15 fantastische lange kapsels met lagen aan de voorkant

Een modewoord om een kapsel te beschrijven kan een miljoen verschillende dingen betekenen voor je haarstylist. Hoe eenvoudig frontlaagse kapsels voor lang haar ook lijken, ze hebben nog steeds unieke elementen die je naar de specifieke snit kunnen trekken.

Dus hoe vraag je om de look die je eigenlijk wilt? Een manier om ervoor te zorgen dat jij en je haarstylist op dezelfde pagina staan, is door middel van inspiratiefoto’s. Hier zijn 15 prachtige lange kapsels met lagen aan de voorkant om je stylist te laten zien, samen met de opmerkingen over hun winnende punten.

#1: Lang haar met curtain bangs en subtiele lagen

Deze foto is een goed voorbeeld van een subtieler gelaagd effect. Dit kan met of zonder de gordijnknalen. Vertel je kapper voor dit kapsel dat je lange ronde lagen wilt, voornamelijk gericht op het gezicht. De kortste laag in deze snit raakt rond de onderkant van de nek. Deze snit voegt meer beweging toe aan je haar zonder drastische gelaagdheid.

#2: Lang kapsel met framelagen en piekerige bangs

Dit is een variatie op het voorste gelaagde kapsel voor lang haar met piekerige pony’s en iets kortere lagen. Hoe korter de lagen, hoe meer beweging je gaat bereiken met je haar. Vragen om ronde lagen die het meest dramatisch zijn rond het gezicht en minimale gelaagdheid in de achterkant van het hoofd zal je helpen deze look te krijgen. Ronde lagen zijn het kortst aan de voorkant en winnen geleidelijk aan lengte naarmate je de achterkant van het hoofd rondt.

#3: Dik lang haar met zware gelaagdheid aan de voorkant

Hier gaan we verder met het thema ronde gelaagdheid, maar worden we iets zwaarder op het gelaagdheidsaspect. Hoewel de kortste laag van dit kapsel niet veel korter is dan de vorige foto, is deze gelaagdheid consistenter ronding terug naar het hoofd. Je zult nog steeds meer lengte in de rug behouden, omdat dat de aard is van ronde lagen, maar deze look is zeker gedurfder.

#4: Voorlagen afgezwakt naar achteren

Dit is een geweldige weergave van hoe je aan je stylist kunt uitleggen waar je het grootste deel van je gelaagdheid zou willen zien. Hier kun je zien dat we de gelaagdheid vrij kort achterin hebben genomen. Het mooie van kapsels is dat ze voor elk individu kunnen worden aangepast en aangepast. Je kunt je stylist vertellen dat je het leuk vindt om aan de voorkant van het kapsel te liggen, maar je wilt het graag naar achteren afzwakken.

#5: Front Layered Cut voor lang krullend haar

Lange lagen zijn ook voor krullen! Deze foto toont voorste lagen afgezwakt naar achteren, maar op een mooie kop van krullen. Dit is een geweldig zijaanzicht, zodat u kunt zien hoe de lagen geleidelijk aan lengte winnen naarmate ze de achterkant van het hoofd bereiken. Deze rezo cut lagen doen wonderen voor krullend haar omdat ze het een meer uniform volume en vorm geven.

#6: Vet framelagen en kleur

Het is duidelijk dat de kleuroplossing een onmiddellijke aandachtstrekker is! Ik wil hier echter de styling noemen. Investeren in enkele klittenbandrollen zal cruciaal zijn om dit stuitervolume zo gemakkelijk mogelijk te bereiken. Zorg ervoor dat je je stylist vertelt dat je je haar op deze manier wilt laten stylen en wees niet bang om een stapsgewijze tutorial te vragen!

#7: Shag Geïnspireerd Front Layered Haircut

Dit kapsel gaat nog steeds heel erg over gezichtsverlijstende lagen, maar kan ook worden geïnterpreteerd als meer een shag. Daarom is het tonen van inspiratiefoto’s en het communiceren met je stylist cruciaal. Sommigen zeggen misschien “shag” en denken aan deze foto, anderen misschien niet. Dus om ervoor te zorgen dat je de stijl krijgt die je wilt, zijn foto’s een enorme hulp voor je stylist.

#8: Dramatische frontlagen met kleurblokkering

Deze dramatische lagen zijn zeer complementair aan knallen. De knallen voegen een extra laag visuele beweging toe en zijn een andere manier om het oog naar je gezicht te trekken. Een zijbalk: deze kleurencombinatie is een knaller.

#9: Gelaagde snit voor lange kurkentrekkerkrullen

De gelaagdheid op deze foto geeft deze prachtige haardos een geweldige vorm. Krullen kunnen snel ophopen en vaak als ze allemaal één lengte hebben, kunnen ze aan de onderkant erg zwaar worden, waardoor het haar een driehoekige vorm krijgt. Deze (je raadt het al) ronde gelaagdheid geeft meer een diamantvorm en veel meer beweging en volume.

#10: Face Framing Layers met Natural Wave Styling

Dit is een vegend gezichtsframe dat wonderen zal doen voor het openen van het gezicht. De gelaagdheid lijkt hier erg zacht te zijn in de rest van het hoofd, waarbij de meerderheid van de lagen alleen rond het gezicht is gericht.

#11: Lange lagen van voor naar achter

Hier is een goed voorbeeld van iets dat ik vaak verkeerd communiceer tijdens consulten. Hoewel deze gelaagde snit het gezicht omlijst, is het gelaagdd van voor naar achter. Verwarrend! Dit is nog een reden waarom het tonen van foto’s aan uw stylist een enorme hulp is, niet alleen voor u, maar ook voor ons!

#12: Moeiteloos laagjes kapsel aan de voorkant voor lang haar

Niet alle gelaagde kapsels voor lang haar zijn gelijk gestyled! Dit kapsel is voorzien van voorlagen die op een moeiteloze, gestructureerde manier zijn gestyled. Als je die swooping frontlagen wilt knippen, maar een beetje wilt bezuinigen op stylingtijd, zou dit een geweldige look zijn.

#13: Subtiele long face framing lagen

Hier is nog een lange gelaagde snit die een beetje meer ontspannen is gestyled. Elk van de bovenstaande kapsels kan op deze manier worden gestyled voor een zachte en subtiele look.

#14: Lang gelaagd kapsel met Beach Wave Styling

De kracht van styling! Hoewel dit lange kapsel de voorlagen heeft die erg lijken op die we hierboven hebben gezien, is het op een heel andere manier gestyled. Ik hou van alle blowouts in de stijl van de jaren 90, maar deze beachy wave is altijd een nietje stijl.

#15: Lang kapsel met bangs en beachy lagen

Hier is nog een voorbeeld van hoe je één blik kunt werpen, en het voelt totaal anders met de toevoeging van enkele knallen. Zeer vergelijkbare beachy lagen zien eruit als een totaal ander kapsel!

De belangrijkste afhaalmaaltijd van al deze prachtige kapsels is dat één stijl een verscheidenheid aan verschillende looks kan zijn. Je kunt je droomhaar alleen bereiken door samen te werken met je haarstylist. Ons referentiefoto’s laten zien, ons je stylingroutine vertellen of hoeveel tijd je bereid bent te besteden aan je stylingroutine, ons vertellen waar je wilt dat het kortste deel van je haar valt, zijn allemaal dingen die ons helpen ervoor te zorgen dat je de salon uitloopt met een gevoel van een miljoen dollar.

Als je van goede tijden en goed haar houdt, kun je me @goodtimeshair volgen op Instagram!