20 Beste Feathered Bangs Kapsels

Feathered bangs is al vele seizoenen een absolute favoriet onder vrouwen van alle leeftijden en de beste match voor een verenkapsel. Als je net hebt besloten om er een te knippen, zul je verrast zijn om te weten uit hoeveel soorten knallen je kunt kiezen. Deze ultieme gids met de 20 beste ideeën over het stylen van gevederde pony’s zal je helpen te weten welke pony het meest bij je gezichtsvorm en je kapsel past!

Is Feathery Bangs een goed idee?

Sportieve gevederde knallen is een geweldige manier om er fantastisch uit te zien terwijl je weinig tijd besteedt aan styling. In tegenstelling tot dikke, volle franjes trekken ze niet te veel focus, maar frissen ze het totaalbeeld op.

Feathery bangs zijn een geweldige aanvulling op kapsels van verschillende lengtes, vooral goed met brutale korte bobs, gelaagde schouderlange kapsels en pixie-snitten die op dit moment helemaal in de mode zijn.

Als je nog steeds twijfelt of je een veer gesneden knal moet krijgen, weet dan dat je je niet hoeft te committeren aan dezelfde look, want er zijn veel bangs styling tips die het mogelijk maken om elke keer een ander beeld te creëren. Je kunt bijvoorbeeld je pony’s föhnen om peppy te zijn, vlechten, opspelden of zelfs terug gelen.

#1: Gevederde Bangs met een Getextureerde Bob

Vrouwen met lange gezichten kunnen beter korte knallen en kapsels met glad haar vermijden, vasthoudend aan langwerpige, schuine knallen. Zie hoe deze afgeschuinde gevederde voorkant met lichtere uiteinden het beeld zachter maakt en het gezicht visueel verbreedt.

#2: Stijlvolle gevederde bangs

Deze bangs is tijdloos stijlvol en vrij onderhoudsarm. Het is vooral flatterend voor vrouwen van middelbare leeftijd, omdat veren gesneden knallen het voorhoofd openen terwijl ze er subtiel rimpels op verbergen. In combinatie met een stompe bob omlijst het elegant het gezicht en modelleert het een mooie correcte ovaal.

#3: Side-Swept Feathered Bangs

Het tijdloze lobkapsel met knallen past bij bijna elk meisje! Vraag je haarstylist om een bangs-stijl die een organisch geheel maakt met je ‘do’. Als je bijvoorbeeld een natuurlijke middenscheiding hebt, is het beter om ook voor de knallen in het midden te gaan.

#4: Feathery Bangs met een Shaggy Pixie

Graduele knallen worden meestal gebruikt in een verscheidenheid aan trapsgewijze en gelaagde kapsels, waaronder bob-cuts. Zie hoe geweldig deze stijl kan zijn voor natuurlijk golvend of krullend haar met pony’s!

#5: Anime-geïnspireerd kapsel met gevederde bangs

Rechte of asymmetrische veren gesneden knallen kunnen verschillende creatieve en extravagante kapsels begeleiden en zijn zeer pretentieloos in verzorging en styling. Gevederde knallen kunnen perfect worden geaccentueerd met een vleugje modelleergel en zwart haar – deze combo is waanzinnig spectaculair en voegt een lichte anime-geïnspireerde hint toe.

#6: Long Feathered Bangs met Omgekeerde Bob

Zo’n extravagant kapsel met het volume erop en de korte achterkant van het hoofd ziet er erg glamoureus uit met doorzichtige gevederde knallen. Meer volume aan de zijkanten van de knallen zal helpen de wangen en zelfs tekenen van veroudering te verbergen.

#7: Korte gelaagde bob met gevederde knallen

Lange knallen zijn het gemakkelijkst te stylen, vooral als je kiest voor trendy, rafelige en creatief “casual” knallen. Trouwens, dit kapsel is een must-try voor dun haar dat meestal extra volume vereist.

#8: Lange gordijn gevederde knallen

Bevedering is een goede techniek om te proberen lange gelaagde kapsels met knallen te knippen. Lange gordijnslagen maken het mogelijk om extra volume te creëren voor de vorm van het kapsel en het gezicht prachtig te omlijsten, waardoor de rondheid wordt verborgen. Het is een geweldige manier om een subtiele verandering aan je look toe te voegen, waardoor het stijlvoller en interessanter wordt zonder een kans om spijt te krijgen van het snijden van stompe knallen of het omgaan met de stylingproblemen.

#9: Asymmetrische afscheidsborst gevederde franje

Asymmetrie in bob heeft zich stevig gevestigd als een favoriet kapsel van veel fashionista’s en beroemdheden. Asymmetrische afscheiding en zijwaarts geveegde gevederde pony’s voegen volume en textuur toe aan het haar, en vestigen de aandacht op de helderste gezichtskenmerken zoals ogen en lippen.

#10: Asymmetrische koperen gevederde knallen

Gevederde knallen zijn de elementen die het mogelijk maken om unieke looks te creëren voor gemeenschappelijke kapsels. Zie hoe lange veren gesneden knallen naar één kant geveegd een uitstekende aanvulling is op kort, maximaal geknipt, haar op de achterkant van het hoofd, dat elegant de nek opent. Subtiele highlights voegen textuur en volume toe aan de franje en het algehele kapsel.

#11: Cool Shag met Feathered Bangs

De juiste styling van een shagkapsel kan de uitgesproken gelaagde structuur van de knallen benadrukken. Met behulp van modelleringstools kunnen de knallen op natuurlijke wijze worden gestyled, op het gezicht vallen of enigszins edgy zijn om volume aan het haar toe te voegen.

#12: Dynamische gelaagde gevederde knallen

Een van de meest verleidelijke en elegante kapsels is een asymmetrisch gelaagde pixie. Het ziet er altijd fris en origineel uit en past bij elk haartype. Kijk maar eens hoeveel volume deze gevederde zijwaarts geveegde knallen creëren zonder een voorhoofd te bedekken of de aandacht van de ogen te trekken.

#13: Schuine gevederde bangs en een Pixie Cut

Rechte of schuine, gevederde knallen passen goed bij elke pixie. Gescheurde knallen zullen de scherpe verhoudingen en hoeken gladstrijken. Tegelijkertijd voegen ze een gedurfde en sexy hint toe aan de hele look. Dus aarzel niet – gevederde knallen gaan geweldig met kort haar, en pixie cuts met bangs is zeker een trendy keuze!

#14: Langwerpige gevederde bangs met Edgy Mob

Een mullet lob met gelaagde gevederde pony’s is perfect voor iedereen die een enigszins grungy look wil krijgen en toch gewichtloosheid wil toevoegen aan dikke strengen. Geleidelijk afgesneden strengen met de kortste op de achterkant van het hoofd en de langste op het tempelgebied zorgen voor een goede algehele balans in combinatie met asymmetrische gevederde knallen.

#15: Choppy Shag met korte gevederde bangs

Korte schokkerige gevederde knallen kunnen een bijgesneden, gelaagde, korte shag opfleuren en afleiden van het brede voorhoofd. De ruige snit weerspiegelt de stijl van de jaren 80 (en een beetje van de jaren 90), die nu vooral populair is. Houd er rekening mee dat lichte natuurlijke nalatigheid in de trend is!

#16: Elegante Gevederde Undercut Pixie

De trend voor pixies werd tientallen jaren geleden gezet en elk seizoen krijgen korte kapsels nieuwe en grotere golven van populariteit. Pixie undercut met gevederde knallen is een chique en sexy kapsel voor iedereen die van kort haar houdt en van punkrock naar klassiek wil gaan met een paar eenvoudige stylingtrucs. Licht geaccentueerde knallen met donkere ondersnijding benadrukken de vorm en schoonheid van het kapsel.

#17: One Side Bangs met Feather Effect

Lange knallen kunnen er echt prachtig uitzien, nietwaar? Kijk maar hoe dit coole omgedraaide afscheid volume toevoegt aan de stijl, terwijl de gevederde uiteinden van de knal het op natuurlijke wijze laten blenden met de rest van het haar.

#18: Asymmetrische gevederde bangs met kort haar

Zo’n “jongensachtige” pixie met korte strengen op de kruin en langwerpige piekerige knallen geeft, paradoxaal genoeg, vrouwelijkheid en seksualiteit aan het beeld. Het mooie van deze snit is dat het het gezicht aanzienlijk verjongt en verfrist. Dergelijke pixies kunnen dus worden gekozen door zowel jonge meisjes als dames in hun 50s.

#19: Lange Feather Cut Bangs met omgedraaide uiteinden

Gevederde soort-bangs-achtige lokken doen geweldige gob om het gezicht te omlijsten en gaan prachtig over in de hele haarlengte. De knallen gaan langzaam in de lengte aan de zijkanten, waardoor het beeld een beetje wordt opgefrist.

#20: Gevederde knallen met heldere hoogtepunten

Gevederde side bangs zijn veelzijdig en passen bij alle teinten, ongeacht de vorm van het gezicht. De lengte van de strengen speelt hierbij wel een belangrijke rol. Schuine knallen zijn een goede keuze als je imperfecte haarlijn of rimpels wilt verbergen of gezichtsdisproporties wilt corrigeren, zoals zware wenkbrauwen of een laag voorhoofd.

Zoals je kunt zien, is feathered bangs een geweldige stijl die bij bijna iedereen past. Voel je vrij om te experimenteren met franjekapsels elke keer dat je iets nieuws in je kapsel of je leven wilt brengen!