16 nieuwe manieren om golvende gordijnbangs te dragen

We praten hier veel over knallen en bespreken alles, van hoe je ze kunt laten groeien tot hoe je de juiste franje voor je gezichtsvorm kunt krijgen. Deze keer prijzen we de golvende gordijnbonken! Keer op keer hebben vrouwen met krullend of golvend getextureerd haar bewezen dat krullend haar en pony’s hand in hand gaan, ondanks wat velen geloven.

Bangs zijn een geweldige manier om je look een make-over te geven: ze zijn leuk, fris en gemakkelijk te stylen als je eenmaal je dagelijkse stylingroutine onder de knie hebt. Krullend haar op getextureerd haar of rechte pony’s gedragen op krullend haar zijn slechts een paar trendy manieren om plezier te hebben met een pony.

Om je te inspireren om een krullende pony uit te proberen, hebben we onze beste tips voor styling en het onderhouden van pony’s en looks verzameld om je volgende kapsel te inspireren.

meisje met volumineus Frans meisjeshaar
Omarm je natuurlijke volume met de look.

1. Vraag om een Dry Cut

Als je krullend haar hebt, is het geen verrassing dat je haar veel krimpt zodra het droogt. Vraag daarom je stylist om je pony’s te knippen terwijl je haar droog is. Dit zorgt voor een preciezere look en zorgt ervoor dat je de gewenste lengte krijgt. Niemand wil achterblijven met kortere knallen dan ze wilden, vooral de krullende meisjes die er zijn.

2. Droog haar aan de lucht of gebruik een diffuser

Om de vorm en integriteit van je krullen te behouden, gebruik je de diffuserbevestiging op je föhn. Plaats het mondstuk eronder (in de buurt van je uiteinden) naar boven gericht en wiebel op het haar totdat het volledig droog is. Herhaal dit met je pony en droog vanaf de uiteinden van het haar met het mondstuk naar boven gericht, zodat de krullen niet scheiden en pluizen.

3. Krijg je fringe iets langer aan de zijkanten

Het dragen van krullend haar met pony’s in een gordijnstijl of middendeel geeft je gewone kapsel een behoorlijke stijlupgrade. Het scheiden van gekrulde of golvende knallen in het midden opent je voorhoofd een beetje zonder af te zien van textuur. Door ze iets langer aan de zijkanten te houden, kunnen de ringetjes ook naadloos overvloeien in de rest van je spiralen.

4. Ga wenkbrauwlengte of langer

Omdat krullen de neiging hebben om je werkelijke haarlengte te verkleinen, is het het beste om je kapper te vragen om pony’s die bij de wenkbrauw of net iets er voorbij zijn geknipt. Het is een zeer flatterende (en veelzijdige) lengte en past bij de meeste krullende kapsels.

5. Ververs Fringe tussen wasbeurten

Bij het verzorgen van je knallen, moeten ze vaak worden opgefrist voor de rest van je haar. Om dit te doen, gebruiken we graag droogshampoo of opfrisserspray. Suave Hair Refresher Droogshampoo of TRESemmé Curly Refresher Leave-In Conditioner.

6. Krijg regular trims

Als er een bepaalde lengte en vorm is die je wilt behouden met je krullende haar met pony’s, moet je ongeveer elke 4-6 weken trims krijgen. Dit hangt af van hoe vaak je haar groeit. Je knallen zullen op deze manier echter een stuk beter beheersbaar zijn!

1. Shag & Bang

krullend haar bangs shag kapsel
Kies voor een runway-ready look zoals deze shag and bang mix. Foto credit: Indigitalimages.com

Als eerste hebben we de shag, deze haartrend heeft zijn opleving gemaakt en er is nu geen houden meer aan. Wat we leuk vinden aan deze moderne stijl is dat het op verschillende haartexturen kan worden gedragen, maar tegenwoordig is onze meest begeerde look met knallen op krullend haar.

Een stylingtip: zoek naar producten die de definitie verbeteren bij het stylen van je krullende pony’s, zoals Duif Krullen Definiërende Mousse. Op krullende shagkapsels helpen krulbepalende producten ook om de lagen in je snit te definiëren.

2. Straight Bang op Krullend Haar

krullend haar knalt op lang haar
Een leuke knal en krullende haarmix. Schakel het om en speel met verschillende variaties en texturen. Foto credit: Allyson Alapont

Hier is het ding over schoonheid: soms is het oké om de regels te overtreden! Deze straight-bang-and-curly-hair hybride heeft tonnen rand en persoonlijkheid.

3. Golvende gordijn krullende knallen

krullend haar knalt gordijn knallen
Geef je krullende knallen een leuk kiekeboe-effect met gordijnbangs.

Deze look is ideaal voor diegenen die van nature krullend haar met pony’s hebben, maar een hekel hebben aan hun pony recht in hun ogen of gewoon af en toe een nieuw stijlidee nodig hebben. Creëer een subtiel onderdeel om je knallen uit elkaar te spreiden. Gebruik een houdspray met een stevige greep, zoals TRESemmé Compressed Micro Mist Extend Hold Level 4 Hairspray, om je knallen op hun plaats te houden.

4. Volumineus krullend haar en knallen

volume met krullende haarstoten
Verhoog het volume met een big bang! Foto credit: Allyson Alapont

Meisjes met krullen houden van tijd tot tijd van een beetje volume. Geef je pony ook een beetje hoogte. Om een lift te creëren, was je je haar met een volumineuze was- en verzorgingssysteem. Gebruik vervolgens bij het drogen van vochtig haar gewoon je handen tijdens het diffuseren om de wortels op te tillen en het volume aan te moedigen.

5. Losse krullen, rechte knallen

krullend haar met ponyblond
Houd het strak en recht aan de voorkant en los en krullend aan de achterkant.

Een andere optie is om krullend haar met rechte pony’s uit te proberen. We graven het contrast tussen de strakheid van steil haar en het volume in de rest van je krullen. Om deze look te bereiken, verspreid je je haar zoals je normaal zou doen, maar concentreer je je op het recht uitblazen van je pony’s met een ronde borstel. Een kleine druppel van wat serum voegt een vleugje zachtheid en glans toe aan je nieuw rechtgetrokken pony’s.

6. Pin Up Your Bangs

krullend haar met bangs pin bangs
Verbeter je natuurlijke krullen en laat je pony’s hun ding doen.

En dan zijn er nog de dagen dat je gewoon je krullen van je gezicht wilt. Om te beginnen definieer je je krullen met wat mousse en speld je je knallen terug voor een volumineuze blik op de bovenkant van je manen.

7. Kort krullend haar en knallen

krullend haar met kort haar
Een krullende top en knallen? Ja, graag!

We houden van deze korte crop / bangs-combo die helemaal draait om gedefinieerde ringetjes. Zorg ervoor dat je wat mousse in je haar aanbrengt voor grip en definitie! Je kunt zelfs een natte borstel gebruiken terwijl je stijlt om wat extra dimensie aan je krullen toe te voegen.

8. Krullende Bob

krullend haar bangs bob kapsel
Wie zegt dat bobs alleen voor mensen met steil haar zijn? Foto credit: Indigitalimages.com

Voor een krullende haar- en knalstijl met iets meer lengte kies je voor een bobkapsel. Deze all-over krullende look, aangevuld met een golvende knal, is een super high-fashion manier om deze stijl te dragen. Deze stijl ziet er niet alleen geweldig uit in golvende gordijnbangs, maar ze zien er ook geweldig uit in full-on bangs.

9. Langer aan de zijkanten

langere krullende knallen
Probeer een look die langer is aan de zijkanten.

Houd je pony’s langer aan de zijkanten, zodat ze naadloos overvloeien in de rest van je haar. Dit is een geweldige manier om het er zachter uit te laten zien en niet zo hard. Een andere manier om deze zachte balans te creëren is met een mix van coördinerende hoogtepunten.

10. Wenkbrauwlengte

wenkbrauwlengte knallen
Ga voor een klassieke look.

Je kunt nooit fout gaan met een klassestijl als deze. Deze wenkbrauw-grazende knallen zijn perfect voor elke fringe newbie. De sleutel is om je knallen lager te snijden in plaats van hoger. Ook het snijden van je knallen in een hartvorm is een prachtige manier om golvende gordijnbangs in te lijsten.

11. Micro-bangs op krullend haar

micro bangs krullend haar
Zelfs micro bangs zijn een must-try!

Dacht je dat micro-bangs verboden terrein waren, alleen omdat je krullend haar hebt? Verkeerd! Deze stijl werkt op alle haartypes. Om een strakke look te creëren, föhn je je pony recht en voeg je een lichtgewicht olie toe, zoals Emerge Glow Off Olie Serum. Dit product helpt voeden en glanzen zonder het haar te verzwaren.

12. Volledige gekrulde knallen

stompe krullende knallen
Stompe knallen zijn niet verboden terrein met gekrulde strengen.

Omarm je krullen met een volle botte knal! Voor meer volume kies je je krullen uit met een gedetailleerde krulborstel. Deze look is vooral geweldig voor 3b-3c kapsels!

13. Blonde Krullende Knallen

blonde krullende knallen
Waarom niet blond worden?

Op zoek naar een nog dramatischer manier om je stijl te veranderen? Ga blond! Combineer je frisse kapsel met een onverwachte tint haarkleur om een belangrijk statement te maken. Rood en bordeauxrood zien er ook geweldig uit met deze stijl.

14. Zijdelings geveegde knallen

side swept curly bangs
Zijdelings geveegd zijn een geweldige stijl om mee te pronken!

Wil je je niet inzetten voor de full-on fringe? Kies in plaats daarvan voor side bangs. Dit is een geweldige manier om face-framing fringe te proberen zonder je volledig te committeren aan knallen. Het draait allemaal om het scheiden van je krullen als het gaat om het bereiken van deze look.

15. Dikke gordijn knallen

dikke gordijn knallen
Probeer een dikkere pony.

Spring aan boord van de curtain bang trend! Een kortere, dikke stijl als deze zal zeker alle jaren ’70 vibes afgeven. Throwback-stijlen en kapsels zijn tegenwoordig een rage en het opnemen van gordijnstoten in je look is een geweldige manier om in de trend te komen!

16. Piekerige knallen op krullend haar

piekerige krullende knallen
Kies in plaats daarvan voor een piekerige look.

Dus je houdt niet van een botte knal, maar wilt toch wat franje? Probeer in plaats daarvan piekerige knallen! Met deze lichte laag franje kun je meedoen aan de bangs-trend zonder je gezicht te overweldigen met een dikke franje.

17. Knallen met een Shag

krullende knallen met shag
Foto credit: @erikast.pierre

Combineer je knallen met een shag. Een shagkapsel is uitermate geschikt voor krullend haar. Kies voor een trendy look voor deze snit en combineer hem met piecey bangs. Fang bangs zijn een geweldige manier om deze look te bereiken.

18. Middelste gekartelde gekal

middelste splited bangs op natuurlijk haar
Omarm het middelste deel.

Omarm deze trendy afscheidsstijl door een middenstuk voor je look te kiezen. Dit kan je het uiterlijk geven van golvende gordijnknalen. Deze stijl is vooral geweldig voor naturalista’s die het uiterlijk van knallen willen zonder het extra snijden.

19. Gouden Afro Krullend Haar met Bangs

honingblond krullend haar en pony's
Verander je stijl met een warme tint.

Heb je het gevoel dat je een verandering in je uiterlijk nodig hebt? Probeer een warme gouden tint zoals deze om je krullen op te fleuren met krullende / golvende gordijnbonken. Deze stijl ziet er ook bijzonder goed uit op gekleurd haar!

20. Natuurlijke Bob

krullende afro met knallen
Kies voor een klassieke look als deze.

Je kunt nooit fout gaan met een klassieke stijl. Vraag je stylist om een cropped bob met knallen. Deze look laat je natuurlijke krullen prachtig zien.

Alleen omdat je krullend haar hebt, betekent niet dat je geen trending bang-stijlen kunt dragen. Of je nu voor het eerst fringe draagt of op zoek bent naar nieuwe manieren om je pony’s te stylen en te verzorgen, wij hebben je gedekt!