17 Vampier kapsels voor Halloween 2019

Halloween is nog maar een paar weken verwijderd, en als je een traditionalist bent, betekent dit snoepmaïs, hoektanden, nepbloed en heel veel plezier! Klassieke tropen die nooit nalaten het kind in ons allemaal naar boven te halen – vampiers, zombies, geesten, mummies – zijn altijd een geweldige keuze en zijn eigenlijk een welkome onderbreking van alle ironische, hipsterkostuums die tegenwoordig populair zijn. (Om nog maar te zwijgen van feesten als een kartonnen meme is zo’n gedoe!) En als je je verkleedt als een sexy, spookachtige bloedzuiger in je straatje ligt, wat is dan een betere manier om de lat hoger te leggen dan met een aantal geweldige vampierkapsels?

Als we trouw blijven aan de canon, zijn vampiers onsterfelijke, nachtkruipende wezens die een behoorlijke voorliefde voor bloed hebben (dus #thirsty!). Oh, en ze zijn ook zogenaamd prachtig en echt, echt verleidelijk – met een glorieuze, luxueuze haardos.

Omdat vampiers in de literatuur in het midden van de 18e eeuw op de voorgrond traden, worden ze meestal getypeerd met kapsels uit die tijd: lang, intens getint, krullend haar was de look van de dag, evenals groot haar geaccentueerd met enkele gotische accessoires, vaak met een rococo / barok tintje. Sommigen lieten hun haar plagen en volumineren tot een bijenkorf, vergelijkbaar met courtisanes en leden van het hooggerechtshof die schurkachtig werden. Andere vampierkapsels worden ook afgebeeld met stok-rechte strengen, die hebben bijgedragen aan de super-gaunt, hoekige esthetiek – het dichtst bij het kijken, weet je wel, ondoden. Klik door onze galerij voor een aantal belangrijke hoektand-tastische inspo!

Gekrompen Updo

vampier kapsels gekrompen updo
Neem een van de meest populaire recente trends op in je kostuum met een van onze favoriete vampierkapsels voor Halloween.

Ga helemaal los en investeer in een zwarte pruik of style je eigen haar in deze gekrompen updo voor een echt authentieke vampierlook. Gebruik een krimptang om je haar de juiste hoeveelheid krakkemikkige textuur te geven en trek het omhoog in een updo die onder het hoofddeksel van je kostuum zit. Spritz wat TRESemmé TRES Two Freeze Hold Haarlak op de afgewerkte look om het de hele nacht op zijn plaats te houden.

Zwoele Vlecht

vampier kapsels fishtail side vlecht
Deze omgekeerde fishtail is gemakkelijker dan hij eruit ziet en het is een van onze topkeuzes voor vrouwelijke vampierkapsels.

Heb je ooit geprobeerd een omgekeerde fishtail te maken? Vernieuw eerst je reguliere fishtail-vaardigheden met onze eenvoudige tutorial voor het maken van een fishtail-vlecht. Deze stijl is net zo eenvoudig als een klassieke fishtail, maar in plaats van de stukken van de vlecht over elkaar te trekken, wil je ze eronder trekken. Zet het uiteinde vast met een haarband en wikkel er een klein haarlokje omheen voor extra nagellak.

Goth en Punky

vampier kapsels hoge paardenstaart brunette
Trap het een tandje hoger met een hoge paardenstaart.

Om deze dramatische paardenstaart te creëren, voer je een dubbeltje-formaat hoeveelheid uit Nexxus Humectress Encapsulate Serum door je haar en borstel het door van de wortels tot de uiteinden. Gebruik je borstel om je haar in een hoge paardenstaart te kammen en vast te zetten met een haardas die bij je haarkleur past. Wikkel een haarlok van een centimeter rond de basis van de paardenstaart om de look af te maken.

Romantische golven

vampier kapsels lange golven brunette
Laat je golven hangen voor een van de meest sexy Halloween vampier kapsels op de lijst.

Gebruik de strandgolven aan het einde van de zomer goed en laat ze loshangen in romantische golven. Spritz Suave Professionals Texturizing Zeezout Spray over je lokken voor extra golf en lichaam.

Victoriaanse Updo

vampier kapsels lage knot brunette
Ga voor een vorstelijk en geloofwaardig laag broodje.

Als u op zoek bent naar een meer low-key optie, overweeg dan om te kiezen voor een vorstelijk uitziende lage bun. Maak een middendeel en verzamel je haar aan de achterkant van je hoofd in een paardenstaart. Wikkel de paardenstaart om zichzelf heen totdat deze volledig is opgerold en gebruik vervolgens bobby-pinnen om hem op zijn plaats te pinnen.

Achterovergebogen Bouffant

Vampier kapsels: All Things Hair - IMAGE - bruin haar Halloween 2016 haar ideeën
Groot haar = grote schrik! Krediet: Instagram.com/madlen_makeup

Gedurfd, bouffant-stijl haar is al geruime tijd een hot runway en streetstyle trend, dus het is geen wonder dat vrouwelijke vampier kapsels ook deze stijlvolle ‘do! Onthoud wat ze zeggen: hoe groter, hoe beter! Krediet: @madlen_makeup

Tip van de redactie: Om deze spookachtige look na te bootsen, moet je gewapend zijn met een plagerige kam en wat Suave Extreme Hold Aerosol Haarlak. Blijf backcombing en spritzen totdat je volumineuze lokken hebt om voor te sterven!

Retro Flapper

vrouw met een flapper meisje geïnspireerde look met een gevederde hoofdband en rode ogen
De chicste vampier in de stad! Krediet: Instagram.com/sashalaboy

Wil je deze Halloween de retro-route volgen, maar wil je toch alle andere feestgangers bang maken? Kies dan voor een van de vele op flappers geïnspireerde vampierkapsels?

Sinds de jaren 1920 trending zijn, zijn we geobsedeerd door dit feestklare kapsel, en het werkt toevallig verbazingwekkend goed wanneer het een vampirische draai krijgt. Halloween vampier kapsels worden echt niet verfijnder dan dit! Krediet: @sashaslaboy

Dodelijke vlechten

Vampier kapsels: All Things Hair - IMAGE - vlechten Halloween 2016 haar ideeën
Ga vlechten, voor getextureerd haar met een enge twist! Krediet: Instagram.com/hairbybiancaxx

Als vervlogen ‘do’s niet jouw ding zijn, wat dacht je dan van het dobberen in een aantal spookachtige gevlochten vampierkapsels? Style je rommelige manen in een half-up, half-down kapsel, maak vervolgens een paar kronkelige slangenvlechten en plaats ze willekeurig rond je manen. Voor extra effect weef je je vlechten door elkaar om de indruk te geven dat je vlechten leven en ssslithering! Krediet: @hairbybiancaxx

Tip van de redactie: Om je vlechten meer grip en textuur te geven, bereid je je haar voor met een spritz van TRESemmé Volumizing Droogshampoo. Dit helpt je vlechten om op hun plaats te blijven, terwijl je je sloten ook veel stuitervolume geeft.

Verleidelijke Krullen

Vampier kapsels: All Things Hair - IMAGE - bruin haar krullen golven Halloween 2016 haar ideeën
Zwoele golven en nepbloed voor de griezeligste vampier in de stad! Krediet: Instagram.com/francescakmakeup

Als de bovenstaande stijlen te huiveringwekkend zijn voor je smaak, maak je dan geen zorgen, want je kunt altijd gaan als een sexy (maar bloederige) vampier. De beste manier om je slachtoffers in de val te lokken is immers om ze te verleiden met betoverende vampierkapsels voor Halloween! Krediet: @francescakmakeup

Blauwe Lokken

vooraanzicht van een vrouw met donkerblauw vampierachtig haar
Pruik: must have. Spider: optioneel. Krediet: Instagram.com/vivi_ciciliato

Als je op zoek bent naar Halloween vampierkapsels met een dosis kleur, zijn deze dodelijke lokken precies wat je zoekt! Maar als je niet dapper genoeg bent om daadwerkelijk in die microrand te knippen en je haar een glorieuze tint elektrificerend blauw te verven, pak dan een pruik en je bent goed om te ghoul! Krediet: @vivi_ciciliato

Kakelende Krullen

afbeelding van een vrouw met donker, lang golvend haar
Stuiterende krullen voor je meest glam vamp look tot nu toe. Krediet: Instagram.com/moamurderess

Dus je hebt besloten dat je wilt dat je lokken er geweldig uitzien deze Halloween, wat één ding betekent: je moet kiezen voor vampierkapsels die straalt glamour uit. Denk aan grote, slanke, springerige krullen voor het ultieme in vampier-glam ‘do! Krediet: @moamurderess

Widow’s Peak

afbeelding van een vrouw met weduwe piekkapsel
Pak je eyeliner en ga kleuren! Krediet: Instagram.com/josuecjr

Gooi het terug naar de originele vampier in de stad (Graaf Dracula) met vampierkapsels die het klassiek houden! Als je een schare hand bent met een eyeliner, zal de pieklook van deze weduwe je medefeestvrienden versteend achterlaten! Krediet: @josuecjr

De Blonde Vampier

vooraanzicht afbeelding van een vrouw met lang blond haar - vampier kapsels
Meng de look met lange blonde lokken. Krediet: instagram.com/muadallas

Als je dacht dat blonde vampiers het spul van make-believe waren, denk dan nog eens goed na! Nu kun je je vampierkapsels voor Halloween mixen door te experimenteren met lange blonde lokken.

Houd de outfit donker en dodelijk, en de make-up zwoel, voor een spookachtige draai aan de vamp-look. Ga opzij, Goldy Locks…. Krediet: @muadallas

Kleine Rode Vampier-capuchon

vrouw die een cape draagt met lang donker, golvend haar - vampierkapsels
Ga voor donkere strakke lokken, voor je meest sultry vampier kapsel nog! Krediet: Instagram.com/looksby_liz

Vrouwelijke vampierkapsels die eng zijn en verleidelijk? Bij ons zit je goed! Krul de lengtes van je haar voor een tuimelende, zwoele finish en je zult al snel een duivelse look hebben waar je dol op zult zijn. Pak nu je cape, trek je beste ossenbloed-tint lippy aan en trek je vampierkap op! Krediet: @looksby_liz

Tip van de redactie: Voor krullen die de hele nacht zullen duren, breng je een royale mist van de Dove Style en Care Extra Hold Haarlak over je hele haar om de look af te maken.

Roze Haar

Aziatisch meisje met geverfd roze haar dat buiten staat
Denk deze modemaand aan roze. Krediet: indigitalimages.com

Als je dacht dat roze haar alleen voor eenhoorns was, zou je het mis hebben! Hoewel deze ‘do’ misschien mooi is, ben je in combinatie met vampiermake-up en donkere, griezelige kleding de meest huiveringwekkende meid in de club.

Balayage Babe

afbeelding van een vrouw met donker haar en dip geverfde blonde uiteinden - vampierkapsels
Balayage ontmoet vamp chic… ik hou van dit vampierkapsel! Krediet: Instagram.com/cristina_barsan

Wie zei dat Halloween-vampierkapsels niet ook trendy kunnen zijn? Wij niet! Houd je lokken er oh-zo mooi en een beetje edgy uit door donkere lokken en blonde punten te combineren. Perfect! Krediet: @cristina_barsan

Witte Lokken

vooraanzicht van een vrouw met lang wit haar, half omhoog, half omlaag - vampierharen
Wit haar en rode wimpers, laat deze look knallen! Krediet: Instagram.com/foxytrash

Als je je avontuurlijk voelt deze angstnacht, waarom zou je dan niet je haar wit spuiten en je klaarmaken om hoofdbochten te maken? Werk je lokken in een half-up bijenkorf en team met felrode wimpers (en een beetje verplicht bloed), voor een enge Halloween ‘do! Krediet: @foxytrash

De beste vampierkapsels zijn die welke in de eerste plaats passen bij het kostuum dat je draagt. Kies een specifiek tijdperk – middeleeuwse, Victoriaanse en recente popcultuur vampier-iteraties hebben allemaal kleine verschillen, dus het beste om onderzoek te doen naar het archetypische uiterlijk van de periode waarin je je verkleedt. Pas vervolgens alle kleine details aan om te passen, of het nu super-backcombed haar is of een gevederd haaraccessoire. Zit je nog steeds vast? Bekijk onze quiz hieronder om te zien welke vampierkapsels jij het leukst vindt. Veel plezier met jagen!