15 Super Snelle en gemakkelijke kapsels voor vet haar

Sommige vrouwen hebben van nature vettige lokken, terwijl anderen een paar dagen zonder shampoo kunnen gaan voordat ze zich vettig beginnen te voelen en eruit zien. Veel vrouwen laten hun lokken rusten tijdens hun social distancing en maken een paar vieze haardagen. In welk kamp je ook valt, je zult het waarderen om deze snelle en gemakkelijke kapsels voor vet haar in je arsenaal te hebben.

Elk van deze kapsels voor vet haar werkt met de textuur en hold die vetkleuriger haar biedt, en, het beste nog, helpt je het in je voordeel te gebruiken. Blijf lezen om deze kapsels voor vet haar te bekijken en wat inspiratie op te doen:

1. Ingepakte paardenstaart

kapsels voor vettig haar slanke paardenstaart
Het is verbazingwekkend wat een klein stukje haar kan doen.

Wikkel een 1-inch haarlok rond de basis van je paardenstaart om een basisstijl te upgraden en gemakkelijk naar een hoger niveau te tillen. Gebruik een bobby pin om het uiteinde van de ingepakte streng in de basis van de pony te stoppen en op zijn plaats te houden.

2. Gevlochten paardenstaart

kapsels voor vettig haar gevlochten paardenstaart
Voeg bij twijfel een vlecht toe.

Maak een dikke, losse vlecht aan de voorkant van je haarlijn en verzamel deze in een getextureerde paardenstaart aan de achterkant van je hoofd. Deze stijl maakt optimaal gebruik van vette wortels en laat de natuurlijke textuur van je haar zien.

3. Boxer vlechten

kapsels voor vettige haar boxer vlechten
Zeg buh-bye tegen vet haar met boxervlechten.

Dubbel op strakke Hollandse vlechten. Je zult merken dat dit de eerste van vele strakke stijlen in deze collectie is. Profiteer van de glans die wordt geleverd met vet haar en verander het in een hoogglans look die past bij uw stijlen in plaats van ertegen.

4. Geplaagde wortels

kapsels voor vet haar geplaagd
Nep dikker haar.

Kam je wortels terug en trek je haar omhoog in een losse updo tot nep dikker uitziende lokken. Het plagen zal de illusie van dikte toevoegen aan je wortels en afleiden van hun vette aard.

5. Voeg een hoed toe

kapsels voor vet haar toevoegen een hoed
Voeg een hoed toe over vette wortels.

Gooi bij twijfel een hoed op om die vette wortels te verbergen.

6. Slanke lage pony

kapsels voor vettig haar slanke lage pony
Draag je lokken laag en strak.

Laat een klein beetje haargel door je wortels lopen en verzamel je haar in een slanke, lage paardenstaart. Je hebt echt maar een klein beetje product nodig, omdat je vette wortels al wat houvast en textuur bieden.

7. Gepinde krullen

kapsels voor vettige haargepinde krullen
Speld twee drie dagen oude krullen op tot een knot.

Wanneer je krullen beginnen te vallen en gebukt gaan onder vettige wortels, speld je ze gewoon op in een hoge knot.

8. Zeemeermin Haar

hairstylse voor vet haar zeemeermin golven
Werk met je natuurlijke textuur.

Gebruik een krultang van 1 inch om je strengen nieuw leven in te blazen en lik ze naar één kant om dit volumineuze effect te creëren. Gebruiken TRESemmé Compressed Micro Mist Hair Spray Verleng Hold Level 4 om de look op zijn plaats te houden.

9. Losse Chignon

kapsels voor vet haar losse chignon
Probeer iets eenvoudigs en ontspannen.

Trek je haar terug in een lage, losse chignon en bind het op zijn plaats met een haardas.

10. Uit elkaar getrokken vlecht

kapsels voor vettig haar losse vlecht
Dit is de gemakkelijkste vlecht die je ooit zult maken.

Maak een klassieke driestrengs vlecht en gebruik je vingers om hem uit elkaar te trekken en uit te waaieren in deze eenvoudige en relaxte stijl.

11. Direct volume

kapsels voor vettig droogshampoovolume
Gebruik droogshampoo om direct volume te creëren.

Maak je klaar voor een snelle introductie tot je nieuwe favoriete schoonheidsproduct. Ontmoeten Dove Refresh + Care Volume &Fullness Droogshampoo en maak een ruimte in je kast vrij voor een bulkbestelling van dit cult-favoriete product. Een paar sprays van deze droogshampoo zullen vermoeide wortels doen herleven, onmiddellijk volume toevoegen en je lokken de meest frisse geur geven.

12. Rommelige Lage Bun

kapsels voor vet haar lage knot
Verzamel je haar in een lage knot.

Als het twijfelt, maak dan een gemakkelijk laag broodje.

13. Gevlochten Pigtails

kapsels voor vettig haar gevlochten varkensstaarten
Gooi je haar in gevlochten varkensstaarten.

Scheid je haar in twee secties en vlecht elk van hen in een eenvoudige driestrengs vlecht. Voeg je favoriete hoed toe om je vettige wortels te maskeren.

14. Gedraaide vlechten

kapsels voor vettige haar twist vlechten
Draai je haar naar achteren en weg van je gezicht.

Leid af van de vettigheid van je strengen terwijl je profiteert van hun textuur en houvast. Ga voor een twist updo en voeg voor de goede orde wat vlechten toe. Houd deze stijl kroesvrij en gehydrateerd met een beetje Emerge Style Doelen Gel.

15. Ballerina Bun

kapsels voor vettig haar ballerina knot blond
Kies voor een strakke stijl.

Dit is misschien wel de slankste stijl van allemaal, en een van die kapsels voor vet haar die die vette textuur in zijn voordeel werkt. Verzamel je haar in een chique ballerina knot voor een elegante en moeiteloze look.