15 Sassy Kapsels Met Mandy Moore Kort Haar

Mandy Moore is onverschrokken als het gaat om het uitproberen van nieuwe kapsels. Ze heeft haar fans verrast met vrijwel alle mogelijke lengtes, do’s en haartinten. Ze weet hoe ze er vrouwelijk en romantisch uit moet zien, glamoureus en stijlvol, gedurfd en gedurfd. En al die magische transformaties waar Mandy Moore in slaagt dankzij veelzijdige kapsels. Met kort haar ziet Mandy er erg onbesuisd, jong en brutaal uit. Ik heb 15 beste korte kapsels van Mandy Moore verzameld en hier deel ik ze met jullie.

In korte kapsels kiest Mandy Moore voor gelaagdheid, waardoor haar fijne haar volume krijgt. Ze geeft de voorkeur aan straight side swept bangs en verknoeide stijlen, soms met een natte sexy look. Die looks waarbij ze haar puntige zijwaartse bewegingen naar buiten tuurt, zijn absoluut de scherpste. Ze heeft ook baat bij zijkassen, streelt haar wangen en verzacht haar hoekige kaaklijn. Losse krullen in korte tot middellange bobkapsels werken ook fantastisch voor haar gezichtsvorm en maskeren de breedte ervan.

Wat de haartinten betreft, houdt Mandy ervan om te experimenteren en haar haar te verven in een breed scala aan tinten, van licht strokleurig blond tot rijke chocolade en donkerbruin. Persoonlijk vind ik dat Mandy er geweldig uitziet met koude tinten, terwijl warmere tinten haar er gewoon uit laten zien. Hoe dan ook, nu heb je de mogelijkheid om het zelf te controleren.

15 Sassy Kapsels Met Mandy Moore Kort Haar

#1: Korte rommelige look

Dit eenvoudige korte kapsel is gescheiden in een zigzag en versterkt met een sexy ietwat rommelige afwerking die momenteel in de mainstream is. De gouden accenten verlevendigen de hele look.

mandy moore kort haar

Bron

#2: Korte Jagged Flirty

De fijne zij- en ruglaag van dit kapsel wordt uitgevoerd door scheermes en aangevuld met een natte flirterige afwerking. Dunne side bangs zijn perfect om deze speelse look aan te vullen.

mandy moore kort gegradeerd haar

Bron

#3: Korte Casual Mussy

Korte pixie is ook vleiend voor Mandy, al geeft ze met een bob en langere gelaagde kapsels een heel andere indruk. Deze stijl maakt haar zeker gedurfder.

mandy moore casual stijl kort haar

Bron

#4: Elegant Krullend Formeel

Een kinlange bob met een weefsel, zijscheiding en lange asymmetrische knallen verzacht Mandy’s gezichtsvorm en kenmerken. Ze is charmant zoals altijd!

mandy moore krullend kapsel

Bron

#5: Kort gegradeerd universeel

Grondige gelaagdheid over de hele lengte creëert een illusie van dikker haar. Slechts een klein beetje plagen aan de wortels en diepe mediumbruine tint met subtiele highlights maken deze perfecte stijl van een zelfverzekerde en sexy dame compleet.

mandy moore schattig kort kapsel

Bron

#6: Korte Straight Casual

Wil je weten hoe Mandy’s gegradeerde kapsel eruit ziet zonder styling? Hier is de meest casual wash-and-go look. Misschien wilt u een haardroger gebruiken en de uiteinden naar buiten buigen met een ronde borstel.

mandy moore kort kapsel

Bron

#7: Golvend Romantisch Formeel

Hier is een eenvoudig en opzichtig kapsel voor de lengte boven de schouders. Mandy’s stylisten hebben gekozen voor losse strakke krullen, side bangs en een aantrekkelijke zijdezachte textuur.

mandy moore kort tot medium kapsel

Bron

#8: Kort-tot-medium gelaagd casual

Op deze foto presenteert Mandy Moore een universeel gradueel kapsel met gelaagdheid, beginnend bij het middenoorpunt. Lange knallen verlengen Mandy’s gezicht en de gelaagde lokken langs de zijkanten van haar gezicht, licht naar buiten gekruld, verzachten haar hoekige kaaklijn.

mandy moore kapsel

Bron

#9: Sassy Messy Wet Look

Ik hou van deze brutale blik van Mandy Moore met natte rommelige lokken aan de uiteinden. Haar korte kapsel heeft een afgeronde bottom line, zodat ze kan kiezen voor gedurfde, sassy finishes zonder angst om te eindigen met iets dat iets te veel is.

mandy moore graded kapsel

Bron

#10: Gelaagd Sensueel Casual

Een gegradeerd kinlang bobkapsel met gelaagdheid ziet er vaak sensueler uit dan de klassieke versie van één lengte. Mandy heeft haar uiteinden iets getooid voor een stijlvoller effect.

mandy moore kort tousled haar

Bron

#11: Strak Gegradeerd Formeel

Op deze foto draagt Mandy een kort gegradeerd kapsel met gelaagdheid vanaf het middenoorgedeelte en zijwaartse knallen op een schuine lijn die haar gezicht verlengt. Een strakke afwerking als deze is een prima alternatief voor formele updo’s, geschikt voor speciale gelegenheden.

mandy moore kort strak kapsel

Bron

#12: Sassy Feathery Casual

Hier is hets een geweldige optimistische blik met gelaagdheid die praktisch op de kroon begint en over de hele lengte gaat. De delicate veren zijn naar buiten gestyled en geaccentueerd met subtiele accenten.

mandy moore shag kapsel

Bron

#13: Korte Casual Wet Look

Voor deze sexy look heeft Mandy haar veren geslepen met gel, haar lokken geknoeid en op natuurlijke wijze laten bezinken. De knallen zijn asymmetrisch gestyled en ook nog eens mussy.

mandy moore kort casual kapsel

Bron

#14: Korte Levendige Chic

Rijke chocoladetint en brutale lokken die willekeurig uitsteken met een natte finish vestigen onmiddellijk de aandacht op Mandy’s gezicht en haar stralende glimlach.

mandy moore kort brutaal kapsel

Bron

#15: Straight Slicked Back Casual

Hier presenteert Mandy een casual look met recht gelikt achterste haar, zijwaarts gescheiden en opgefleurd met warme gouden en honing highlights.

mandy moore kort kapsel

Bron

Mandy Moore heeft bewezen dat ze zelfs met kort fijn haar zeer veelzijdig kan zijn. Als je een vergelijkbare haarstructuur hebt en van korte kapsels houdt, kun je een van haar looks passen die je het leukst vond.