20 Beste Griekse kapsels waar we geobsedeerd door zijn

Er is iets intrinsiek dromerigs – en zelfs nobel – aan oude Griekse kapsels.

De elegantie van de updo’s, het royale volume dat ze creëren en de prachtige accessoires die vaak worden gebruikt om het haar te versieren, doen ons dromen over toga-dragende Olympische godinnen en ons afvragen of wij stervelingen er ooit zo prachtig uit kunnen zien.

We hebben niets dan bewondering voor deze kapsels – en vandaag gaan we degene delen waar we het meest van houden!

Waarom kiezen voor een Grieks kapsel?

Je kunt simpelweg niet voorbijgaan aan de grenzeloze creativiteit die een Grieks kapsel je laat opnemen. Sieraden, vlechten en grote, veerkrachtige krullen zijn opvallende ingrediënten in een kapsel – en deze elementen zijn de essentie van een Grieks geïnspireerd kapsel.

Bekijk deze Griekse godinnenkapsels waar we geobsedeerd door zijn – en we zijn er zeker van dat je ermee zult experimenteren op het moment dat je klaar bent met het lezen van dit!

#1: Rommelig Grieks broodje met Fishtail Braids

Als deze rommelige Griekse knot anderen niet groen zal kleuren van haar jaloezie, weten we niet wat wel! De fishtail vlecht voegt een prachtig detail toe aan de rommelige knot, terwijl de gouden hoofdband perfect is om alles op te fleuren.

#2: Blad-versierde lage gevlochten Updo

Als er één ding is dat je haaraccessoirescollectie mist, is het dit absoluut prachtige decoratieve haarstuk met gouden bladrug. We zijn dol op hoe het een lage gevlochten knot transformeert in een Grieks geïnspireerd godinnenkapsel, dat absoluut perfect is voor een heel speciale gelegenheid – van het schoolbal tot je trouwdag.

#3: Voluminous Low Grecian Bun

Hadden we al gezegd dat Grieks geïnspireerde kapsels allemaal over volume gaan? Oh ja – ze hebben de kracht om je haar te transformeren van ‘meh’ naar ‘wow!’. Dit prachtige volumineuze lage Griekse broodje is ons bewijs.

#4: Romantisch Half-Updo Kapsel

Er is niets waar we meer van houden dan een grote, rommelige vlecht! Deze romantische half-updo draait om de illusie van volheid, omdat de lussen uit elkaar zijn getrokken. Gebruik bobby pinnen om je vlecht op zijn plaats te houden – en je zult mensen zeker horen fluisteren (goede dingen).

#5: Volume en Krullen versierd Updo

Haarstukken aan de achterkant zijn onze nieuwe obsessie (nou ja, een van hen tenminste!). We kunnen gewoon geen genoeg krijgen van lage, Griekse knotjes en decoratieve gouden haarstukken – of we ons haar nu omhoog of omlaag dragen. Combineer dit haarstuk met volumineuze, losse krullen en je hebt de look met succes genageld.

#6: Speelse Gevlochten Bun Updo

Nu, het maken van nieuwe kapsels zou niet leuk zijn als je niet af en toe een beetje speels kunt worden! Wat dacht je van deze brutale gevlochten bun updo? Het houdt je haar op zijn plaats, het scoort punten voor creativiteit – en ontvangt ook veel complimenten. HEEL VEEL.

#7: Krullen en zachte balayage voor medium haar

Op zoek naar ideeën over hoe je je halflange haar kunt verfraaien? Zoek niet verder – en probeer dit Grieks geïnspireerde bouncy curls kapsel. Een hoofdband met juwelen kan worden gebruikt om het haar op zijn plaats en uit je gezicht te houden – naast het feit dat je haar er très chic uitziet, natuurlijk.

#8: Romantische Double Lace Braid Updo

Eenvoud is toch mooi? Kijk maar eens naar deze prachtige kroonvlecht – en je zult het er niet mee eens zijn. Geen behoefte aan haarstukken deze keer – dit kapsel zal zeker de harten van mensen winnen zoals het is.

#9: Elegante gevlochten zijkrullen

En nu – bereid je voor om betoverd te worden. Grote krullen, gecombineerd met een elegante fishtail kroonvlecht en glanzende donkere chocoladetinten zijn een winnende combinatie. Deze half-updo legt precies vast waar Griekse kapsels over gaan – prachtig volume en verfijnde vrouwelijkheid.

#10: Griekse Godin Half-Updo

Nauw verwant aan een klassiek Grieks kapsel met zijn golven en losjes gevlochten haar, bereikt deze half-updo met succes een illusie van volume. Het haar wordt losjes gevlochten en aan de bovenkant bevestigd om het een boost te geven aan de kruin. Als je op zoek bent naar een vleugje glamour – dit decoratieve zilveren haarstuk is degene die je nodig hebt!

#11: Eenvoudig en schattig versierd Updo

Nog een voorbeeld van een eenvoudige, maar verfijnde lage updo. Deze keer ligt de eenvoud in het haar – dat prachtig is voorzien van een haarstuk met een bladgouden rughaarstuk.

#12: Fishtail Braid Grecian Bun

Ooit de Gibson tuck geprobeerd? Als je dat nog niet hebt gedaan , wacht dan niet langer! Het is een eenvoudige techniek die een volumineus, minimalistisch maar verfijnd broodje bereikt waar we geen genoeg van kunnen krijgen! Bonuspunten voor een mooi, met juwelen versierd haaraccessoire – maar met of zonder het haarstuk, Gibson tuck regels.

#13: Volumineuze Gevlochten Updo

Als we je er niet van hebben overtuigd dat Grieks geïnspireerde kapsels een godsgeschenk zijn om meer volume creëren, dan is hier nog een voorbeeld voor je ogen. Gecombineerd met een prachtige kroonvlecht is dit kapsel een droom voor iedereen die de volgende Prom Queen wil worden!

#14: Versierde Fishtail Half-Updo

Wat is er beter dan een mooie half-updo? Een half-updo die in momenten bereikt kan worden, natuurlijk! Als je eenmaal een fishtail vlecht onder de knie hebt , dan heb je dit hele kapsel praktisch onder de knie. Voeg een prachtig Grieks geïnspireerd haarstuk toe en je bent klaar om het publiek te charmeren. Vergeet niet dat eenvoud je beste vriend is.

#15: Glam en Kleurrijke Griekse Updo

Hoewel het vinden van een toga-dragende dame met roze haar in het oude Griekenland misschien een gecompliceerde missie was – het nemen van een traditioneel kapsel en het toevoegen van een moderne twist is waar het allemaal om draait! Voeg een accent hoofdband toe aan je rommelige updo – en je kapsel zal glanzen.

#16: Prachtige Bloemrijke Lage Bun

Elegantie, vrouwelijkheid, onschuld – dat zijn de drie woorden die aanvankelijk in ons opkwamen toen we voor het eerst onze ogen op deze ongelooflijke bruidsmode legden. Het achterlaten van wat los, golvend haar aan de zijkanten is de sleutel tot het bereiken van dit prachtig vrouwelijke, op de natuur geïnspireerde kapsel.

#17: Griekse Godin-geïnspireerde gevlochten Updo

We hebben zelfs nooit gedroomd dat een broodje van dit formaat mogelijk zou zijn – maar ik denk dat we ambitieuzer hadden moeten zijn! Als je een dame bent met lange en dikke lokken, dan zul je dol zijn op deze prachtige Griekse godin-geïnspireerde updo voor een speciale gelegenheid. Kleine zijvlechten creëren een dromerige, speelse look, terwijl het volume een duidelijke head-turner is.

#18: Charmante en rommelige Crown Braid Updo

Er is niets waar we niet van houden aan deze kroonvlecht updo (afgezien van, misschien, het feit dat het nu niet op ons hoofd staat!). Eenvoudig, charmant en speels rommelig – het is moeilijk om niet halsoverkop te zijn! Het hebben van enige vorm van hoogtepunten zal er nog meer charme aan toevoegen – met name een zachte balayage.

#19: Gevlochten Half-Updo voor lang haar

Voor dames met zeer lange, weelderige lokken is deze gevlochten half-updo het perfecte kapsel. Het is simpel omdat het geen haarjuwelen betreft, maar echt verfijnd door de losse vlechten die zijn verwerkt. We zijn hier absoluut dol op de fishtail-vlechtcombinatie – en omdat er een gebrek aan haardecoraties is, kun je pronken met dat mooie nekstuk van jou waar je op hebt gewacht om te dragen …

#20: Grieks kapsel voor kort haar

Maak je geen zorgen, kortharige dames die er zijn – Griekse kapsels zijn niet exclusief gereserveerd voor lange lokken! Hoewel het niet echt mogelijk is om van je korte haar een volumineuze updo te maken, kan het er net zo mooi uitzien als het wordt versierd met Grieks geïnspireerde haarjuwelen. Wat we het leukst vinden aan dit kapsel is het contrast tussen de haarkleur en het stuk – en hoe mooi ze elkaar aanvullen.

Dus – kun je ons eerlijk vertellen dat je hier nog niet verliefd op bent geworden?! We wisten dat ze je zouden charmeren!

Wend je tot Griekse kapsels als je op zoek bent naar een verfijnde look – evenals een royale hoeveelheid complimenten. Je bereikt volume, elegantie en oude charme in één – met de mogelijkheid om enkele van de meest opvallende haarstukken te laten zien.