15 hartverscheurende looks met Rihanna’s korte kapsels

Rihanna wordt vaak een haarkameleon genoemd. Eigenlijk is ze ook een bekwame modekameleon, omdat het moeilijk is om een andere beroemdheid te vinden die haar uiterlijk zo drastisch zou veranderen in relatief korte tijd. Na Rihanna kunnen we letterlijk het meest frisse haar volgen en trends verzinnen. En elke keer ziet de zangeres er anders uit: scherp en helder, stijlvol en sensueel, flitsend en glamoureus of soms zelfs oprecht schokkend… Met kort dik haar kan ze zich het maximum aan experimenten veroorloven. Ik heb de meest stijlvolle van Rihanna’s korte haarlooks uitgezocht, gecombineerd met trendy make-ups, en hier deel ik ze met je.

Als gerenommeerd fashionista schuwt Rihanna geen nieuwe trends, hoe avant-gardistisch of zelfs absurd ze ook lijken. Bosgroene lippenstift?.. Geen probleem! Roze haar? Hier ben je… Zelfs als het voorlopig een pruik is, zal Rihanna niet bang zijn om permanent te worden met een nogal ongebruikelijke kleur, maar hoe permanent kan een kameleon zijn? En, geen geheim, we houden van haar daarvoor, en ze ziet er zo schattig uit door al haar chique metamorfoses. Is het trouwens iemand opgevallen dat met korte kapsels de zangeres er een stuk beter uitziet dan met langere lokken?

Waarom Rihanna zo mooi is met kort haar?

Als haarkameleon rockt Rihanna allerlei lengtes in alle mogelijke kleurvariaties, maar kort haar is iets dat haar ongelooflijk flatteert. Waarom? Volgens David Kibbe’s “Image Identity” -systeem behoort Rihanna tot het Gamine-type uiterlijk: een vrouwelijk engelachtig gezicht en tienertype lichaamsbouw. Vrouwen, die tot dit type behoren, zien er vaak nogal grof of ouder uit dan hun leeftijd wanneer ze proberen hun vrouwelijkheid te verbeteren met een puntige vrouwelijke uitstraling. Met kort haar en zelfs met een simpele jongensachtige snit ziet Rihanna er frisser, sexyer en vrouwelijker uit dan met langere kapsels. We kunnen dus concluderen dat korte kapsels absoluut “van haar” zijn, iets dat niet alleen haar gezicht flatteert, maar haar imago in zijn geheel. Laten we de foto’s bekijken.

Rihanna Korte Kapsels

#1: Korte glanzende A-lijn stijl

Dit extra korte A-lijn kapsel met zijwaartse strakke pony’s op Rihanna’s zwarte relaxte lokken ziet er ultra chic en super flatterend uit voor haar gezicht. Het vestigt de aandacht op haar trendy make-up met turquoise eyeliner en nude lippen.

kort zwart kapsel met side bangs

Bron

#2: Rommelig getextureerd gewas

Het leuke brutale gewas met volume op de kroon en taps toelopende zijkanten/rug ligt absoluut in het rebelse karakter van Rihanna. Haar stylisten kozen ook voor een heerlijke chocoladetint met coole willekeurige kersenstrepen voor de pit.

kort rommelig kapsel

Bron

#3: Dramatische A-La Mohawk Stijl

De prachtige dramatische look wordt bereikt dankzij contrasterende texturen en tinten: nauw gesneden slapen en lange gemarkeerde veren bovenop met een gepolijste afwerking. De goudblonde highlights en rijke pruimenlippen verlichten deze dramatische look.

kort Mohawk kapsel

Bron

#4: Bold en Edgy

En hier is een andere stijl die er geweldig uitziet op de zangeres – langwerpige edgy pony’s en kroon lokken met nauw gehakte zijkanten / rug en goed getrimde slapen.

Rihanna kort asymmetrisch kapsel

Bron

#5: Chic Fade Met Golden Blond Bangs

Dit adembenemende kapsel met geaccentueerde knallen laat Rihanna letterlijk van binnenuit stralen. Deze keer is ze nog verder gegaan dan voorheen met bijna volledige vervaging op de tempels en prachtige extra lange vergulde knallen, opzij geveegd.

Rihanna's korte kapsel met ondersnijding

Bron

#6: Nette korte crop met Balayage Highlights

Het is niet de eerste keer dat Rihanna een versie van een paddenstoelensnede rockt, maar elke keer slaagt ze erin om het fris en totaal anders te maken. Deze is soepel gestyled maar ziet er dimensionaal uit dankzij de balayage highlights en een lichte golf in de knallen.

kort kapsel met lange pony's

Bron

#7: Korte Pompadour

Wow, deze is zeer stijlvol en elegant. Dankzij de spannende getextureerde en gemarkeerde lift boven het voorhoofd lijkt haar gezicht veel onberispelijker gebeeldhouwd.

RIhanna pompadour kapsel

Bron

#8: Glamoureuze golvende look

Met kort golvend haar ziet Rihanna er minder brutaal uit, maar eerder glamoureuzer en een beetje aan een romantische kant. Die prachtige rommelige melkchocoladegolven veegden elegant terug en opzij en de oranje lippenstift demonstreerde de heetste van de huidige haar- en make-uptrends.

kort asymmetrisch golvend kapsel Rihanna

Bron

#9: Stijlvol afgerond Bob

Deze sexy A-lijn bob zonder knallen bedekt één oog en graast de kaaklijn om Rihanna’s lippen en schattige puntige kin te accentueren. De stijl is strak, laconiek en absoluut zelfvoorzienend.

Rihanna korte bob zonder knallen

Bron

#10: Stompe Gepolijste Bob

Met de overvloed aan scherpe edgy looks is deze botte cut bob een nogal onverwachte optie voor Rihanna, maar toch behoorlijk vleiend voor haar. Omdat het ideaal vlak gestreken en gepolijst is, past het goed bij Rihanna’s perfecte huid.

Rihanna bot gesneden bob

Bron

#11: Extra Kort en Golvend

Een eenvoudig kort kapsel met grafische contouren en korte golvende knallen zoals deze zal je er niet uit laten zien als een jongen, maar integendeel, voeg je vrouwelijkheid toe als je een regelmatige gezichtsvorm hebt, dicht bij ovale en vrouwelijke kenmerken in je uiterlijk.

Rihanna extra kort kapsel met golven

Bron

#12: De meest stijlvolle look met een kort kapsel

Klassiek worden, je wordt stijlvol. Het is moeilijk om iets te vinden waardoor je er stijlvoller uitziet dan een wit “mannen” shirt, pussets oorbellen met kristallen, een laconiek kort kapsel en nude make-up.

Rihanna stijlvol kort kapsel

Bron

#13: Flirty Bangs met Undercut

Hier is een van Rihanna’s favoriete korte asymmetrische kapsels met ondersnijding en gemarkeerde knallen. Ze heeft een mooie scull-vorm en een lief gezicht ovaal, zodat ze zich echt short cuts dicht bij de huid kan veroorloven.

Rihanna kort kapsel met blonde pony's

Bron

#14: Gestapelde snede met langwerpige knallen

En nog een geweldige look die Rihanna ongelooflijk flatteert: de gestapelde rug tilt het volume op naar de kroon die overgaat in lange edgy franje, de ogen bedekt en haar wangen graast.

Rihanna kort taps toelopend kapsel

Bron

#15: Slanke Taps toelopende Bob

Deze korte taps toelopende bob raakt Rihanna’s kaak en wijst naar haar mooie lippen. De zijscheiding en het A-lijn silhouet voegen een vleugje mysterie toe aan haar look.

Rihanna korte slanke bob

Bron

Nou, dit waren enkele van de coolste Rihanna’s looks met korte kapsels. Als kort haar je net zo flatteert als zij, let dan op de ideeën die je in je kapsels kunt opnemen en blijf prachtig als niemand anders! Vergeet niet om kapselideeën te zoeken voor Valentijnsdag!