15 korte wigkapsels om 2023 in stijl te verwelkomen

Heb je een frisse nieuwe snit overwogen? Ga niet voor de gebruikelijke, dezelfde oude trim en probeer een leuke, unieke snit uit die zowel superkort is en super gaaf. Weet je niet waar je moet beginnen? Probeer het stijlvolle wigkapsel. Deze stijl zal je look upgraden om in een oogwenk nieuwe hoogten van sexy en flirty te bereiken. Trek erop uit naar de chique en gedurfde kant met een van deze wigkapselstijlen:

Bekijk hieronder onze stijlgids over de heetste wigkapsels.

1. Shagged Wedge Kapsel

wig kapsel gescheurd
Een ruige, laidback stijl geeft je stijl een extra randje.

Deze ruige snit is verre van frumpy. Er staat cool-girl overheen geschreven! Met subtiele, kortere lagen kun je creëren met tonnen haarproduct.

Geef je wigkapsel extra textuur door gebruik te maken van Suave Droge Textuur Finishing Spray.

2. Kort wigvormig kapsel

wig kapsel korte wig
Hoe korter, hoe beter!

Style je haar in dit kortgeklede kapsel! Dit is de perfecte look voor iedereen die een onderhoudsarme look wil die er nog steeds verheven en chique uitziet. Voeg voor een chiquere look lagen toe aan je korte wigkapsel in je manen.

3. Tousled Wedge Kapsel

wig kapsel tousled
Een eenvoudige tousled look is alles wat je nodig hebt voor moeiteloze stijl.

Geef je stijl een extra randje met een tousled en rommelige look. Deze stijl hangt af van het creëren van houvast, zodat de tousled-stijl niet gedurende de dag valt.

Probeer je tousled stijl te behouden terwijl je kroezen en flyaways bestuurt door te spritzen Nexxus Gewichtloze Stijl Ultra Lichte Haarspray op je lokken.

4. Multi-Toned Wedge Kapsel

wigkapsel multi-toned
Ga gedurfd en dapper met een multi-toned look.

Wil je dat je wedge kapsel zich echt onderscheidt van de massa? Ga dan voor een multi-toned look! Het is zo fris, uniek en leuk om mee te spelen; je zult zeker net zo verliefd worden op stijl als wij.

5. Mini Mohawk Kapsel

wig kapsel mini mohawk
Til je kapsel naar een heel nieuw niveau met een mini Mohawk!

Ga rocker-chick met een mini mohawk. Het enige dat nodig is, is wat vingerharkende gel in je streng voor grip en lichaam.

Je kunt deze mohawk gemakkelijk stylen met TRESemmé TRES Twee Mega Firm Control Gel voor een hele dag vasthouden zonder knapperige textuur of grove resten.

6. Schuine knallen

wig kapsel schuine knallen
Sommige drastische schuine knallen zijn een geweldige manier om je stijl te upgraden.

Krijg een runway-ready look met een aantal schuine knallen. Deze chique stijl zorgt ervoor dat de hoofden onmiddellijk draaien en de kaken vallen. Voeg wat volume toe aan deze look door meerdere lagen aan deze bangs toe te voegen. Je kunt deze kam deze pony’s zelfs borstelen voor een gelaagd kam-over kapsel.

7. Asymmetrische snede

wigkapsel asymmetrisch
Krijg een chique look met een asymmetrisch wigkapsel.

Een asymmetrisch wigkapsel is een van onze favoriete looks! Het is zo chic en speels; we kunnen gewoon niet anders dan verliefd worden op deze look. Je kunt de look nog verder naar een hoger niveau tillen met een gewaagde haarkleur zoals deze bleekblonde look.

8. Klassiek wigkapsel

wedge kapsel blonde bangs
Er gaat niets boven een klassieker.

Wie zei dat je eigenlijk het wigkapsel moest veranderen? Het is een tijdloze klassieker die er op zichzelf altijd chic en leuk uitziet! Durf te brutaal door dit prachtige klassieke wigkapsel te rocken!

9. Side Swept Bangs

wig kapsel zijkant geveegde knallen
Sommige zijwaarts geveegde knallen kunnen je wigsnede gemakkelijk transformeren.

Krijg een moeiteloos chique stijl met wat zijdelingse knallen. Je kunt deze look beginnen met kortere knallen en langer uit de fasen van het laten groeien van je pony’s rijden voor een stijl die trending blijft, ongeacht de lengte.

10. Slank wigkapsel

wig kapsel strak
Maak je wedge cut strak en sexy.

Een gelikt wigkapsel is een geweldige keuze voor een groot evenement of verfijnd feest. Als je geïnspireerd bent door vintage looks vooral tslang van de jaren 1920, dan is deze look iets voor jou – voeg je eigen kijk toe aan dit moderne kapsel.

11. Boxy Wig

wedge kapsel boxy
Ga voor een meer boxy, stompe kijk op het wigkapsel. Foto credit: Arianna Sharfman

Verander de traditionele wigkapselvorm en probeer een meer boxy snit. Deze look is iets moderner en een leuke draai aan de klassieke stijl. Fleur deze look op met curtain bangs op een full-on set van bangs.

12. Onderbieding

wig kapsel ondersnijding
Fleur deze look op met een moderne ondersnijding. Foto credit: Roisin Murphy

We weten dat als we wedge zeggen, een undercut niet het eerste is waar je aan denkt, maar hoe geweldig is deze edgy stijl? Bouw nog meer volume met een wigsnede door een ondersnijdingsverloop te maken. Door de onderkant uit te dunnen, creëer je meer volume aan de bovenkant.

13. Nauwelijks daar

wig kapsel baby cut
Creëer een nauwelijks aanwezige babywig.

Deze snit is niet helemaal een wigkapsel, het is het schattige kleine zusje. Ga voor een kortere pixie cut, maar creëer een aantal verschillende lengtes aan de zijkanten van je oren en in de achterkant van je snit. We houden ervan hoe vrouwelijk en zacht deze snit is!

14. Langere zijlengtes

wig kapsel lang
Ga voor een langere lengte aan de zijkant.

We houden van een meer volwassen wigkapsel. Als toen je deze snit voor het eerst kreeg, het iets te kort was naar wens, wacht dan gewoon tot het langer wordt en knip het dan gewoon achterin opnieuw voor een nieuwe lengte.

Style deze lengte met een blowout. Krijg de meest professioneel ogende stijl door je voor te bereiden met Nexxus Weightless Style Smooth &Full Blow Dry Balm.

15. Choppy Wedge Kapsel

wig kapsel schokkerig
Creëer textuur en beweging met een schokkerigere snit. Foto credit: Jens Lindner

Voeg de ultieme hoeveelheid textuur toe aan je look door een schokkerigere snit te krijgen. Het hoeft niet een ton van verschillende lengtes te zijn; je kunt het subtiel houden. Elke vorm van gelaagdheid of schokkerige techniek zorgt voor textuur en volume.

Hoewel je misschien dacht dat er maar één type wigkapsel was, zijn er zoveel verschillende stijlen te creëren! Veel plezier met het aanpassen van je nieuwe short cut en wees niet bang om iets uit je comfortzone te proberen.