20 adembenemende gedeeltelijke Balayage kapsels

Een gedeeltelijke balayage is een kleurtechniek uit de vrije hand, waarbij u hoogtepunten alleen op specifieke gebieden aanbrengt in plaats van op het hele hoofd – over het algemeen de bovenste laag of gewoon rond het gezicht. Laten we de beste voorbeelden van deze trend bekijken!

Het voordeel van gedeeltelijke Balayage

Er zijn veel redenen waarom men een gedeeltelijke boven een volledige balayage zou kiezen. Een daarvan is dat er niet zoveel bleekmiddel bij betrokken is, wat minder potentiële schade aan je prachtige lokken betekent. Dit maakt het een slimme optie voor mensen die hun haar nog nooit eerder hebben gekleurd, maar die trendy look willen bereiken.

Een andere reden is dat minder highlights ingetogen kunnen zijn, omdat er meer van je natuurlijke haar doorschijnt. Je kunt spelen met heldere en ongewone tinten zonder dat ze je kapsel overweldigen.

#1: Subtiel en golvend gedeeltelijk Balayage Haar

Bij het overwegen van een volledige balayage versus gedeeltelijk, is een ding om te beslissen wat voor soort impact je wilt dat je stijl maakt. Probeer je moedig of meer ingetogen te zijn? Door je niet te committeren aan een standaard balayage, geef je jezelf echt de kans voor een heel subtiele, maar toch opmerkelijke, verandering in je kapsel.

#2: Brunette met lichtbruine highlights

Highlights zijn een mooie manier om diepte toe te voegen aan donker haar. Als je een meer natuurlijke look wilt of je haar niet wilt beschadigen met te veel bleekmiddel, geeft het kiezen voor de instap balayage je het beste van twee werelden. Neem je lokken gewoon een tint of twee lichter voor een frisse look.

#3: Bruin haar met zachte haarverf

Wanneer u gedeeltelijke of volledige hoogtepunten overweegt, moet u denken aan onderhoud. Met volledige highlights moet je ervoor zorgen dat je haar gehydrateerd is en dat alles er natuurlijk uitziet als je haar uitgroeit. In het geval dat het slechts gedeeltelijk is, zal er niet zoveel kleurstof zijn, en wanneer je lokken uitgroeien, zullen de lichtere strengen eruit zien als zonovergoten lokken.

#4: Lange bruine lokken met gedeeltelijke hoogtepunten

Een gedeeltelijke balayage hoeft niet altijd de bovenste laag te zijn. Soms, als uitzondering, kun je ze op de onderlaag hebben en ze zullen een aangename verrassing zijn wanneer ze door je krullen of golven heen te zien zijn. Zie de hoogtepunten als verborgen schatten.

#5: Karamel en Kaneel Hoogtepunten

Kruid bruin haar met kaneel- en karamelkleurige accenten. Verspreid over donkere lokken, zullen ze een weelderige mix van kleuren creëren. Met alleen de bovenste laag haar gekleurd, accentueert het echt het contrast tussen donkere wortels en de lichtere tinten – en het is een sexy look. De gemiddelde lengte houdt het totale beeld eenvoudig maar toch chique.

#6: Blonde Balayage op Brown Locks

Bij een gedeeltelijke balayage zitten highlights vaak net op de bovenste haarlaag. De lichtere strepen zijn prachtig gemengd wanneer je je haar in beachy golven draagt. Als bonus geven die losse golven je manen onweerstaanbaar lichaam en beweging.

#7: Bob met Gedeeltelijke Balayage

Gedeeltelijke balayage highlights werken goed op een breed scala aan haartexturen, waaronder Aziatisch haar, dat notoir donker en recht is. Slechts een paar chocoladeachtige highlights die het gezicht opfleuren en je uiteinden accentueren, geven je dagelijkse bob een stijlvolle boost.

#8: Bruin-tot-Blond Lage Balayage

Contrastrijke highlights op donker haar knallen echt en maken een statement. Wanneer het slechts een semi balayage is, hoeft u zich geen zorgen te maken over veel schade aan uw strengen. U kunt dus profiteren van een trendy tint, met behoud van gezond haar. Het is een win-win.

#9: Schokkerige snit met gemengde highlights

Een gedeeltelijke balayage is een stijlvolle coif om naar toe te gaan als je je steil haar wilt opfleuren. Rommel met platina highlights en warme bruintinten op middellang haar voor een onverwacht kapsel. Om het nog dramatischer en gedurfder te maken – zonder overboord te gaan – overweeg dan een schokkerige snede met twee lagen. De look is helemaal edgy en modern.

#10: Lang zwart haar met bruine highlights

Gedeeltelijke balayage highlights op zwart haar zijn de manier om te gaan wanneer je de monotone look van een donkere manen wilt doorbreken. Het mooie van slechts gedeeltelijke hoogtepunten ligt in hun eenvoud. Een kastanjebruine kleur vult zwart goed aan, terwijl het niet te gewaagd is. Het voegt precies de juiste hoeveelheid contrast toe.

#11: Lang bruin kapsel met blonde highlights

Er is niet veel voor nodig om een langharige brunette er prachtig uit te laten zien. Maar als het moet, zal zoiets eenvoudigs als rommelige barrel curls in combinatie met blonde en karamel highlights de truc doen. Met de beperkte hoogtepunten laat het onderstaande model zien dat minder meer is.

#12: Roodharige Semi-Balayage

Maak je rode haar nog dynamischer door slechts een paar natuurlijk ogende blonde h toe te voegenighlights. Als u wilt weten hoe u een gedeeltelijke balayage moet doen, hoeft u alleen maar kleurstof aan te brengen op reserve delen van het haar en het in folie te wikkelen. Zorg ervoor dat je de kleurstof alleen op de bovenste haarlaag aanbrengt voor dat subtiele effect. Volg de aanwijzingen op de doos van het product om te bepalen hoe lang u het moet laten zitten.

#13: Platinum Blonde Balayage Hoogtepunten

De gedeeltelijke balayage is een leuke manier om je donkerblonde lokken lichter te maken zonder je te committeren aan een volledig gebleekt uiterlijk. Platina highlights zullen je gezicht opfleuren en wat visuele intriges brengen in golvende lokken. Voeg lagen toe aan de onderkant van het kapsel om een vollere look aan je do te geven.

#14: Bruin gesneden met gezichtsframestrepen

Plaatsing is de sleutel bij het kiezen voor gedeeltelijke hoogtepunten. Je moet ervoor zorgen dat ze op een manier worden geplaatst die flatterend is voor je gezichtsvorm en haarkleur. Bij medium bruine tinten ziet het er altijd mooi uit als je de lichtste tinten aan de voorkant hebt. Het trekt de aandacht niet alleen naar je haar, maar ook naar je gezicht.

#15: Gekruld kastanjebruin haar met highlights

Tijd voor verandering? Gedeeltelijke hoogtepunten kunnen je manen opwarmen. Breng je kastanjebruine haar in balans met een mix van iets lichtere en donkerdere tinten om een multidimensionaal kapsel te creëren. Gebruik een 11/2″ krultang om losse loopkrullen te maken en borstel ze vervolgens uit voor die extra pit.

#16: Paars op zwart front hoogtepunten

Gedeeltelijke highlights zijn veelzijdig en kunnen op elke haarschakering werken, zoals te zien is op veel andere foto’s, zwart haar, is geen uitzondering. Zwart heeft zijn voordelen omdat het van nature een consistente tint is. Dat maakt het een perfect canvas voor gedurfde kleuren rechtstreeks uit de regenboog. Paars is een unieke maar stijlvolle optie.

#17: Bruin en Karamel Kapsel

Karamel en chocolade zijn een zoet duo, niet alleen als dessert, maar ook voor je haar. Je hebt geen vol hoofd van highlights nodig om een stijlvol effect te creëren. Strooi ze hier en daar om je bruine lokken tot leven te brengen.

#18: Curly Bob met Subtiele Balayage

Gedeeltelijke balayage highlights op kort haar zijn zo schattig. Omdat er niet veel lengte is om mee te werken, knalt de kleine kleur die je wel toevoegt echt op. Laat je stylist je wat stukjes en beetjes geven voor een piekerige bob die vol karakter is.

#19: Lang golvend kapsel met gedeeltelijke hoogtepunten

Zorg ervoor dat u regelmatig een diepe conditioneringsbehandeling op uw lokken gebruikt, omdat de highlights hun uiteinden kunnen uitdrogen. Hoewel, als je je haar donker houdt, zullen diepe highlights op nog diepere lokken niet zo’n probleem zijn.

#20: Losse golven met Balayaged Top Layers

Gebruik gedeeltelijke hooglichten om het verloopeffect van ombre na te bootsen. Bleek gewoon de uiteinden op de bovenste laag van je haar. Het voegt leuke kleur en dimensie toe zonder al te veel bleekmiddel. Je zult genieten van het beste van twee werelden. Maak je look af met losse golven voor een sexy textuur.

Gedeeltelijke balayage is net zo leuk als modieus, om nog maar te zwijgen van – volledig veelzijdig. Deze techniek van het aanbrengen van highlights werkt goed op elke haartextuur, en aangezien het minder haar verfest dan een gebruikelijke volledige balayage, wees niet bang om deze kleurbehandeling een kans te geven. Het is geweldig voor nieuwkomers om te kleuren en oude veteranen.