20 beste face-framing highlights voor elke gezichtsvorm

Er zijn veel manieren om de aandacht te vestigen op je favoriete gelaatstrekken. Een kapsel, evenals kleur, make-up, sieraden en kleding voor het bovenlichaam spelen allemaal een rol bij het omlijsten van het gezicht. Het is gewoon een kwestie van beslissen hoe je ze allemaal samenvoegt om de beste presentatie te maken. Vandaag hebben we het over trendy face-framing highlights als de snelste en meest waterdichte manier om je beste troeven te benadrukken.

Omlijst je gezicht met kleur

Face-framing highlights zijn een kleurtechniek die op slimme wijze uw meest aantrekkelijke kenmerken naar voren brengt. Leg je haarstylist uit dat je op zoek bent naar strategisch geplaatste golven en zorgvuldig geselecteerde kleuringsaanwijzingen die hints geven over waar het oog moet worden getrokken. Een goede haarstylist zal die dingen in gedachten houden terwijl ze je haar knippen, stylen en kleuren. Ze helpen je te beslissen waar en hoe je op een subtiele manier de nadruk legt op het kaderen van gezichten, zodat alle ogen altijd op jou gericht zijn!

#1: Lang bruin haar met donkerblonde gezichtsomlijsting

Dikke honingblonde highlights die langs de zijkanten van het gezicht stromen, zijn een creatieve manier om de aandacht te vestigen op de ogen en mondgebieden. De amandelbruine basiskleur is opgewaardeerd met hints van goud en lijkt te glinsteren en te gloeien in het licht.

#2: Sleutelbeen Choppy Blonde Bob

De in het midden verdeelde schokkerige bob wordt zoveel spectaculairder gemaakt met blonde accenten en overgangskruidige tinten. Leuk en jeugdig, het is de perfecte oplossing om je jukbeenderen te benadrukken.

#3: Taille-lengte rommelige bruine golven

Er is geen betere manier om lange en doffe lokken die hun glans hebben verloren op te vrolijken dan wat gezichtsverlijstende highlights op donker haar toe te voegen. Walnootbruine tinten lopen door het middengedeelte helemaal tot aan de uiteinden en schetsen je prachtige gezichtshoeken.

#4: Schokkerige bruine lob met karamel highlights

Sassy, sensueel en gescheiden in het midden, de warme blonde tinten van deze opvallende highlights doen perfect werk om de blauwe ogen en killer jukbeenderen te accentueren. De gesneden schouderlange lob vormt het toneel voor je sierlijke gelaatstrekken.

#5: Lange Golvende Honing Balayage Haar

Zongekuste blonde gezichtsverlijstende highlights op bruin haar zijn een gemakkelijke manier om je look te vernieuwen als je de bleke teint wilt opfleuren. Enigszins rommelig, de minimale golf geeft een grote boost van lichaam en volume zonder overweldigend te zijn.

#6: Donkerbruine snit met subtiele blonde highlights

Slank en zwoel, slechts de geringste hint van blonde highlights op mahoniebruin haar doet uitstekend werk om het gezicht te kaderen. Een uit het midden gelegen deel en lange gevederde zijkanten helpen ook om het gezicht in een beeldschone achtergrond van prachtige chocoladegolven te plaatsen.

#7: Rusty Blonde Balayage Waves voor Donker Haar

Lange en getoupeerde donkere golven opgewaardeerd met roestblonde balayage zorgen ervoor dat je er jeugdig en vrolijk uitziet. De lichtste stukken in de buurt van het gezicht zorgen voor een natuurlijk ogend effect. Het is een schattige optie voor grof, golvend haar.

#8: Lang haar met Asblonde Balayage

Lavendelkleurige asblonde gezichtsverlijstende highlights voor donkerbruin haar zijn een moderne manier om lang haar er volwassener uit te laten zien. De zijlijn en een lange duikeling van kiekeboe-knallen helpen om het onderste deel van het gezicht te benadrukken en de aandacht te vestigen op de schattige kin en sexy lippen.

#9: Golvend Donkerbruin en Blond Balayage Kapsel

De rijke bruine basiskleur met een zachte blonde balayage doet mooi werk van het omlijsten van een smal gezicht. Golven stromen rond de schouders in dit sportieve en trendy kapsel dat jaren van je uiterlijk zal scheren.

#10: Honing Bronde Golven

De honingbronde ranken krullen subtiel langs het gezicht en de nek en de overgroeide knallen zijn gericht op het raken onder de kin, wat een vernauwend effect heeft. Het is een veelzijdig kapsel en een geweldige manier om te pronken met superlange lokken.

#11: Tousled Medium Bronde Bob

Een face-framing balayage en side-parted bangs die de kin grazen werken goed op een steil haar bob omdat het oog zich kan concentreren op U! De lichtblonde highlights accentueren de textuur van deze mooie tousled look.

#12: Lange Golvende Walnootbruine Lokken

De walnootbruine highlights op brunette haar omlijsten het gezicht op een nogal symmetrische manier. De golven tuimelen langs de schouders, verhelderen de teint en brengen de ogen naar buiten. Schokkerige, getextureerde uiteinden helpen het kapsel over te komen als casual en gemakkelijk in de omgang.

#13: Bruine lob met gedeeltelijke highlights voor steil haar

Dik en veerkrachtig haar heeft een fenomenale manier om universeel flatterend te zijn. Een schouderlange lob die iets korter is in de rug en gesierd met alleen een vleugje blonde highlights versterkt ook je stijlvolle individualiteit.

#14: Steil haar met Asblonde Balayage

Een van de beste dingen van het hebben van super steil haar is dat het van nature de aandacht trekt. De felblonde highlights rond het gezicht zorgen ervoor dat het oog direct naar je gezicht wordt getrokken en die mooie glimlach.

#15: Top-Knot voor bruin haar met Toffee Highlights

Wat is de beste formule van een leuk en modieus kapsel voor lang bruin haar? Een speelse topknot met een paar face-framing ranken! De superdikke toffee-getinte golven en een losgewonden knot zorgen voor precies de juiste hoeveelheid hoogte en body.

#16: Strak Ash Bronde Haar

De asbronde ranken, lange schokkerige lagen en off-center afscheiding helpen om je gelaatstrekken te kaderen en te definiƫren. De slanke golf springt in bij de kaaklijn, waardoor de contouren van het gezicht worden verbeterd.

#17: Schuine zwartbruine lob met karamel highlights

Wanneer je een gedurfd schuin kapsel hebt, is het oog van de kijker vaak gericht op een andere plek dan je mooie gezicht. Daarom is het belangrijk om sterke highlights rond het gezicht te hebben, om ervoor te zorgen dat het niet verloren gaat achter het kapsel.

#18: Messy Waves met Romige Blonde Highlights

De strategische plaatsing van highlighting foils draagt bij aan een meer natuurlijke verdeling van lichtere stukken, wat wonderen doet voor het schetsen van het gezicht. Lange, zorgeloze golven zijn luxueus en vrouwelijk.

#19: Beachy Blonde Rock and Roll

Je ziet eruit alsof je klaar bent om uit te breken in een gitaarsolo met dit ruige tomboy kapsel. Het is in het midden gescheiden en heeft behoorlijk gebleekte hoogtepunten. De hoogspannings-, schokkerige sloten krullen moeiteloos rond het gezicht en de hals.

#20: Bruin Barbie-Stijl Haar

Subtiele face-framing highlights op donker haar maken het verschil op superglad bruin barbie-poppenhaar. De doorsnee lange, rechte strengen worden volledig gerevitaliseerd met dunne asbruine strepen die het gezicht omlijnen terwijl ze zich verspreiden naar de onderste helft van het haar.

Vergeet niet dat goed geplaatste face-framing highlights en babylights net zo belangrijk zijn als een geweldig kapsel wanneer je voor een uitgebalanceerd uiterlijk gaat. Onderschat nooit de kracht van een zorgvuldig gepositioneerde golf of krul; en wanneer die krul wordt gemarkeerd met een sensationele kleur, is het effect nog opvallender.