15 lang haar met korte lagen lijkt een ingebouwd volume te bereiken

Iedereen die ooit lang haar heeft gehad, weet dat hoe langer je lokken zijn, hoe gemakkelijker ze worden verzwaard. Hoewel die felbegeerde, lange zeemeerminachtige strengen zeker iets zijn om naartoe te werken, is het belangrijk om te weten hoe je dat gewicht kunt tegengaan en het volume bij je wortels kunt behouden. Hoewel er haarproducten zijn die u hierbij zullen helpen, is het kiezen voor lang haar met korte lagen een van de gemakkelijkste manieren om een ingebouwd volume te garanderen.

Als je meer volume wilt, overweeg dan om je kapper te vragen om lang haar met korte lagen. Hiermee kunt u de lengte van uw strengen behouden zonder dat u zich zorgen hoeft te maken dat ze worden verzwaard. Blijf scrollen om 15 manieren te bekijken om deze stijl te dragen:

1. Hoge glans korte lagen op lang haar

lang haar met korte laagjes glanzende highlights rommelige krullen
Vestig nog meer aandacht op uw nieuwe volume.

Geef je lokken een frisse laag hoge glans door ze voor te bereiden met Dove Style + Care Smooth & Shine Hittebeschermende Spray voordat je je krullen maakt. Deze spray beschermt je lokken tegen hitteschade en geeft je ook wat glans om mee te werken.

2. Natuurlijke krullen

lang haar met korte laagjes roodbruine krullen
Blaas je natuurlijke krullen nieuw leven in.

Blaas je natuurlijke krullen nieuw leven in door korte laagjes in je lange kapsel te knippen. De kortere lagen zullen omhoog stuiteren en je gezicht op de perfecte manier omlijsten. Voor nog meer volume en houvast, voer TRESemmé Flawless Krullen Extra Hold Mousse door je lokken terwijl ze nog vochtig zijn.

3. Lange Shag

meisje met lang shag kapsel en donker haar
Een shagkapsel brengt een duidelijk verschil tussen lagen met zich mee.

Een shagkapsel is een van de gemakkelijkste manieren om volumineuze wortels te bereiken. Deze snit bevat korte schokkerige lagen, meestal beginnend rond je kin. Bij shagsnits merk je ook een groot verschil tussen de korte laagjes en de langere haarlengte.

4. Lang en licht

lang haar met korte laagjes lange lichtbruine krullen
Lang haar met korte laagjes: Verlicht je lengte.

Verlicht je haar met een zachte wassing van mooie lichtbruine haarkleur. Om dat extra volume te bereiken, vraag je je stylist om lagen die rond je sleutelbeen beginnen. Dit zal je helpen om die extra volumeboost te geven zonder je lengte drastisch te beïnvloeden.

5. Een vleugje rood

lang haar met korte laagjes lichtrode krullen
Overweeg deze subtiele tint rode haarkleur.

Of fleur je krullen op met een ingetogen tint rood. Deze combinatie van levendig en gelaagd kapsel biedt u een werkelijk unieke afgewerkte look. Combineer de stijl met een off-center deel en losse krullen voor een echt chique look.

6. Recht volume

meisje met lang recht gelaagd haar
Meng je lagen met rechte strengen. Foto credit: Dvora

Nadat je je haar hebt gewassen en geconditioneerd, draai je je lokken om en föhn je ze met je hoofd ondersteboven. Door de wortels van je haar weg te drogen van je hoofd, creëer je een zichtbare lift in zelfs het steilste haar.

7. Mega volume

lang haar met korte laagjes lichtbruine volumekrullen
Lang haar met korte laagjes: De meest volumineuze krullen die je ooit zult dragen.

Gebruik een 2-inch krultang om deze prachtige oversized krullen te maken. Zodra je haar is afgekoeld, gebruik je een plagerige kam of haarborstel om volume toe te voegen van de wortels naar de uiteinden van de stijl. Dit zal je helpen om deze mega-volumineuze look te bereiken.

8. Hoog contrast

lang haar met korte laagjes lichtblonde zwarte hoed
Laat je blonde highlights zien met een accessoire met hoog contrast.

Een van de beste manieren om je felblonde haarkleur te laten zien, is door een contrasterend gekleurd accessoire te dragen. Maak je look af met een zwarte hoed om een contrastrijke look te krijgen die je kleur laat zien.

9. Donkerbruin

een zijaanzicht van mooie vrouw op grijze achtergrond
Probeer een gedurfde en mooie diepe tint bruine haarkleur.

Zorg ervoor dat je je stylist vraagt om korte, face-framing lagen in je stijl op te nemen om je allerbeste eigenschappen te benadrukken. Deze donkere brown wash van kleur is de finishing touch van wat al een edgy en chique look is.

10. Omgedraaid

lang haar met korte laagjes karamelbruin
Lang haar met korte laagjes: Draai je haar om naar de andere kant voor nog meer volume.

Voeg nog meer volume toe aan je look door je strengen om te draaien. Stel je look in met Nexxus Gewichtloze Stijl Ultra Lichte Haarspray om het volume en de krullen op hun plaats te houden.

11. Gelaagd krullend haar

meisje met krullend gelaagd haar
Gelaagd haar is een game-changer voor krullend haar.

Het toevoegen van lagen aan krullend haar is ernstig levensveranderend. Lagen helpen niet alleen volume toe te voegen, maar ze helpen ook vorm toe te voegen en te voorkomen dat je snede bodemzwaar wordt (ook bekend als die gevreesde driehoeksvorm).

Om je krullen er gezond en gehydrateerd uit te laten zien, gebruik je Nexxus Krul Define Shampoo en Conditioner. We houden van deze set omdat het is verrijkt met zijde-eiwit en marula-olie om te helpen hydrateren en breuk te voorkomen.

12. Face-Framing Lagen

meisje met rood haar en gezichtsframe lagen
Klassieke face-framing lagen zijn altijd een waterdichte optie.

Face-framing lagen zoals deze gewonnen dus veel populariteit in de jaren ’90, maar deze stijl is nooit echt verdwenen. Laten we eerlijk zijn, lagen als deze zijn klassiek. We houden van deze specifieke stijl omdat het zo’n gemakkelijke manier is om volume aan de wortel te bereiken terwijl je toch je lange lengte behoudt.

13. Gelaagd haar met Micro Bangs

gelaagd haar met micro bangs
Voeg micro bangs toe aan je look.

Het toevoegen van micro bangs en korte lagen aan je look zal een beetje eigenzinnigheid toevoegen aan je stijl. Een look als deze is geweldig voor mensen met dik haar, omdat het zal helpen beweging toe te voegen terwijl je je haar dunner maakt.

14. Moderne Face-Framing Lagen

meisje met moderne face-framing lagen en hoogtepunten
Probeer een moderne variant van face-framing lagen.

Als je voor een zeer trendy look wilt gaan, dan kun je nodig hebben om deze moderne variant van face-framing lagen te proberen. Vraag je kapper om de voorste delen van het haar rond je kaakbot te knippen en vervolgens de lagen in je haar naar beneden te laten bewegen naar je sleutelbeen en langer.

Je hebt niet alleen trendy lagen voor het kaderen van het gezicht, maar de rest van je haar zal overal gelaagd zijn, waardoor het veel body en volume krijgt.

15. Golvende lagen

golvende getextureerde lagen
Foto credit: Valerie Elash

Net als krullend haar gedijt golvend haar met lagen. Door kortere lagen in je snit op te nemen, voorkom je dat je strengen verzwaard raken. Bovendien bereik je meer volume en beweging binnen je snit.

Of je nu kiest voor een shagkapsel of gezichtsverlijstende lagen, er zijn veel manieren waarop je lang haar met korte lagen kunt dragen om volume en lichaam aan je lokken toe te voegen.