2 verborgen vlechttrends om het kapsel dit seizoen bij te werken

Wat snelle en gemakkelijke vlechtkapsels betreft, haalt de verborgen vlecht (aliassen: de kiekeboevlecht, festivalbabyvlecht of “verveeld in Algebra-klasse” vlecht) topscores. Het is een populair add-on kapsel dat we allemaal kennen, en het is een slanke manier om de innerlijke boho babe van elke gal naar voren te brengen die net is belemmerd door de dingen van het leven, zoals kledingvoorschriften op kantoor en, nou ja, algemene volwassenwording. Het is iets dat bijna elk ander kapsel kan upgraden en injecteren met wat persoonlijkheid, zonder zoveel te doen! En het feit dat het zo onopvallend in je gewone haar zit, waarnemend zoals gewoon haar, maar echt Niet? Genie!

De verborgen babyvlecht is een van die vlechtkapsels die je look naar een hoger niveau kan tillen zonder overboord te gaan. En de schoonheid van deze look is hoe veelzijdig het is waar je het op steil of golvend haar kunt rocken. Om je te helpen meedoen aan deze easy braided hair trend, delen we twee manieren om de verborgen vlecht te rocken in onze eenvoudige tutorial. Lees verder en veel plezier met deze onverwachte gevlochten look.

1

Stap 1

Begin met schoon haar.

Shampoo en verzorg het haar met een volumineuze was- en verzorgingssysteem zoals TRESemmé 24 Hour Body Shampoo en TRESemmé 24-uurs lichaam Conditioner voor dat veelbetekenende vers gewassen pluisje. Veel van deze kleine, gevlochten kapsels hechten (en zien er beter uit) op schoon, voller uitziend haar.

verborgen vlechthaar tutorial: schoon haar

2

Stap 2

Bereid haar voor met een detangler.

Voor haar dat los moet blijven, bereid je je haar voor met een leave-in conditioner. Deze producten helpen droge strengen te hydrateren en eventuele knopen te ontwarren, en helpen kroezen op afstand te houden.

verborgen vlecht haar tutorial: gebruik een detangler

3

Stap 3

Föhn je haar.

Gebruik een ronde stylingborstel om je te helpen je haar recht te föhnen en in neerwaartse richting te bewegen met zowel de borstel als het mondstuk. Voor een flirterige aanraking maak je een kleine salto aan de uiteinden door de borstel over het haar te krullen en naar je toe te richten.

verborgen vlecht: föhn je haar

4

Stap 4

Droog alle secties af.

Zorg ervoor dat alle delen van je haar volledig droog zijn.

verborgen vlecht tutorial op steil haar

5

Stap 5

Trek je secties.

Neem drie kleine secties aan de door jou gekozen kant voor een basis driestrengs vlecht. Voor een echt kiekeboe-effect kies je een slot op een onverwacht gebied, zoals het midden van je hoofd.

verborgen vlecht tutorial: maak je vlecht

6

Stap 6

Maak een driestrengs vlecht.

Vlecht je haar met behulp van een eenvoudige driestrengstechniek. Begin een centimeter vanaf de wortel en ga naar beneden totdat je de uiteinden van je haar bereikt.

verborgen vlecht tutorial: maak een driestrengs vlecht

7

Stap 7

Veilig met een haarband.

Werk je vlecht af met een kleine haarband aan de uiteinden, of als je textuur of strengdikte het aankan (of als je op zoek bent naar een los, dreadlocked effect), gewoon een beetje plakkerig haarwax. Klaar!

verborgen vlecht tutorial: veilig met een haardas

Look 2: Verborgen vlecht op golvend haar

verborgen vlecht tutorial op golvend haar
Golfen met een vlechtcombo kan nooit fout gaan. Foto credit: Suzanne Cohen Fotografie

Stap 1: Was en verzorg je haar.

Gebruik een hydraterende shampoo en conditioner voor je golvende of krullende haar. Dit zorgt ervoor dat je wat vocht terugbrengt in je lokken, waardoor het glad en handelbaar blijft voor je gevlochten kapsel.

Stap 2: Droog je haar.

Droog je golvende haar aan de lucht of droog het met een diffuser. Zorg ervoor dat het minstens 90% droog is voordat je aan je vlecht begint.

Stap 3: Verbeter je golven.

Breng wat mousse aan in je haar om de textuur van je golven te verbeteren, zoals Suave Eenvoudig Gestileerde Flexibele Definitie Wave Mousse. Deze formule zorgt er niet voor dat je haar plakkerig en zacht aanvoelt, omdat je nog steeds een aanraakbaar volume scoort.

Stap 4: Vlecht je haar.

Zoek uit waar je je verborgen vlecht wilt plaatsen. In dit geval hebben we het voorste deel van het haar afgesneden om een diep zijgedeelte te creëren en vervolgens te vlechten. Het geheim van de 3D-textuur van deze stijl is het creëren van een Nederlandse vlecht en het trekken van de stukjes haar onder, in plaats van over, terwijl je weg beweegt van je deel en naar je oor gaat, waar je kunt stoppen met het toevoegen van haar en afwerken met een gewone driestrengs vlecht. Maak deze stijl af door het uiteinde van de vlecht onder een laag haar naar de achterkant van mijn hoofd te spelden. Wanneer je vlechten klaar is, spuit je wat van Dove Style +Care Compressed Extra Hold Haarlak door je hele haar om ervoor te zorgen dat je stijl op zijn plaats blijft, zonder dat je haar knapperig aanvoelt.

Volg ons meer dan @AllThingsHairUS voor meer haartips en -trucs!