20 Beste Drop Fade-kapselideeën voor mannen in 2023

Drop fade haircut is een skin fade variatie, waarbij de gradient cut dieper achter de oren valt en een strakke boogvorm creëert. Wat dit kapsel zo geweldig maakt, is de veelzijdigheid en bruikbaarheid. Het is vaak onderhoudsarm, maar beknibbelt nooit op het leveren van een gepolijste stijl. Bovendien is het een snit die niet discrimineert omdat het werkt met een eindeloos scala aan haartexturen. Of je haar nu steil of van nature krullend is, deze snit moet bovenaan je lijst staan voor nieuwe haarideeën om te proberen.

20 Drop Fade-typen die bij u passen

Niet elk gewas kan verfijning en eigentijdse stijl in één pakket leveren. Deze look en zijn vele variaties doen dat wel, waardoor het ideaal is voor elke man, van professionals tot trendzoekers. Dus waarom zou je deze ideeën niet een kans geven?

1. Lange en rechte fade

Een fade kan een gemakkelijke manier zijn om een moderne touch aan je kapsel toe te voegen. Laat je kapper net om de oren taps toelopen om het volume van je haar te verlagen en de rand omhoog te draaien.

2. Slanke vervaagde ondersnijding

Voor druppelvervagingen met lange topjes zijn gel en haarlak essentieel om de snit tam te houden. Het slanke silhouet biedt veelzijdigheid voor op kantoor, in het weekend en alles daartussenin.

3. Kale druppel vervagen met een Fauxhawk

Geef je snit wat hoogte met een fauxhawk. Het combineert goed met een kale druppel vervagen omdat het de dramatische top het middelpunt van je look laat zijn. Zorg ervoor dat je kapper je een strakke haarlijn geeft met scherpe hoeken, zodat je stijl moderner leest dan punk.

4. Mid Drop Fade voor krullend haar

Het moderniseren van krullend haar kan soms lastig zijn. Maar een diepe mid drop fade met subtiele schaduweffecten pronkt je krullen terwijl je toch die cool-factor behoudt waar je naar verlangt. De rommelige schare spoelen brengt een leuke textuur die je moet pronken, niet verbergen.

5. Taps toelopende textuursnede

Korte en schokkerige lagen brengen textuur aan rechte strengen, terwijl ze ook hun volume verminderen. Dik haar kan een gedoe zijn om te onderhouden, dus een kapsel zoals de low drop fade neemt het gruntwerk weg om elke ochtend klaar te komen. Voeg gewoon een beetje mousse toe om je gewas op zijn plaats te houden en je bent klaar om te gaan.

6. Gelikte achterkant met Fade Undercut

Voor de fashion forward zijn gelikte snitten een tijdloze keuze. Als je een bijgewerkte versie wilt, laat dan het bovenste gedeelte van je haar groeien. De rest wordt geschoren met een fade en line-up. Dit is ook een geweldige fallback voor mensen met fijne strengen. De huidvervaging maskeert eventuele verdunning en richt zich op de lengte en het contrast van texturen.

7. Krullende fade en baard

Een high-top fade met een druppel is een go-to voor mensen met krullende lokken. Het pronkt nog steeds met je dikke getextureerde haar, zonder dat weerbarstige krullen in de weg zitten. Een schone haarlijn is de perfecte keuze voor een verfijnde afwerking.

8. High-and-Tight Drop Fade Afro |

Je kunt uitgroeien een drop fade afro | en nog steeds een keurig kort kapsel rocken. We moeten allemaal ergens beginnen toch? Houd na de eerste snede de zijkanten geschoren terwijl je het bovenste gedeelte laat groeien totdat je de gewenste lengte hebt bereikt. Het is moeiteloos koel en praktisch tegelijkertijd – omdat je niet veel te doen hebt met je natuurlijke haar.

9. Recht en taps toelopend gesneden

Accentueer de strakheid van je rechte lokken met een netjes taps toelopende snit. Het verloop van de schaduwvervaging is wat dit kapsel slim en gepolijst maakt.

10. Dramatische Fauxhawk

Fauxhawks zijn ongegeneerd brutaal. Maar er is niets om over op te scheppen als de stijl plat valt. Om de jouwe te behouden, kies je voor veel gel en breng je het in een opwaartse beweging aan op je lokken. Het product houdt de bovenkant van je haar vol lichaam en helpt het hoog te staan in schokkerige spikes.

11. Fade voor Krullend Haar

Gedefinieerd door zijn verfijning, denk aan de druppelvervaging met krullen als de anti-dweil top. Spoelen netjes gestyled aan de bovenkant van het hoofd vormen een soort mini fauxhawk. De fade speelt verder in op de strakke en eigentijdse aantrekkingskracht van het kapsel.

12. Fauxhawk Hoge Top Fade

Voor een onverwachte hybride van twee tegengestelde stijlen, combineer je de nette korte kanten van de tijdloze crew cut met de edginess van de moderne fauxhawk. De mix van klassiek en hedendaags lonkt retro vibes dankzij de golfachtige kuif van de havik.

13. Gepolijste fade met crisp line-up

Een franje aan de voorkant is een manier om de visuele intrige van een schaduwvervaging op te roepen. Tussen het gradiënteffect dat wordt gecreëerd door de taps toelopende en de geometrische hoeken van de voorkant, is het een opvallende keuze voor mannen die hun haar proberen te veranderen. Een gitzwarte schaduw furthaar versterkt haar vrijmoedigheid.

14. Low Drop Fade met een zijdeel

Een lage daling kapsel heeft er geen probleem mee om op zichzelf sexy te zijn. Maar een simpele toevoeging van een zijdeel verhoogt de allure nog meer. Het straalt een vintage-geïnspireerde sfeer uit die nooit faalt om een illusie van verfijning en verfijning te creëren als een goed op maat gemaakt pak. Zonder twijfel is het een vervagen je kunt dagenlang rekenen op kantoor en speciale evenementen – of gewoon wanneer je je persoonlijke stijl wilt verbeteren.

#15: Wavy Drop Fade Kapsel voor zwarte mannen

Train je haar in 360 golven met de typische huid fade kapsel voor zwarte mannen. Het is een look die gemakkelijk te bereiken is voor je kapper en nog gemakkelijker voor jou om te onderhouden. Wrijf gewoon mousse tussen je twee handen en laat ze in een voorwaartse beweging lopen, langs de bovenkant van je druppel vervagen kapsel. Probeer misschien zelfs een beetje haarolie om die glans en glans te garanderen.

16. High Drop Fade voor golvend haar

Wil je je weelderige krullen vooraan en in het midden plaatsen? Kies voor een drop high fade. In de OCHTEND, wanneer je de deur uitgaat, hoef je alleen maar je spoelen met je vingertoppen te gebruiken om die perfect rommelige maar sexy look te bereiken.

17. Gekrulde Drop Top Fade

Een goed drop fade kapsel doet wonderen voor het bedekken van dunner wordend haar. De snit richt zich op de lengte van het haar dat je wel hebt, zonder je probleemgebieden te laten zien. Je hebt vooral geluk als je krullend haar hebt, omdat de textuur de illusie van dikte verder versterkt, omdat dit drop top fade Illustreert.

18. Mohawk Fade

Om een mohawk stijlvoller en minder dramatisch te maken, is een bijna kale dropfade een go-to-optie. Zonder de gebruikelijke harde lijnen van de op punk geïnspireerde stijl, maakt het schaduweffect van de lage drop fade de look meer ingetogen. Dat wil echter niet zeggen dat het geen dope is. Het is gewoon afgezwakt voor meer veelzijdigheid.

19. High Fade met Pompadour

Volledig geschoren aan de achterkant en langs de zijkanten, is de focus van de fade hier de pompadour. De hoogte en het volume trekken de aandacht, terwijl toch een zekere mate van glans behouden blijft.

20. Throwback Fade

Het doet denken aan retro kapsels en het drop fade kapsel hoeft niet altijd super trendy en gedurfd te zijn. Een rechttoe rechtaan, zij het wat overdreven, crew cut levert dag in dag uit een suave stijl op. Sommige dingen zijn niet voor niets gewoon klassiek.

De drop fade is een trend die hier is om te blijven. Kies voor deze snit en je hoeft je geen zorgen te maken of je haar te casual of niet formeel genoeg is, omdat het voor elke gelegenheid een moeiteloze stijl uitstraalt. En hoewel het een nieuwe kijk op de klassieke fade is, is het vanaf nu altijd in het seizoen. De daling van deze eigentijdse snede voegt dimensie toe dat de run of the mill fade ontbreekt. Dus als je op zoek bent naar een eenvoudige manier om je dagelijkse kapsel te veranderen, heb je net je match gevonden.

Burst Fade met Pompadour
Lang top kapsel met taps toelopende fade
Stekelig kapsel met hoge fade
Curly Fade Undercut voor mannen
Taper Fade voor dik haar
Lange top met fade undercut
Lage vervaging ondersnijding voor krullend haar
Black Drop Fade met line-up
Lange top taper fade met baard
Drop Fade met Stekelige Bovenkant
Krullende druppel vervagen met line-up
Drop Fade voor dik haar
Caesar Cut met Drop Fade
Zijdeel Drop Fade Kapsel
Korte Zwarte Fade
Krullend Vervagen Kapsel
Drop Fade voor terugtrekkende haarlijn
Schaduw Fade Fauxhawk
Lange top met drop fade
High Drop Huidvervaging