16 Betoverende lange bruine kapsels en kapsels

Lang bruin haar is tegenwoordig een van de meest populaire kleuroplossingen voor vrouwen. Geen wonder dat veel beroemdheden experimenteren met een breed bruin haarkleurenpalet. Ze proberen nieuwe kapsels om hun bruine lokken in het beste licht te presenteren. Dus, als je op zoek bent naar nieuwe haarideeën voor bruin haar op het gebied van kleur en styling, laat je dan inspireren door de looks van de meest adembenemende brunettes ter wereld!

Kapsels en kapsels voor lang bruin haar

#1: Diep donkerbruin haar

Victoria’s Secret engel Adriana Lima verft haar licht golvende haar in een donkerbruine tint om haar gebruinde huid en felblauwe ogen te accentueren. Deze kleur zorgt ervoor dat haar haar er dikker uitziet en voegt het extra schittering toe. Vergeet niet om speciale verzorgingsproducten te gebruiken voor geverfd haar om de frisheid en verzadiging van uw haarkleur te behouden.

donker lang bruin haar

Anton Oparin /Shutterstock.com

#2: Gelaagd haar met gouden koperen balayage highlights

Schoonheid Megan Fox heeft de opzichtigheid van haar lange donkerbruine haar versterkt met felle accenten. Deze zorgden voor wat extra volume van Megan’s gelaagde lokken en verhoogden hun dikte. Laten we aannemen dat je van het effect houdt, maar voordat je de look dupliceert, moet je ervoor zorgen dat het iets is dat jou persoonlijk zal worden. Merk op dat lichte verticale accenten rond je gezicht, het visueel breder maken.

gelaagd kapsel met koperen highlights

Jaguar PS / Shutterstock.com

#3: Asymmetrisch kapsel voor lichtbruin haar

Als je vandaag geen zin hebt om een casual smakeloos kapsel te rocken, maar je hebt geen afspraak gemaakt met je stylist, dan is er een uitweg. Met een beetje geduld en een krultang kun je jessica alba’s chique asymmetrische downdo bereiken. Maak een zijscheiding, krul je lokken met een krultang met grote loop en laat ze bezinken in zachte golven. Fix het resultaat met haarspray.

lang bruin haar met highlights

Jaguar PS / Shutterstock.com

#4: Laconieke knoop voor palissander sloten

Australisch topmodel staat altijd in het centrum van het modenieuws. Miranda verrast haar fans met haar onberispelijke smaak in outfits en mannen. Zo draagt de vrouw van Orlando Bloom de laconieke bovenste knoop om haar prachtige gezichtsvorm te accentueren en de aandacht te vestigen op haar sierlijke halslijn en stijlvolle outfit. Kapsels voor lang bruin haar zoals deze zien er echt modieus uit!

bovenste knoop voor lang haar

DFree / Shutterstock.com

#5: Dreamy Curly Braid voor Mahonie Brown Locks

Elegante en exquise Eva Longoria heeft het publiek gefascineerd met haar eenvoudige maar charmante kapsel. Eva’s rommelige zijvlecht voegt flair van romantiek en zoete informaliteit toe aan haar look, terwijl haar pastelkleurige jurk de rijke toon van haar mahoniebruine haar accentueert. Een kleine vlechttip: als je een dikke volumineuze vlecht wilt bereiken, krul je je lokken voordat je vlecht.

gevlochten lang bruin haar

Andrea Raffin /Shutterstock.com

#6: Stijlvol golvend kapsel

De tedere en delicate Franse actrice Marion Cotillard demonstreert haar elegante en vrij discrete bruine kapsel. Marion’s lokken worden naar de rechterkant geveegd en haar bovenste slot is gekruld in de prachtige “Hollywood-golf”. Zo’n heerlijk glad kapsel met een retro touch is een vondst voor een romantisch diner of een andere speciale gelegenheid.

golvend kapsel voor brunettes

Everett Collectie /Shutterstock.com

#7: Provocerende Downdo voor Amber Brown Locks

De zangeres weet zeker haar fans te betoveren en onvoorspelbaar te blijven. J Lo strijkt haar lokken terug en fixeert het resultaat met gel. Dit eenvoudige product is ideaal voor het sexy effect van nat haar. Wat een makkelijke en prachtige kapseloplossing voor een nachtclub!

lang bruin kapsel met nat effect

Helga Esteb /Shutterstock.com

#8: Netjes Meisjes kapsel

Lange bruine kapsels zoals deze zullen je karakteriseren als een schattig bescheiden meisje. Verzamel gewoon je bovenste lokken in een hoge pony en bevestig ze met een schattig lint. Het kapsel ziet er niet alleen super lief uit, het roept zoveel positieve emoties op!

half omhoog half dons kapsel voor meisjes

Helga Esteb /Shutterstock.com

#9: Elegante pony voor steil kastanjehaar

De jonge zangeres Selena Gomez blijft experimenteren met haar imago. Looks met korte, provocerende jurken en golvende updos veranderen die met elegante broekpakken en eenvoudige, minimalistische kapsels. De schattige slanke pony maakt Selena’s strenge look in het zwart ideaal compleet. Als je haar golvend is van de natuur, moet je het rechttrekken met stijltangen om de perfecte slankheid van Selena’s pony te bereiken.

slanke paardenstaart voor lang bruin haar

Jaguar PS / Shutterstock.com

#10: Pony met een Bouffant

Rommelige kapsels met een punk twist worden als stijlvol en modieus beschouwd. Scheid de kroonlokken van je lange bruine haar uit en kam ze terug van de wortels naar de middelste schacht. Strijk de bouffant aan de buitenkant glad en bevestig deze met bobby pins. Maak daarna een hoge pony en fix het resultaat met haarspray.

paardenstaart met een bouffant

s_bukley / Shutterstock.com

#11:Gepolijste bruine krullen met Ombre

Als je de ombre haartrend of een andere creatieve haarkleuroplossing draagt, probeer dan je lokken te krullen. Het werk van uw colorist wordt maximaal onthuld! Om de veerkrachtige en dichte krullen met highlights, zoals die van Salma Hayek, te bereiken, moet je wat mousse op je eerder gewassen haar aanbrengen en föhnen. Daarna kun je met een krultang overgaan naar de styling. De prachtige celebrity krullen zoals op de foto zijn gegarandeerd!

krullend lang bruin kapsel met ombre

Featureflash /Shutterstock.com

#12: One Level Kapsel met Bangs

Dit kapsel voor lang bruin haar is erg populair onder vrouwen en meisjes. Omdat het pretentieloos is in onderhoud, dient het de beste basis voor gevlochten kapsels. Als u echter gewoonheid en extreme vlakheid wilt vermijden, moet u een creatieve haarkleuroplossing bedenken die bij deze snit past. Ombre zou een geweldig idee zijn.

lang kapsel met pony's

DFree / Shutterstock.com

#13:Lichtbruin gelaagd haar

Dit type kapsel wordt aanbevolen voor meisjes en vrouwen die hun uiterlijk willen opfrissen, met behoud van de lengte. De lichte lagen langs je gezicht upgraden je lange rechte kapsel en verlengen je nek. Als je een rond gezicht of scherpe jukbeenderen hebt, moeten je lagen onder de kin beginnen. Dergelijke lange bruine kapsels zullen je gezichtsvorm benaderen tot de gewenste ovaal.

gelaagd kapsel voor lang bruin haar

Everett Collectie /Shutterstock.com

#14: Gelaagd Medium Bruin Kapsel

Gelaagde kapsels zijn geliefd bij veel beroemdheden. Jennifer Aniston, Penelope Cruz, Natalie Portman, Mila Kunis en Cameron Diaz laten hun lokken regelmatig in laagjes snijden. En dit is natuurlijk geen volledige lijst van beroemdheden, die de voorkeur geven aan gelaagde kapsels voor lang bruin haar. We zijn niet verrast, want lagen zijn uitstekend geschikt voor steil en krullend haar. Dankzij gelaagdheid krijgen uw sloten extra volume en een geweldig gevoel van beweging.

medium gelaagd kapsel

Featureflash /Shutterstock.com

#15: Romantisch gelaagd kapsel met bangs

Kapsels voor golvend haar worden uitgevoerd in een eenvoudige schaar, zonder gebruik te maken van ingewikkelde technieken of methoden. Dit principe helpt je om de vorm van je kapsel langer te behouden en je lokken een meer natuurlijke uitstraling te geven met gladde krullen. Als je een prominent voorhoofd hebt, kun je dit corrigeren met knallen.

golvend lang bruin haar

DFree / Shutterstock.com

#16: Scherp gelaagd kapsel

Wanneer je haar uitgroeit, wordt het zwaarder en verliest het zijn mobiliteit en aantrekkelijkheid. Een knipbeurt met lagen, waarbij het verschil tussen het kortste en het langste slot aanzienlijk is, kan de situatie verbeteren. Zo’n kapsel verwijdert onnodig veel dik bruin lang haar en geeft het de plezierige veerkracht.

gelaagd kapsel voor dik haar

s_bukley / Shutterstock.com

Zoals je ziet, is het leuk om een brunette te zijn met lang bruin haar. Je kunt bruine tinten afwisselen, heldere strepen toevoegen, krullen maken of je lokken rechttrekken, experimenteren met gevlochten kapsels en gelaagde kapsels. Lange bruine haarstijlen geven je een geweldige kans om je imago radicaal te veranderen. En waar je ook voor kiest deze keer, wees er zeker van dat het zal veranderen om niet alleen de manier waarop je eruit ziet, maar ook je innerlijke wereld te verbeteren!