMcCloud

13. One Level Kapsel voor lang natuurlijk haar

Solange Knowles is schattig met haar lange knikken en oversized heren blazer. Een vlak kapsel creëert zeker een overmatig volume aan de uiteinden, maar met een lange lengte, zoals die van Solange, ziet het er erg aantrekkelijk uit en kan het je individuele stijlfunctie worden.

Solange kapsel voor lang natuurlijk haar

JaguarPS / Shutterstock.com

14. Schouderlengte gelaagd kapsel voor natuurlijke knikken

Garcelle Beauvais verrast haar fans vaak met de nieuwste trendy kapsels en kapsels voor ontspannen haar, maar af en toe rockt ze prachtige krullen met hetzelfde plezier. Garcelle’s gelaagde schouderlange kapsel is ideaal voor haar gewelfde figuur.

medium kapsel voor natuurlijk haar

DFree / Shutterstock.com

15. Zwarte en goudbruine gelaagde spiralen

Beyonce’s gekrulde manen hebben mooie lagen door de lengte, geaccentueerd met kleur. Zo’n lang kapsel ziet er geweldig uit in eenvoudige half omhoog, half dons kapsels. De warme goudbruine tint harmonieert met de warme huidskleur van Beyonce.

gelaagd kapsel voor lang natuurlijk haar

EverettCollection / Shutterstock.com

Lang natuurlijk haar is misschien moeilijker te hanteren, maar de beloning is duidelijk: met ontspannen haar zul je deze unieke volumineuze looks met een fantastische textuur niet bereiken. Probeer nieuwe kapsels, experimenteer met verschillende kleuraccenten en wees niet bang om je knikken te trimmen wanneer dat nodig is. Mooi haar is een cruciaal onderdeel van elke stijlvolle look.
updo voor lang natuurlijk haar
schouder-lengte natuurlijk kapsel
lange doos vlechten
lang kapsel voor natuurlijk haar
doos vlechten updo
medium natuurlijk kapsel
paardenstaart voor lang natuurlijk haar
asymmetrisch kapsel voor lang natuurlijk haar
natuurlijk haar updo
natuurlijk krullend kapsel voor lang haar
gelaagd kapsel voor natuurlijk haar
afgerond kapsel voor medium nauraal haar
Solange kapsel voor lang natuurlijk haar
medium kapsel voor natuurlijk haar
gelaagd kapsel voor lang natuurlijk haar