16 Beste geschoren kapsels voor zwarte vrouwen

Op dit moment hebben we een lichte obsessie met geschoren kapsels voor zwarte vrouwen. Hoewel er comfort is in het hebben van lang haar, omdat je het op een aantal manieren kunt stylen, is er iets heel bevrijdends en leuks aan korte kapsels. Of je het nu gelooft of niet, je kunt het uiterlijk van je geschoren kapsel bijwerken om leuke, frisse en nieuwe stijlen te creëren en we hebben het bewijs.

Blader door deze galerij om te zien hoe je een van deze geschoren kapsels voor zwarte vrouwen kunt trekken, of je nu gaat voor een buzzcut, een pixie met een undercut of een zijgeschoren look.

1. De Kale Scheerbeurt

geschoren kapsels voor zwarte vrouwen: kaal scheren
Durf bloot te gaan met je haar.

Ga helemaal voor de geschoren look met deze kale stijl. Er is niets bevrijdender dan voor deze kale stijl te gaan. Als je besluit om met deze scheerbeurt te gaan, probeer dan om wat strakke lijnen op je voorhoofd te vragen voor een frisse en scherpe afwerking. Deze lengte is perfect als je klaar bent om alle lengtes aan te nemen als of wanneer je ervoor kiest om het uit te laten groeien!

2. Blonde scheerbeurt

geschoren kapsels voor zwarte vrouwen blonde scheren
Maak het blond en gedurfd. Foto credit: Craig Alexander

Alleen omdat je je haar hebt geschoren, betekent niet dat je uiterlijk geen kleur kan hebben. Ga gedurfd met een platinablonde haarkleur om je look te laten opvallen. Het toevoegen van een platina of lichtere kleur over donkere wortels is serieus trending dit seizoen, en het is gemakkelijk te zien waarom.

Houd je baby krullen gelukkig door te wassen met een duo zoals SheaMoisture Moringa &Avocado Power Greens Shampoo en Conditioner.

3. Blauwe Mohawk

geschoren kapsels voor zwarte vrouwen: blauwe mohawk
Ga met het blauw.

Ben je het beu om dezelfde mohawk-stijl te dragen, maar wil je er nog niet vanaf? Update het met een leuke haarkleur. Het toevoegen van slechts een paar blauwe accenten is een geweldige manier om een donkerdere kleur op te spelen en dimensie toe te voegen. Kleur hoeft niet ongelooflijk gewaagd te zijn en in je gezicht, soms is alleen wat accenten meer dan genoeg. Bovendien houdt iedereen van een blauwe tint, toch?

4. Dreads en een Shave

geschoren kapsels voor zwarte vrouwen
Hoe cool is dit kapsel? Foto credit: Craig Alexander

Dit is een look die je zeker moet toevoegen aan je lijst met geschoren kapsels voor zwarte vrouwen! Je kunt het beste van vele werelden krijgen met dit kapsel. Deze dreadlock en side shave is alles wat je nodig hebt voor een gedurfd kapsel.

5. Super Kort scheren

geschoren kapsels voor zwarte vrouwen close shave
Ga kort, nu korter. Foto credit: Craig Alexander

Houd je scheerbeurt extra kort voor een stijl die je onderscheidt van de rest. Deze snit is gemakkelijk te onderhouden en vereist geen styling. Het enige onderhoud dat deze lengte nodig heeft, is af en toe een trimbeurt. Wat kan er beter?

6. Krullende Mohawk

geschoren kapsels voor zwarte vrouwen: krullen
Een schattige natuurlijke stijl voor krullende meisjes.

Maak gedefinieerde was- en gastijlen op je mohawkkapsel. Een mohawk is een geweldige look om je scheerbeurt te geven, omdat het meer textuur toevoegt en je in staat stelt om een stijl te creëren met je natuurlijke textuur. Je kunt je scheerbeurt en je volumineuze krullen laten zien, allemaal in één blik.

Als je op zoek bent naar krullen zonder de crunch, gebruik dan Suave Professionals Define &Shine Serum Gel | om je haar te stylen.

7. Uitgekamde Krullen met Undercut

geschoren kapsels voor zwarte vrouwen: uitgekamde krullen
Borstel je krullen uit voor een unone look.

Verander je gekrulde ondersnijdingsstijl en creëer deze donzige geborstelde look. Gebruik een ontwarringsborstel om je krullen voorzichtig los te maken en zet in met een glansspray.

SheaMoisture Pruik &Weave Tea Tree &Bernagie Zaad Olie Shine Spray is een geweldig product om te gebruiken om je stylingproces af te ronden. Deze spray voegt een glanzende glans toe, zonder olieachtig, vettig gevoel.

8. Lang golvend haar met ondersnijding

geschoren kapsels voor zwarte vrouwen: lang haar
Je kunt deze look op meer dan één manier dragen.

Als je op zoek bent naar geschoren kapsels voor zwarte vrouwen met lang haar, dan is dit jouw keuze. Wanneer je de geschoren kant van je haar wilt verbergen, kun je je haar gewoon omdraaien om het te verbergen. Voeg toe aan het plezier van deze look door te gaan voor een leuke kleurovergang, zoals de populaire ombre-stijl.

9. Geschoren met zijdeel

geschoren kapsels voor zwarte vrouwen: zijdeel
Speel met dat vastgoed.

Het zit hem allemaal in de details! Voeg een zijdeel toe om een leuk detail aan je look te geven. Soms is het toevoegen van één strakke lijn in het midden van je stijl alles wat nodig is om het naar een hoger niveau te tillen. We raden aan om te beginnen met een strakke lijn voordat je naar andere geschoren ontwerpen gaat, gewoon om er zeker van te zijn dat je het leuk vindt.

10. Pixie Ondersnijding

geschoren kapsels voor zwarte vrouwen: pixie undercut
Voeg een edgy look toe aan je pixie cut.

Creëer een edgy look met je pixie door een undercut toe te voegen aan je look. De undercut is een klassieker die gemakkelijk naar een hoger niveau kan worden getild met een combover-pixie hybride lengte bovenop.

Recreëer deze strakke stijl met behulp van Dove Versterkte Texturen Definiëren N ‘Moisture Styling Gel.

11. TWA met een subtiele side shave

geschoren kapsels voor zwarte vrouwen twa
Geef je TWA een subtiele side shave. Foto credit: Roisin Murphy

Ga voor een verfijnde look met een teeny-weeny afro en een subtiele side shave om de uitstraling van meer volume te creëren. Deze look is strak en toch vol en perfect voor elke gelegenheid.

12. Nauwelijks daar

geschoren kapsels voor zwarte vrouwen nauwelijks aanwezig
Ga voor het nauwelijks geschoren kapsel. Foto credit: Kim Carpenter

Net als bij de volledige scheerbeurt, is een nauwelijks aanwezige snit perfect voor het meisje dat klaar is om alles te dragen. We houden ervan hoe er nog steeds kleur en textuur te zien is op deze lengte, maar er is geen styling vereist! Merk op dat deze lengte nog steeds af en toe shampoo vereist en vergeet niet om je hoofdhuid ook wat liefde te tonen.

13. Vet patroon

geschoren kapsels voor zwarte vrouwen gedurfd patroon
Voeg een vet patroon toe om je snit te personaliseren. Foto credit: Jakayla Toney

Wanneer je klaar bent om je geschoren kapsel naar een hoger niveau te tillen, moet je een gedurfd patroon proberen. Het toevoegen van enkele statement lijnen zorgt voor beweging in je stijl en een geheel nieuwe houding ten opzichte van je look. Experimenteer met je kleur en ontwerp om jezelf een aangepaste stijl te geven.

14. Half scheren

geschoren kapsels voor zwarte vrouwen half scheren
Voeg dimensie toe met een halve scheerbeurt. Foto credit: Gabrielle Henderson

Een andere manier om je textuur en stijl volledig te veranderen, is door te gaan voor een halve scheerbeurt in het midden van je hoofd. Deze scheerstijl ziet er geweldig uit als je totale lengte om te beginnen niet te lang is. Het zorgt ervoor dat de verschuiving natuurlijker aanvoelt, maar voegt over het algemeen nog steeds een groot contrast toe.

15. Blauwe Krullen

geschoren kapsels voor zwarte vrouwen blauwe krullen
Voeg er wat blauw aan toe. Foto credit: Cassandra Hamer

Als je een leuke kleur wilt toevoegen, is dit je teken om ervoor te gaan. Zwart haar met blauwe punten is een belangrijke kleurencombinatie die trending is. Het blauw speelt perfect af van donkere wortels en is een ongelooflijk draagbare maar toch heldere tint.

16. Baby Haarlengte

geschoren kapsels voor zwarte vrouwen babylengte
Een schattige lengte om te proberen na het scheren van je stijl.

We weten dat deze lengte geen geschoren kapsel is, maar het komt van een lengte die ooit was! Deze baby haarlengte ziet er het beste uit als het op natuurlijke wijze is gegroeid uit een geschoren stijl, in plaats van geknipt door een stylist. We houden van deze schattige lengte en het zien van die frisse haren die zo ver zijn gekomen sinds de tijd dat ze voor het eerst werden neergemaaid.

Dat zijn enkele van onze favoriete geschoren kapsels voor zwarte vrouwen! Ze zijn allemaal gedurfd en toch draagbaar en helemaal on-trend voor dit seizoen. Veel stylingplezier!