20 Beste haarkleur voor Hazel Eyes Ideas

Er is iets zo moois en mystieks aan hazelaarogen. Die subtiele mix van donker en lichtgroen en hazelbruin zorgt voor een verbluffend effect. Als je een paar hazelaarpiepers rockt en je wilt er het beste van maken, overweeg dan om te experimenteren met de kleur van je haar.

De beste haarkleur voor hazelaarogen – of het nu voor bleke of donkere huidtinten is – kan hun kleur en impact vergroten. In deze gids laten we je zien welke haarkleur bij hazelaarogen past en ze laat knallen!

Wat zijn Hazel Eyes?

Er is geen one-size-fits-all als het gaat om de prachtige hazelaar ogen kleur als deze zijn gemaakt van de unieke combinatie van bruine, groene, gouden en zelfs blauwe tinten. Donkere hazelaarogen hebben de neiging om meer bruin te zijn met een vleugje groen, maar ze kunnen oplichten en van kleur veranderen, afhankelijk van het licht en de kleuren om hen heen (denk aan haarkleur, make-up, verlichting en huidskleur).

Degenen die hazelaarogen hebben, doen dit omdat een kleinere hoeveelheid melanine – het pigment dat verantwoordelijk is voor oogkleur en huidskleur – zich in de ogen ontwikkelt. Er bestaat niet zoiets als blauwe, groene of hazelnootpigmenten in de ogen – alleen verschillende hoeveelheden melanine. En het is deze melanine die ervoor zorgt dat licht wordt geabsorbeerd of gereflecteerd, waardoor verschillende kleuren worden gecreëerd, waaronder hazelaar. Melanine kan worden verdeeld in verschillende delen van de iris. Dit is ook de reden waarom hazelaarogen zo gevarieerd van kleur zijn.

Hazel Color Ogen

Wat is de beste haarkleur voor Hazel Eyes?

Als je het geluk hebt om hazelaarogen te hebben, dan bevatten je prachtige ogen tinten amber, blauw, bruin, goud en groen. En of je nu hazelaarogen en een lichte huid hebt, hazelaarogen en een donkere huid, of hazelaarogen en olijfkleurige huid, er is de perfecte haarkleur om je huidskleur en je ogen aan te vullen.

Warme kastanje met zijn rijke, roodbruine tinten en diepbruine hazelnoot met tinten rood zal de amberkleurige en gouden hints in je ogen naar voren brengen. En ze zien er prachtig uit op hazelaar ogen en warme huid, evenals hazelaar ogen en bleke huid. Voor iets dramatischers ga je voor koperkleur in je haar. Het is vurig, fel en flatterend voor hazelaarogen en perfect voor een lichte huid en een donkere huid.

Blond haar en hazelaar ogen is een andere match made in heaven. De romige tonen van boterblonde lokken contrasteren met de knallende blauwen en groenen in je ogen, waardoor ze meer diepte en definitie krijgen. Highlights op bruin haar is nog een uitstekende haarkleur voor hazelaarogen en een subtiele manier om meer licht en dimensie aan je haar toe te voegen. Deze haarkleur zal ook de groene en blauwe tinten in je ogen naar voren brengen en ze laten fonkelen.

Blader door de selectie van de beste haarkleur voor hazelaarogen en elke huidskleur voor ultieme ideeën over hoe je de unieke vlekken in je ogen naar voren kunt brengen.

#1: Heerlijke Karamel Hoogtepunten

Als het gaat om hazelaarogen en olijfkleurige huid, gaat niets beter dan weelderige karamel highlights of ombre. We houden ervan hoe de dikke karamel highlights de lichtbruine en groene vlekken in je ogen oppikken, waardoor ze helder lijken en de warm getinte huid in balans brengen.

#2: Cool Blonde Balayage

Een van de beste haarkleuren voor hazelaarogen moet blonde balayage op brunette haar zijn. De blondine gedraagt zich bijna als babylights en is enkele tinten lichter dan het natuurlijke asbruine haar, dat de aandacht vestigt op opvallende hazelaarkleurige ogen.

#3: Dimensionale kastanjebruine haarkleur voor hazelaarogen

Laat de donkerbruine tinten van je hazelaarogen fonkelen door warme kastanjetinten toe te voegen aan je van nature donkere chocoladehaar. Deze haarkleur is ideaal voor hazelaar ogen omdat de subtiele tint bruin de oogkleur nabootst en aanvult. We houden er ook van hoe het halflange kapsel met knallen de ogen omlijst waardoor ze knallen.

#4: Gradient Blonde Haarkleur

Wanneer je goudblond haar met highlights hebt, zien hazelaarogen er volkomen elektrisch uit! Deze look heeft natuurlijke, beachy vibes waar we hier voor zijn. Zonovergoten steaks en donkerdere bruine wortels brengen de glinsterende hazelbruine ogen in beeld, waardoor hazelgroene tinten niet onscherp blijven.

#5: Chocolade Krullen en Hazel ogen

Deze ongelooflijke krullen in hun natuurlijke chocoladebruine tint, frame en accentueren gouden hazelaar ogen perfect. Een brunette met hazelaarogen heeft haar krullen rond haar gezicht gestyled en haar betoverende ogen perfect omlijst. En de rijke tint bruine haarkleur vult ze prachtig aan.

#6: Zachte Butterscotch Balayage

Butterscotch is een warmere tint blonde haarkleur. De rijke toon valt op tegen het natuurlijke bruine haar en de koele huid, waardoor de amberkleurige en gouden vlekken van hazelaarogen naar voren komen. Kies voor zachte golven om deze sassy en zwoele stijl te voltooien.

#7: Boterblonde Highlights voor olijfkleurige huidskleur

Hazelaar ogen en olijfkleurige huid zien er sensationeel uit, omringd door donkerdere kleuren, zoals de natuurlijke brunette van deze golvende schoonheid. Maar het toevoegen van goudblonde highlights zal je ogen naar een heel nieuw niveau tillen, door contrast en drama toe te voegen.

#8: Platinablonde kleur voor Hazel Eyed Beauties

Laat je hazelgroene ogen verblinden door je haar een platinablonde kleur make-over te geven. Dit eigentijdse kapsel vestigt de aandacht op de ogen, zowel met het opvallende platinablonde (dat het groen en goud van de hazelaar doet glinsteren) als met de schattige knallen.

#9: Lichtbruin met Money Pieces

Deze lieve en mooie golvende bob is tot leven gebracht dankzij de lichte face-framing highlights. We houden van de warme mix van lichter blond aan de voorkant en de uiteinden, die de perfecte achtergrond creëert voor de gouden glinstering die hazelaarogen en koele huidtint opwarmt.

#10: Rode haaraccenten

Als je een plons wilt veroorzaken met je kapsel en oogkleur, ga dan voor iets dat een beetje gewaagd is. Deze chique retro-geïnspireerde bob heeft romig blond vervagend in een knallende roodachtig oranje aan de uiteinden. Deze tonen werken voor een warme of koele huidtint en laten hazelaarogen eruit springen, waardoor een prachtig canvas ontstaat om die mooie bruine, amberkleurige en gouden vlekken te benadrukken.

#11: Chocolade haar met goudbruine highlights

Deze goudbruine manen schreeuwen gewoon luxe. Het is rijk en elegant en ziet eruit alsof het haar de hele dag op het strand heeft doorgebracht. Zulke rijke bruine tinten brengen leven en schitteren in hazelbruine ogen, waardoor alle kleuren naar voren komen en ze vanzelf glanzen.

#12: Vanille blonde kleur voor hazelaar ogen en warm getinte huid

Een getextureerde bob is een eenvoudige en leuke stijl die beweging en definitie creëert. Deze schattige karbonade wordt nog beter gemaakt dankzij de gewortelde goudblonde kleur die de verschillende tinten groene ogen en hazelaarogen aanvult. Merk je op hoe de kleur van het gezicht haar ogen verlicht? Genie!

#13: Kastanjebruine haarkleur voor hazelaarogen en koele huidskleur

Een lichte huid kan je ultieme obsessie zijn, maar je moet voorzichtig zijn om het aan te vullen met kleuren die je er niet te bleek en ziek uit laten zien. Deze mooie medium tint auburn is de beste haarkleur voor hazelaar ogen en een koel getinte huid. Het brengt de roze ondertonen van de wangen en boeiende gouden vlekken in je hazelgroene ogen in de schijnwerpers.

#14: Rommelige Blonde Bob met Schaduwwortels

Deze korte en ruige stijl schreeuwt meisje naast de deur. Het is kort, rommelig en vol sass, en de combinatie van felblonde en donkere wortels maakt een geweldige haarkleur voor hazelaarogen die de aandacht vestigen op de vlekken in je ogen en de warm getinte huid in balans brengen.

#15: Beste haarkleur voor hazelaarogen en bleke huid

Kastanjekleurig haar heeft hints van bruin en rood en is de perfecte warme tint om hazelaarogen en bleke huidtinten tot leven te brengen. Het helpt de tonen van amber en groene stippen te benadrukken. We houden ook van de gezonde glans van de grote, stuiterende krullen, die spreekt van pro-kleuring en een goede krullende meisjesroutine.

#16: Gradient Cool Toned Blonde en Swooping Bangs

We houden van de golvende bobstijl die wordt aangevuld met een mooie side bang en een coole blonde haarkleur die hazelgroene ogen laten knallen! Deze tint blond is ook de beste haarkleur voor warme huidtinten.

#17: Vurige haarkleur voor koele getinte huid en hazelaarogen

Rode haarkleuren zijn een van de beste opties om bleke huidtinten en hazelaarogen te laten sissen. Deze prachtige stijl combineert oranje en rood om lichtheid en diepte te creëren, en je kunt zien hoe deze hemelse mix groene vlekken en gouden ringen rond de iris laat zien.

#18: Elektrische Oranje Golven

Iemand belt de brandweer omdat dit zwarte haar in brand staat! Feloranje haar is niet voor bangeriken, maar als je de aandacht wilt vestigen op donkere hazelaarogen of zelfs blauwbruine ogen, dan zal deze tint je niet teleurstellen. Nogmaals, het is een van de tinten die leven toevoegen aan koele huidtinten.

#19: Koele Hazelnoot Tresses

Deze onberispelijke lokken vullen hazelaarogen tot in de perfectie aan, omdat ze vergelijkbare bruintinten hebben. Hazelnoot is een prachtige mix van bruine en rode tinten, die de glans van mooie hazelaarogen en warme ondertonen in je huid naar voren brengt.

#20: Donkerbruine Bob met Bangs

Rijk, chocoladebruin haar is een klassieke partner voor donkere hazelaarogen en een lichte huid. In deze leuke en flirterige stijl worden de knallen gesneden om net boven de wenkbrauw te raken, wat de aandacht rechtstreeks naar de ogen trekt.

Hoewel het goed is om de beste haarkleuren voor hazelaarogen te kennen, moet uw uiteindelijke keuze gebaseerd zijn op uw huidskleur en natuurlijk haarkleur. De unieke tinten in hazelaar ogen zijn iets om te vieren. Dus, of je nu een koele of warme huidondertonen, licht of donker haar hebt, je kunt er zeker van zijn dat het kiezen van de juiste haarkleur je ogen er des te oogverdovender uit laat zien.