15 trending haarkleuren voor zwarte vrouwen die sociale media overnemen

Net als elke andere haarkleurkeuze hangt de beste haarkleur voor zwarte vrouwen af van veel verschillende factoren. Als je momenteel op zoek bent naar de beste haarkleur voor je huidskleur of als je gewoon klaar bent om de sprong te wagen en voor de verandering iets nieuws te proberen, zijn hier enkele trendkleuren om te overwegen, waaronder honingbruin haar op zwart meisje, rood haar, blond haar en meer.

Welke kleur je ook prikkelt, we raden je aan om het te proberen. Als je aan de sceptische kant van het hek staat, zoek dan naar vrouwen met dezelfde huidtinten als de jouwe, en met de haarkleur die je wilt, om een idee te krijgen van hoe het er op jou uit kan zien. Hoewel experimenteren met nieuwe haarkleur leuk en opwindend is, is er niets erger dan eindigen met een verfklus die je haat en een echt dure haarafspraak moeten boeken om het te corrigeren. Hieronder hebben we enkele van onze beste game-changing haarkleurideeën verzameld:

1. Rood haar

haarkleur voor zwarte vrouwen rood
Een vurig rood zal altijd een statement maken. Foto credit: Arianna Sharfman

Op zoek naar een kleur die knalt? Je kunt niet fout gaan met rood. Probeer deze color-block stijl uit, of waag de sprong en ga voluit. Als je hulp nodig hebt bij het zoeken naar de juiste tint rood voor je huidskleur, gebruik dan deze eenvoudige gids.

2. Honingbruin haar op Zwart Meisje

haarkleur voor zwarte vrouwen lichtbruin
Wie houdt er niet van zonovergoten haar? Foto credit: Nadeena Granville

Lichtbruin haar is een van die tijdloze kleuren die voor elke huidskleur kan werken. Voor een meer natuurlijke look, kies voor het veranderen van de kleur van je basis. Probeer een warme bruine tint zoals chocoladebruin, met lichtbruine uiteinden.

3. Juweeltinten

haarkleur voor zwarte vrouwen juweeltinten
Juweeltinten zijn helder maar verfijnd. Foto credit: Craig Alexander

Wil je experimenteren met een leuke trend, kies dan voor juweeltinten. De kleuren knallen tegen elke huidskleur aan en zijn geweldig als je in de stemming bent om een statement te maken met je haar.

Vergeet ook niet om je doucheroutine aan te vullen met een kleurveilig was- en verzorgingssysteem om de levendigheid van deze tinten te verlengen.

Wij houden van SheaMoisture Paarse Rijst Water Sterkte &Color Care Shampoo en Conditioner, omdat het helpt om ook glans, vocht en zachtheid in het haar te brengen.

4. Dip-Dyed Honey Brown Hair op Black Girl

haarkleur voor zwarte vrouwen: geverfde uiteinden
Voeg een nieuwe tint toe aan de uiteinden van je haar.

Voeg een subtiele verandering toe met een beetje kleur aan de uiteinden van je haar. Dit kleine detail kan dimensie toevoegen aan uw sloten. Het beste deel? Als je het beu bent, hak je gewoon de uiteinden eraf.

5. Donkerbruin haar Zwarte mensen Haarkleur

haarkleur voor zwarte vrouwen: donkerbruin haar
De perfecte subtiele tint voor elke huidskleur. Foto credit: indigitalimages.com

Als je op zoek bent naar een subtiele verandering in je haar, kun je niet fout gaan met een donkerbruine tint. We houden ervan hoe deze zwarte mensen haarkleur er zwart uitziet bij weinig licht, maar zodra het licht je raakt, zie je hoe chocoladeachtig het is!

Houd je natuurlijke lokken gehydrateerd en vol van het lichaam door te wassen met Dove Versterkte Texturen Hydrating Cleanse Shampoo en Super Slip Ontwarring Conditioner.

6. Koper &honing bruin haar op zwart meisje

haarkleur voor zwarte vrouwen koper
Verlicht het met een koperkleur. Foto credit: Jackson David

Ga voor een koperkleur om je look op te fleuren. Warme tinten zijn trending voor en deze tint rood zal zeker de hoofden doen draaien. We houden van deze unieke tint en het vermogen om je hele look een allround gezonde gloed te geven.

7. Kastanjebruin Haar

haarkleur voor zwarte vrouwen auburn
Accentueer je huidskleur met een kastanjebruine tint. Foto credit: Shaquille Dunbar

Voor velen kan kastanjebruin haar slechts een kleine update zijn. Het kan echter nog steeds een verschil maken voor uw algehele uiterlijk. Als je voor kastanjebruin gaat, wees dan voorbereid om te zien hoeveel je huid gloeit tegen de haarkleur!

Tip van de redactie: Voor het geval je meer hulp nodig hebt op de glansafdeling, maak je geen zorgen: een haarolie kan je volledig helpen om die glans te krijgen die je nodig hebt. We houden van de hydraterende eigenschappen in Het goede spul Frizz Control Olie, vooral bij het doorwerken van de uiteinden.

8. Kleurrijke doos vlechten

haarkleur voor zwarte vrouwen: blauwe streep
Veel plezier met kleurrijke doosvlechten. Foto credit: Allyson Alapont

Dit is een leuke kijk op doosvlechten en een geweldige manier om te experimenteren met verschillende haarkleuren zonder de verplichting. Zelfs het toevoegen van een vleugje kleur op een paar strengen kan je uiterlijk drastisch veranderen.

9. Gitzwart

haarkleur voor zwarte vrouwen: zwart haar
Super rijke zwarte tint. Foto credit: indigitalimages.com

Sommige vrouwen houden ervan om hun haar gitzwart te hebben. Je kunt dit helemaal thuis doen met een semipermanente haarverf of permanente doosverf. deze kleur is geweldig voor de dames die niet met bleekmiddel te maken willen hebben, maar toch hun kleur willen veranderen.

10. Blond haar

haarkleur voor zwarte vrouwen: blond haar
Blond haar zorgt voor een krachtige look tegen donkere huidtinten. Foto credit: indigitalimages.com

Als je het nog niet hebt gemerkt, zijn we voorstanders van power hair. Wees niet bang om te experimenteren met gedurfde haarkleuren zoals blond. Blond haar tegen de huidtinten van zwarte vrouwen straalt een sterke en gedurfde vibe uit.

11. Blonde Highlights met honingbruin haar op zwart meisje

haarkleur voor zwarte vrouwen blonde highlights
Het toevoegen van blonde highlights zorgt ervoor dat je stijl opvalt.

Creëer nog meer warmte door blonde highlights aan je haar toe te voegen. Highlights kunnen nog veelzijdiger worden op natuurlijk haar, omdat het doen van een geborstelde stijl een volledig nieuwe look zal creëren, omdat de blondine het perfecte contrast toevoegt aan een donkerdere wortel.

12. Rode wijn kleur

haarkleur voor zwarte vrouwen dieprood
Een rode wijn haarkleur is super romantisch en gedurfd. Foto credit: Vladimir Yelizarov

We raden ten zeerste een dieprode kleur aan voor diegenen die alle zwoele en romantische vibes willen benutten. Deze tint is de pop van vet waarvan je tot nu toe niet wist dat je het nodig had.

Zorg ervoor dat uw pruik is ingesteld en veilig door SheaMoisture Pruik &Weave Tea Tree Olie &Borage Zaad Olie Lijm Lijm.

13. Tweekleurig

haarkleur voor zwarte vrouwen tweekleurig
Kies een gedurfde koppeling met twee tinten om je stijl te veranderen. Foto credit: Nick Owuor

Til je kleur naar een hoger niveau door een tweekleurige look uit te proberen. Deze kleuren hoeven niet totaal anders te zijn, maar als je echt wilt dat het knalt, waarom zou je dan niet voor een combo als zwart-wit gaan?

14. Goudblonde haarkleur voor vrouwen

haarkleur voor zwarte vrouwen geelblond
Een goudblonde kleur voegt veel warmte toe aan je look. Foto credit: Nadeena Granville

Omarm de warmte van een goudblonde kleur. We houden van deze haarkleur voor vrouwen tijdens de zomer, omdat het zoveel warmte toevoegt aan je algehele kleur – zowel haar als huid. Deze tint is perfect voor iedereen die op zoek is naar een serieuze tint blond.

15. Zilverachtig Wit

haarkleur voor zwarte vrouwen wit
Een grimmig wit ziet er geweldig uit op diepere huidtinten. Foto credit: Vladimir Yelizarov

Zilver had zijn moment een paar jaar geleden, en het is niet moeilijk te zien waarom. Ga voor deze throwback-tint als je iets edgy en toch draagbaars wilt. Het is perfect als je echt een statement wilt maken.

Er zijn zoveel geweldige haarkleuren voor zwarte vrouwen trending voor 2021. De opties kunnen overweldigend zijn, maar we weten dat je iets perfects zult vinden!