20 Beste Caesar-kapselideeën voor 2023

Als het gaat om een verscheidenheid aan kapsels, lijkt het misschien alsof de opties meestal voor vrouwen zijn. Bij nader inzien bieden herenkapsels en kapsels echter net zoveel variatie. Een van de oudste en meest populaire herensnitten is het Caesar-kapsel. Het was enorm populair in de jaren 90, en nu komt het terug, vermengd met andere trendy herenstijlen.

Opgewaardeerde Caesar Haircuts

Voor het geval je niet zo bekend bent met wat een Caesar precies is, is het over het algemeen een snit met een vierkante voorkant, bereikt met een korte horizontaal gesneden franje. Omdat het een kort kapsel is, flatteert het een verscheidenheid aan haartypen, wat een van de redenen is waarom het terugkomt als een onderhoudsarme stijl. Of je deze snit nu voor de allereerste keer wilt uitproberen of gewoon wilt experimenteren met de bijgewerkte versie, bekijk de volgende stijlen voor wat inspiratie.

1. Getextureerde Caesar Cut

Perfect voor jullie allemaal die liever een beetje meer rand aan je haar geven, deze Caesar-fade is funky en flatterend. Met het bovenste gedeelte dat zwaar getextureerd is, is de rest van de snit netjes en strak met zeer korte, vervaagde zijkanten.

2. Korte en nauwkeurige Caesar Cut

Hier is een geweldig voorbeeld van een klassieke Caesar. Het eigenlijke kapsel is zeer traditioneel, met een bijgesneden franje en korte zijkanten. Het opvallende van deze look zijn de strakke lijnen, perfecte hoeken en nette acicular textuur.

3. Getextureerde bovenkant, korte zijkanten

Omdat het relatief lang is aan de bovenkant, heeft het Caesar-kapsel dat hier te zien is de effen, extra korte zijkanten en getextureerde bovenkant, vinger gekamd naar het voorhoofd. Combineer het met een verzorgd gezichtskapsel en je krijgt een coole trendy look voor een hedendaagse dandy.

4. Caesar met vervaagde tempels

Een klassieke Caesar-stijl lijkt tegenwoordig misschien gedateerd en een toegevoegde fade is de gemakkelijkste manier om je favoriete snit op een nieuwe, eigentijdse manier te dragen. Je kunt gaan voor een tempelvervaging en deze combineren met een vervaagde hoek in je gezichtskapsel voor balans en een coole twist die niet zo duidelijk is, maar zal worden opgemerkt door iemand die aandacht heeft voor detail.

5. Caesar en 360 Golven

Hoe kun je anders je Caesar-kapsel upgraden? Zwarte mannen kunnen het combineren met 360 golven stijl om textuur toe te voegen aan de precisie cut. Wanneer je van nature krullend, golvend of kinky haar hebt, is het vinden van het juiste kapsel erg belangrijk omdat je iets nodig hebt dat je natuurlijke textuur aanvult. Deze golvende Caesar is een van de kapsels die er geweldig uitzien met getextureerd haar, omdat het werkt met je krullen / golven en niet ertegen.

6. Rechte en vervaagde Caesar

Recht en strak is niet hoe mannenkapsels vaak worden beschreven, maar het werkt hier zeker. Het haar is perfect gebeeldhouwd en recht, zonder tekenen van ruwe textuur. Deze Caesar fade is netjes en vakkundig gesneden aan de bovenkant en langs de zijkanten.

7. Caesar met Lange Franje

Traditioneel is de franje op een Caesar-kapsel erg kort, wat een van de belangrijkste kenmerken van de stijl is. Moderne versies van de cut spelen echter met conventies en voegen gepersonaliseerde accenten toe, zoals de lange franje die hier te zien is.

8. Caesar met vervaagde zijkanten

De hier gepresenteerde versie van de Caesar is ideaal voor diegenen die het meeste van hun haar aan de bovenkant willen met een minimale lengte aan de zijkanten. Deze snit werkt zelfs voor natuurlijk krullend haar.

9. Extra korte Caesar Cut

Dit is de eenvoudigste Caesar die je je kunt voorstellen – zonder franje, om zo te zeggen. Als je het vandaag draagbaar wilt maken, voeg dan een gezichtskapsel toe en niemand zal je zien als een man uit de jaren 90.

10. Licht afgeronde haarlijn

Gedurfd, edgy en niet voor bangeriken, smeekt dit Caesar-kapsel praktisch om gefotografeerd te worden. Wat deze cut opvallend maakt, is de perfecte afgeronde haarlijn met vrijwel geen franje.

11. Hoge Fade Caesar

Als je echt dik haar hebt, is het belangrijk om een kapsel te vinden dat het aanvult. Deze versie van de Caesar heeft een vrij dik bovenste gedeelte dat naar voren wordt gebracht en wordt gevormd tot een dikke franje.

12. Buzz Cut Caesar

Wanneer je twee verschillende kapsels combineert tot één stijl, is het resultaat soms onzeker, maar deze werkt helemaal. Hier heb je een Caesar en een buzz cut gemengd in een stijl die er precies, strak en klassiek uitziet.

13. Extreem korte Caesar

Een donker Caesar-kapsel toont de contouren van het kapsel beter dan de snit op blond haar, dus als je donkerharig bent, kun je zelfs een extreem korte snit krijgen en het zal er goed uitzien. Ook geldt: hoe fijner je haar is, hoe korter je snit moet zijn.

14. Donkere Mid-Fade Caesar

De belangrijkste attractie van deze Caesar-fade is de lijn van de puntgesneden franje die doorloopt in de lijn van fade. De fade is dat deze case diagonaal is gedaan, wat een frisse kijk is die je onderscheidt van de menigte jongens die ook de voorkeur geven aan fades.

15. Scheermes gesneden Caesar

Ervoor kiezen om je haar te knippen met een scheermes in plaats van een tondeuse biedt een groot aantal voordelen, waaronder totale precisie. Deze scheermes gesneden Caesar is zo perfect uitgevoerd dat het er bijna niet echt uitziet.

16. Wazige tempels en nape-lijn

Dit donkere Caesar kapsel is standaard met dezelfde korte lengte over het hele hoofd, behalve de fade op de slapen en in de richting van de neklijn. De franje is traditioneel recht en nauwkeurig bijgesneden.

17. Lange Top Mid Fade Caesar

De bovenkant van je Caesar-knip lang laten is een gemakkelijke manier om wat personalisatie aan je haar toe te voegen. Deze heeft het lange bovenste gedeelte dat er bijna uitziet als een faux hawk, wat een ander populair modern kapsel is.

18. Stekelige Fauxhawk Caesar

Deze stijl combineert vakkundig verschillende snijtechnieken – stomp gesneden franje en scheermesachtige bovenkant, bevedering boven het voorhoofd en vervagen aan de zijkanten en langs de achterkant – behoorlijk creatief!

19. Lange top, hoge fade en golven!

Het dragen van je Caesar kapsel in een donkere kleur is prima, maar het ziet er net zo goed uit als je haar van een lichtere tint hebt. Deze blonde versie heeft zachte golven die aan de voorkant zijn gekamd voor een chique, moeiteloze look.

20. Lichte en rommelige styling

Schattig en modern, dit lichte Caesar kapsel is de perfecte mix van funky en cool. De lichte textuur geeft het een beetje bulk, wat geweldig is voor dikte en vingerstyling.

Hopelijk bieden deze foto’s genoeg inspiratie voor u om een Caesar-kapsel uit te proberen en uw stijl aan te passen. Er zijn veel verschillende versies om te proberen en het enige dat telt is dat het jou en je levensstijl aanvult.

Caesar Kapsel met fade
eenvoudig Caesar Kapsel
lange top korte zijkanten Caesar Haircut
klassieke Caesar Haircut met tempel fade
zwart Caesar Kapsel
Caesar Kapsel met fade
taps toelopend Caesar Kapsel
Caesar Haircut voor krullend haar
zeer kort Caesar Kapsel
vervaagd Caesar Kapsel voor dik haar
Caesar Kapsel met lange top en korte fade
extra kort Caesar Kapsel
Caesar Haircut voor dun haar
fade en Caesar Kapsel
netjes en kort Caesar Haircut
Caesar Kapsel en gezichtskapsel
mid fade Caesar Kapsel
getextureerd Caesar Kapsel met fade
lange top golvende Caesar Haircut
tousled Caesar Kapsel stijl