15 Handige medium en lange rode kapsels en kapsels

Lang rood haar flatteert niet iedereen, maar dames die hun persoonlijke stijl hebben gevonden met lange rode lokken als onderdeel, zien er altijd uitzonderlijk uit. Er zit een mysterie in de vlam van lange rode lokken. Wij bieden u aan om kennis te maken met de top van de meest prominente Hollywood roodharigen en om meer te weten te komen over de tendensen in medium en lange rode kapsels en kapsels.

Lange rode kapsels

Als je natuurlijke haarkleur rood is of je verft je lokken in roodachtige tinten, let dan op de beroemdheden van onze top. Het zijn allemaal onweerstaanbare schoonheden zonder overdrijving!

#1: Jessica Chastain’s lange rode kapsel

Jessica Chastain ziet er altijd vrouwelijk en sierlijk uit. Op deze foto rockt ze een prachtige downdo met gelaagde koperen golven gestyled in een zijwaartse veeg. Het licht flikkert, bereikt met een krultang om de lagen te definiëren, en je lieve look is klaar. Je zult thuis met dit kapsel omgaan, zelfs als je geen specifieke haarstylingvaardigheden hebt.

lange rode kant downdo

Jaguar PS/ Shutterstock.com

#2: Gouden Glitter van Isla Fisher’s Lange Rode Krullen

Isla Fisher heeft een ravissante manen van goudrode krullen met een verbrijzelde textuur. Zodra elk slot is gekruld, moet je ze heel voorzichtig gebruiken om het mooie patroon en de textuur te behouden. Merk op dat je met lang haar je lokken aan de wortels plaagt en krullen vormt van middenschacht tot uiteinden.

lang rood krullend kapsel

Jaguar PS/ Shutterstock.com

#3: Eenvoudig maar indrukwekkend rood lang kapsel van Angie Everhart

De Amerikaanse actrice en model Angie Everhart is klaar om te schitteren in de stralen van haar glorie. Haar vurige rode lange lokken zijn een sterke lokstof van elke look. Met een lichte lift aan de wortels en de voorste sloten, nonchalant naar achteren gegooid, verandert Angie in een sexy schoonheid, die klaar staat om de harten van haar fans elk moment te veroveren.

Lang rood kapsel voor steil haar

s_bukley / Shutterstock.com

#4: Marcia Cross en haar slanke spiegelachtige rode lokken

Marcia Cross en haar heldin uit de “Desperate Housewives” houden allebei van strenge kapsels. Dit eenvoudige symmetrische kapsel met het opvallende midden van het gedeelte ziet er cool uit met Marcia’s minimalistische outfit en accessoires. De keuze voor neutrale make-up is voorspelbaar maar stilistisch redelijk.

steil kapsel voor lang rood haar

HelgaEsteb/ Shutterstock.com

#5: Sophie Turner’s kapsel voor lang rood haar – De pony die we allemaal leuk vinden

Wanneer je een fatsoenlijk lang kapsel nodig hebt om uit te gaan en minimale tijd voor voorbereidingen, is een pony een redding. De spontane pony van Sophie Turner zit ondeugend op haar schouder. De ideale strakheid is geen must. Integendeel, een rommelige aanraking kan het elan van je look worden. Allerlei paardenstaarten zijn mega-populair in 2021.

paardenstaart kapsel voor lang rood haar

HelgaEsteb/ Shutterstock.com

#6: Lang Rood Krullend Kapsel Van Molly C. Quinn

De dame-achtige look van Molly C. Quinn is schattig. Deze jurk zou een vrouw van in de 30 er ouder uit kunnen laten zien, maar Molly met haar jonge gezicht, gezonde blos en meisjesachtige, natuurlijk ogende lange krullen trekt de look af. Er zijn geen accessoires nodig.

lang rood kapsel voor krullend haar

HelgaEsteb/ Shutterstock.com

#7: Bella Thorne’s Ginger Red Long Layered Kapsel

Het eerste wat je nodig hebt om je lange rode lokken er geweldig uit te laten zien, is een goed gelaagd kapsel. Een lang rood kapsel van hoge kwaliteit met lagen is een geweldige basis voor eenvoudige casual kapsels met vrij vloeiende lokken, sexy downdo’s en elegante updo’s voor een speciale gelegenheid. Bella Thorne’s getoupeerde lagen zijn een prachtig gezicht, en het kapsel lijkt moeiteloos te zijn, hè?

lang gelaagd kapsel voor rood haar

Jaguar PS/ Shutterstock.com

#8: Ondeugende rode krullen en albasten huid van Karen Elson

Karen Elson heeft het contrast tussen haar bleke huid en felrode haar tot het elan van haar persoonlijke stijl gemaakt. Als je lange rode haar de neiging heeft tot een krul, kun je alleen een beetje stylingproduct toevoegen om je lokken te textureren en ze vrij te laten hangen.

lang golvend rood kapsel

DebbyWong / Shutterstock.com

#9: Stef Dawson’s Chic Long Red Hairstyles Met Bangs

Een ander gemakkelijk kapsel voor lang rood haar dat even goed past in casual en avondlooks is een half up half down stijl. Stef Dawson heeft gekozen voor de rommelige interpretatie met face-framing strepen en lichte eye-brow-skimming horizontale knallen. Je kunt haar ervaring omarmen en een eenvoudig, stijlvol kapsel bedenken voor elke gelegenheid.

half omhoog half dons kapsel voor rood haar

HelgaEsteb / Rolluikentock.com

#10: Debra Messing en haar gebeeldhouwde rode golven

De monumentale blik van Debra Messing maakt op het eerste gezicht indruk, en haar gebeeldhouwde golven spelen de hoofdrol in de opzichtigheid van haar imago. De lijnen van Debra’s lange rode kapsel accentueren haar mooie jukbeenderen en klassieke gelaatstrekken.

Debra Messing side downdo voor rood haar

HelgaEsteb / Shutterstock.com

Medium Lengte Rode Kapsels

#11: Medium lengte rood kapsel met bijgesneden horizontale knallen van Olga Kurylenko

Olga Kurylenko’s knot met cropped bangs en zijlokken is een schattig kapsel idee voor medium tot lang rood haar. Rommelige knotjes op rood haar hebben een bijzondere flair van rustieke kapsels. En vandaag zijn ze zelfs op de rode loper geen zeldzaamheid.

knot voor medium rood haar

DFree / Shutterstock.com

#12: Sondra Currie’s Rode Medium Kapsel – Universeel Flatterende Romantische Krullen

Felrood haar flatteert niet elke vrouw, maar de natuurlijke roodharige Sondra Currie is een uitzondering. Sondra’s gewelfde koperen lokken zetten haar prachtige blauwe ogen af en we voelen de energie van passie van deze prachtige vrouw komen.

medium krullend kapsel voor rood haar

Helga Esteb / Shutterstock.com

#13: Stijlvol medium rood kapsel met gelaagde uiteinden van Amy Adams

Amy Adams legt de nadruk op de dichtheid van haar prachtige rode haar dat in één lengte is geknipt met zachte gelaagdheid door de uiteinden. Deze truc helpt om het gevoel van onbeweeglijke zware lokken te vermijden die kunnen optreden bij dik haar. De diepte van kleur is geweldig! Als we dit soort foto’s bekijken, begrijpen we nogmaals hoe bijzonder alle roodharigen zijn.

medium kapsel voor rood haar

Helga Esteb / Shutterstock.com

#14: Echte romantiek in elke slag van Ahna O’Reilly

De romantische blik van Ahna O’Reilly ademt met jeugdigheid, frisheid en zorgeloosheid. De mooie zomerjurk met franje zet de flirterige sfeer en de nonchalante rode pony doet mee om de indruk te versterken. Nog een voorbeeld om te bewijzen dat rood haar er prachtig uitziet in de eenvoudigste kapsels.

rood kapsel voor halflang haar

Featureflash / Shutterstock.com

#15: Medium lengte rood kapsel van de meest gerenommeerde Hollywood Roodharige

Julianne Moore’s rode kapsels zijn ongekunsteld, maar haar lokken stralen altijd met gezondheid en natuurlijke schoonheid, dus het is een genot om ze te stylen. De losse krullen aan de uiteinden zijn gevormd met een krultang met grote loop. Het is een van de meest moeiteloze kapsels die je nooit in de steek zal laten.

Julianne Moore rood kapsel

Helga Esteb / Shutterstock.com

De magie van rood haar werkt gewoon ongelooflijk! Een effen rood kapsel speelt vaak een hoofdrol in je look. Je zult nooit onopgemerkt blijven, of het nu een discrete pony is of een hippe downdo met prachtige rode golven, die je schouders naar beneden vallen.